היום זה קרה לי !!!!

may may.

New member
היום זה קרה לי !!!!

בדיוק היום לפני ארבע שנים, בדיוק בשעה הזו ישבתי וראיתי ``תיקים באפלה``... ואז הרגשתי את הציר הראשון, לא ידעתי שזה ציר, (בכל זאת הריון ראשון) חיכיתי שעתיים - ערה. מדדתי זמנים, לבדוק אם אכן צירים... ועוד שעתיים והשעה כבר 5 לפנות בוקר, עדיין לא בטוחה, אמנם יש כאב כל רבע שעה, אבל למה להלחיץ את כולם? אז המשכתי עוד שעה והערתי את בעלי.. הוא כאילו בכוננות ספיגה התעורר בשניה, נעמד ליד הדלת... רגע לאן אתה רץ, תתרחץ, תאכל, עוד לא ירדו המים. היה לחוץ ..... אז היינו בדרך לבית חולים. שבע בבוקר מתייצבים, אני ילדה טובה, לא לחוצה, מתאזרת בסבלנות, נותנת לכולן לעקוף אותי... יושבת בחדר בדיקות, שומעת צרחות של אחרות, קללות... שיעקפו אותי... יש זמן. בערך 12 בצהריים, לא אכלתי כלום, כי אולי אלד במשך הדקות הקרובות, סובלת בשקט את הצירים, לא מפריעה לאחיות, לא לרופאים.. שיעקפו אותי כולן... שיצרחו, שיקללו, יש לי זמן. (13 שעות צירים וכלום) אז הגיע תורי בסופו של עניין, האחיות הכינו אותי...(לא אפרט) נכנסתי לחדר לידה....... ומחכים... צירים כל 10 דקות ואין התקדמות. בשעה 16:00 בערך (16 שעות צירים)ירדו המים... כולם הרגישו הקלה. סחבתי עד שעה 23:00 כמובן עם כל הזריקות שצריך שלא ארגיש דבר. בשעה 23:50 ילדתי... בלידת ואקום... בשעה טובה. (26 שעות צירים!!!) זה היה דבר מדהים... הריח.. המגע.. המבט... מדהים. כמובן שחוויתי את כל ה-אחרי הלידה.. רעידות בלתי נשלטות בגוף עקב האפידורל, כאבים במקום ש.... תפרים במקום ש... וכו`.... אבל.... כשראיתי אותו שוב .. עטוף .. מלאך קטן..... שכחתי מכל הכאב, הרעידות, התפרים, החתכים, מהכל... רק אני והוא. לדור שלי ולכפיר שלי מאחלת לכם את כל האושר שבעולם !

אהובה.א

New member
מזל טוב

ווווווווואאאאאאאאאוווווו אין כמו חוויית הלידה כמה שהיא קשה לעיתים ומי כמונו מודעות לכאבים התוצאות נהדרות נפלאות ממלאות את נשמתנו כי להיות אם זה הדבר הנפלא ביותר בעולם הכייפי והאדיר ביותר זהו המאווה הגדול ביותר בכל האנושות אגב , יש לך בן ובת? או שני בנים , כמוני? אם כן , איך עשית בתתתתתתתתת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיו בריאים הקטנים ושנהיה בריאים לגדלם אוהבת אהובה

dafna l

New member
מאי מזל טוב

בכל יום הולדת של הבנים אני לוקחת פסק זמן קצרצר מהיום יום ויושבת לי בדיוק בשעה שילדתי אותם עם עצמי והם מסביב רוחשים וגועשים ונותנת לי זמן להזכר בלידה זה פשוט כיף אמיתי כך אני חוגגת את יום הולדתם ביני לביני מזל טוב לך ולילדיך הרבה נחת ואושר

יערית

New member
זו החוויה המשותפת הכי נפלאה שהיתה ל

עם האקס שלי.. כל לידה ולידה היתה בשבילנו חציית ים סוף,אך גילינו זוגיות נפלאה בלידות, אך לאחר מכן הכל חזר לקדמותו... שיהייה במזל טוב,אכן גם אני חושבת בכל יום הולדת על הצירים ועל הצעקות שצעקתי באותם ערבי לידה! תהני מהם ותרבי נחת. יערית.

מ ז ל ט ו ב !!!

איך זוכרים כל שניה? אה? כל רגע, ואת המראה הראשון של האוצר. את של כולם אני זוכרת בוודאות השניה הראשונה שראיתי את מה שיצא והפליאה לא נפסקת תהני מהבנים, חמודה אין אין אין כמו האוצרות שלנו

למעלה