היום זה נגמר

היום זה נגמר ../images/Emo14.gif

לפני שבועיים הקשר התחיל. בהתחלה הוא היה ממש טוב, פרפרים בבטן והכל..נפגשנו כמעט כל יום. ואז התחיל שבוע חדש שבו בקושי נפגשנו דיברנו כל יום בטלפון, אבל רק כמה דקות כל יום. בתחילת השבוע הייתה שיחת טלפון של חצי שעה שממש לא קלחה, זה היה כאילו אנחנו בכוח מחפשים על מה לדבר (מה שכמובן ביאס אותי והעלה ספקות לגבי הצלחת הקשר..). ומאז, כאמור, שיחות ממש קצרות, ולהפגש לא היה לה זמן. כנראה שלא היה לה כל כך דחוף.. היום סוף סוף היה לה זמן. הגעתי, ומייד היא אמרה שהיא רוצה לדבר איתי, ואמרה שלא מתאים לה קשר רציני עכשיו.. קיבלתי את זה בלית ברירה. החלטנו להשאר ידידים she dumpped me וזה ממש חבל, ועצוב.. אבל זה היה רק שבועיים..וחשבתי שמתפתח פה משהו טוב, אבל בסוף...התאכזבתי. ובגלל זה אני כותב כאן. הרגשתי צורך לכתוב את זה. מקווה שפעם הבאה ההתלהבות תהיה הדדית.. תודה על ההקשבה

שאקל

New member
מאוכזב מבנות שאמרו לי "נשאר ידידים"

מאוכזב מאוד. אני גם בחור יחסית מאוד רגיש אז להגיד לי את המשפט הזה "בוא נשאר ידידים" עושה לי עוול. כולן, בסופו של דבר, רוצות להיות ידידות שלי כי אני נחמד, חמוד, שובב, משכיל וכל התכונות הנורמליות האלה שעוברות אצלנו במשפחה בירושה. זה כל כך מעליב לשמוע משפטים כאלה. כאילו אני לא מספיק טוב ואם זה לא מספיק מעליב אז היא גם מספרת לי בלי הרבה טקט שיש לה מישהו אחר בראש כאילו היא משווה אותי איתו. איך היא יכולה בכלל? אחרי כל מה שעשיתי למענה ובשבילה? לסיכום: בזבזתי את הלב שלי על מישהי שלא היה מגיע לה אפילו עשירית ממנו. המכה הסופית היתה קשה מאוד והיא עדיין לפעמים חוזרת ולא מרפה ממני אבל פחות מבעבר. החלטתי סופית - לא רוצה ידידות!!! מי שרוצה להיות ידידה שלי, שתלך לחפש ידידים אחרים. אני ממש מבין אותך אבל הדבר המעודד שיש לי להגיד שטוב שזה קרה על ההתחלה ולא בעוד כמה חודשים אחרי שהייתם יוצאים, היית מבזבז עליכם כסף בפגישות, היית מתאהב אולי עוד יותר, אולי בכלל היה יורד לך ממנה מכל מיני סיבות כי היית מגלה דברים שלא ראית קודם. האהבה מסנוורת. היא סינוורה גם אותי.

תראה

כיום, אצלי זה אחרת ממה שאתה מספר. הקשר שסיפרתי עליו הגיע מייד אחרי שאני נפרדתי מחברה רצינית שהייתי איתה בקשר בסביבות החצי שנה. ולפני זה היה לי קשר של שנה עם חברה אחרת. הרבה זמן לא זרקו אותי... בשנה האחרונה אני הייתה זה שבעיקר נפרד כי זה לא התאים.. אבל כשזה קורה לי, אז כמובן שזה מבאס ועצוב. אבל גם אני הייתי פעם כמוך, רוב הבנות רצו אותי בתור ידיד ולא יותר, וזה ממש תיסכל, אבל בסוף תגיע אלייך מישהי שתרצה אותך בתור חבר, והגיעו לא מעט כאלו, וכאמור, יצא מזה 2 קשרים רציניים. מה שחשוב זה שתמיד תדאג לשמור על הדדיות בקשר, אם אתה היחידי שנותן ועושה בשבילה, וזה לא הדדי - אז כנראה שמשהו בקשר פשוט לא נכון. אתה כן צריך לתת כמה שיותר וכמה שרק אפשר, אבל אם על ההתחלה אתה היחיד שנותן, אז רצוי לברר למה זה ואולי לסיים את הקשר לפני שאתה נכנס עמוק מידי ובסוף נופל ונזרק כמו שקרה לך. ידידות זה דבר טוב, רק בתנאי שהרצון לידידות הוא הדדי ושאתה לא רוצה משהו יותר מזה, בזמן שהיא רוצה אותך רק בתור ידיי.

aharon36

New member
The right to choose

I don't think we should take it presonally when a girl says that she just wants to "stay friends" with us. When a relationship gets started, you can never know how it will end. We might think that a girl, whom we started to go out with, is suitable for us, but after a short period, it turns out that she is not what we thought. The same can be said about men as well. Besides, everyone has the right to choose whom to go out with. Accepting it is part of being a mature person.

מורני 4

New member
לך...

איזה מפחיד. זה בדיוק הסיפור שקרה לי ולזה שהייתי איתו.. עבר עלינו את השבועיים הכי יפים בעולם ועוד שבוע של דעיכה.. ואני אשקר אם אני אגיד שלא כואב לי.. אבל זה היה חייב להגמר.. כואב לי עד דמעות למרות שזה היה פרק זמן מאוד קצר.. (אתה יכול לראות את ההודעה שהשארתי).. אבל אין מה לעשות.. רק לנסות להרים את הראש.. ולהחדיר לנו טוב טוב שכנראה אנחנו שווים יותר.. ושאם זה לא הלך עם הנוכחים אז כנראה שטוב שכך.. כי מגיע לנו טוב יותר.. אני אומרת פה דברים שאני בעצמי צריכה להפנים ואני לא מצליחה.. מקווה לפחות בשבילך שכן תפנים... גם אצלי זה נגמר ב" אני רוצה שנשמשיך לשמור על קשר"... שיגידו.. אני רק יכולה להבטיח שאם הטלפון הזה יגיע מהר זה רק יוכיח לך שקשה לה בלעדייך למרות הכל... אני אסכם הכל במשפט אחד שהולך ככה: "אם אתה אוהב מישהו שחרר אותו, אם הוא יחזור אליך הוא לעולם יהיה שלך, אם הוא לא יחזור הוא מעולם לא היה שלך"...

ע ו ל ם

New member
נהדר../images/Emo70.gif

לשחרר מישהוא מאהבה.. כך צריך להיות. אסור לחנוק.. תיארת נהדר.. (תפנימי בעצמך
) הצלחה לשניכם ולכולם..

Koshka 1

New member
שבועיים זה עדיין לא נורה

עדיף ... כעבור זמן קצר תבין שאני צדקתי....

למעלה