היום זה קרה

דנדי1

New member
היום זה קרה ../images/Emo122.gif

אחרי מסע ארוך של שכנועים, בסוף הסכמתי והיום בבוקר זה קרה.... אחחח זה כאב, השכנים בטח נבהלו מהצרחות בטח חשבו שהורגים אותי זה היה בסך הכל רבע שעה עשרים דקות אבל אלה היו הדקות הכואבות ביותר בתקופה האחרונה המלצה שלי, למי שעדיין לא השתכנע (הגברים במיוחד) אל תעשו את זה כן , כן היום היא הורידה לי שערות בגב עם שעווה
גברים, אל תנסו את זה גם אם מבטיחים שזה לא כואב הן משקרות כדי להשיג את שלהם ומהרגע שהתחילו אי אפשר לחזור אחורה
יאללה יום יפה בחוץ, הולכים להסתובב גם

Rinattt

New member
חחחחחחחחחחחחח

חבל לא שיכנעה אותך לעשות מפשעות גם ואז נראה אם היית מצליח לטייל בכלל

romiki

New member
אין עלייך חוטתי../images/Emo6.gif

נקרעתי מצחוק בגללך.... אני כולי דומעת... רק מעצם המחשבה שיטייל אחרי עיצוב אינטימי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את משהו את

vered 37

New member
חחחחח נפלא נהדר !

לא נורא... מחר כבר תשכח מהכאב אני מבטיחה לך.. חוץ מזה תרגישו על קצה המזלג וגם זה בקושי מה זה כאב...וזה לא מתקרב לצירי לידה..
אין כמו גב חלק !!!! נ.ב ולמתוקה ששכנעה אותך כל הכבוד !
כל מי שלא ניסה עדיין (הגברים כמובן ) קדימה.... רונית רפאל מחכה לכם..
מקבלים הפתעה בסוף !

naama78

New member
וזה עוד כלום.....

לעומת שחי, מפשעות וכל מיני מקומות אחרים... תסבול, כדי להיות יפה-ותשתוק
יפה לך חלק

מיקי 43

New member
אחי שמע

תתחבר לצד הנשי שלך עכשיו אתה חלק בגב והיא מחוספסת בלשון

שלגיה 13

New member
נהייתם ממש קורבן של אופנה...../images/Emo178.gif

ממתי גבר אמור להיות חלק....? דנדי, דבר עם החתול

יערית

New member
הייתי ממליצה

על טיפול בלייזר,כואב יקר אבל שווה את הטיפול,השיעור נעלם עם הזמן. יפה לך ללא התלתלים

ת י א ה

New member
הדבר היחיד שממש מפריע לי

זה שלא הייתי שם לראות אותך סובל וצועק... כל כך רציתי לצחוק קצת הבוקר. כשתעשה מפשעות תקראו לי בבקשה

destiny36

New member
פעם שאל אותי מישהו

"אם הייתי רוצה שיוריד את השערות שיש לו" חושבת שבן אדם צריך לעשות אך ורק מה שהוא רוצה ובוחר ולא צריכים לדאוג לשכנע אותך. מסתבר שהפריע לך. אז עכשו לא. לא ממש משנה לפני או אחרי משנה מה היה ומה נשאר בפנים גם אחרי.

maof

New member
מה זה נקרא מה נשאר../images/Emo35.gif

בפנים נישאר הזקיק
מעוף

destiny36

New member
../images/Emo6.gifהזקיק=הזיקוק

תשמע לפני שתיקנתי המשפט היה בדיוק נראה מכוון "חשוב מה נשאר חוץ מהשערות",..ואז הבנתי שמישהו יביא לי איזו יציאה על הזקיק ... ובסוף בכל זאת הבאת אתה
הכונה בכל מקרה מבחינתי שחשוב מה יש חוץ משערות שישנן או שכבר אינן..וחוץ מזקיק יש עוד כמה דברים לא חשובים פחות
אישית אין לי ולא היתה לי בעיה עם שערות כשלא היתה לי בעיה עם בעל השערות

האמת??...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אותי כבר ההמלצה שלך איחרה...אני כבר השתכנעתי, להסיר..
לא אוהב לכאוב. ( מי כן ? ) ולכן אני הולך על לייזר.. למזלי במקומות שבחרתי אין הרבה שיער.. ככה שאצלי זה יהיה סיפור קצר. בהזדמנות הקרובה נשווה של מי יותר.... חלק..

למעלה