אך, אך אך.. ( ../images/Emo58.gif )
אין לך מושג כמה עצוב לי בכל פעם שאחד מהשחקנים עוזב.. לא משנה מי.. אבל תמיד יש לי את הצד השני והצודק הזה שאני חושבת עליו.. שאם מישהו עוזב, יבוא אחד חדש, ואחד חדש זה אומר סיפורים חדשים ודלתות חדשות. שזה דבר חיובי. פיטר היה דמות שהיה נורא קשה לאהוב בהתחלה, היחס, העצבים. אבל ניתן היה לשים לב שהוא מתרכך, ונהיה דמות חביבה למדי. נורא קשה לי לדמיין את אי. אר. בלעדיו.. ובמיוחד.. בלעדי מארק, שלפי ההגיון שלי ימות במאי, כי את אליזבת´ ואת הבת שלו הוא לא יעזוב. מוות לא יהיה דבר טוב לעשות למארק, מכיוון שאם אנתוני יחליט לחזור כמו שרי סטרינגפילד, הוא פשוט לא יוכל. אני לא מצליחה לחשוב על הדרך שבה הכותבים יצרו ליציאה של מארק חוץ ממוות. ואין לך מושג כמה ניתחתי את זה כבר.. אולי הוא ישאר אבל לא יעבוד בבית החולים ופשוט לא יראו אותו - אבלזה דיי טיפשי. אבל נו טוב, אם החליפו את הבת שלו רייצ´ל בשחקנית אחרת מי יודע מה עוד יכול לקרות. איך עברתי נושא, שיהיה. אה, - וקליאו למרות שלא למדנו ממש להכיר אותה, עדיין חבל לי שהיא עוזבת. אחרי הכל, היו יכולים לפתח כל כך את הדמות שלה. אולי אם מייקל הייתה מחכה עוד קצת זה היה קורה..