אחרי שנה וחצי שלא למדתי נהיגה היום יש לי שיעור.. עשיתי אז 2 טסטים נכשלתי ואזהתגייסתי.. עוד חודשיים נגמר לי התוקף של התאוריה.. אין זמן!!!! אני ממש בלחץ לא זוכרת כלום כל הזמן שלמדתי בוזבז. יש לכם רעיונות? טיפים? הצעות?
לקחת ספר תאוריה, לקרוא אותו שוב כאילו שאת מכינה עצמך לתאוריה, לעשות את כל המבחנים ולרענן את זכרונך בנוגע לכל החוקים הקיימים . לאחר מכן, לפנות למורה לנהיגה ולהתחיל ללמוד בשנית. כמובן, אני מקווה שיש לך את הטופס הירוק עדיין.
ממש נלחצתי אפילו לא זכרתי מזה ברקס ומזה הגז.. אבל הוא הסביר לי 2 דקות ונסענו והיה לא רע הוא אמר שרואים שלמדתי (זה מורה אחר) ולא נראה לו שייקח הרבה זמן עד לטסט... תודה רבה לכם!!!!! שאלה.. יש לי אפשרות לברר באינטרנט עד מתי התאוריה שלי תקפה ואם עברתי את הטסט של המגרש? כי אינ לא זוכרת ורק שבוע הבא אני אדבר עם המורה הקודם..
אם כן, עליו כתוב התאריך שבו עשית את התיאוריה. התיאוריה תקפה לשנתיים, תהיי חייבת לגשת לטסט (ולעבור אותו) לפני שהשנתיים האלה יעברו. אם אין לך את הטופס הירוק תאלצי להוציא חדש (אי אפשר לגשת לטסט בלעדיו) ואז גם תגלי מתי עשית תיאוריה (תאלצי ללכת למשרד הרישוי להוציא פטור). בהצלחה.
אם לא תוכלי לגשת עדיין לטסט ועברו כבר שנתיים לפני שהם ייגמרו, את יכולה לפנות למשרד הרישוי בבקשה שייתנו לתיאוריה שלך תוקף לעוד שבועיים (זה אפשרי). בהצלחה