היום זה היום...

Yaniv-DC

New member
היום זה היום...

ד"ר בנטון, בפעם האחרונה... במהלך השנתיים האחרונות למדתי שלא לחבב אותו, ולכן, אני לא שותף לתחושת רבים וטובים המבכים את עזיבתו... וגם הגירלפרנד עוזבת.

~*~gaL

New member
אך, אך אך.. ( ../images/Emo58.gif )

אין לך מושג כמה עצוב לי בכל פעם שאחד מהשחקנים עוזב.. לא משנה מי.. אבל תמיד יש לי את הצד השני והצודק הזה שאני חושבת עליו.. שאם מישהו עוזב, יבוא אחד חדש, ואחד חדש זה אומר סיפורים חדשים ודלתות חדשות. שזה דבר חיובי. פיטר היה דמות שהיה נורא קשה לאהוב בהתחלה, היחס, העצבים. אבל ניתן היה לשים לב שהוא מתרכך, ונהיה דמות חביבה למדי. נורא קשה לי לדמיין את אי. אר. בלעדיו.. ובמיוחד.. בלעדי מארק, שלפי ההגיון שלי ימות במאי, כי את אליזבת´ ואת הבת שלו הוא לא יעזוב. מוות לא יהיה דבר טוב לעשות למארק, מכיוון שאם אנתוני יחליט לחזור כמו שרי סטרינגפילד, הוא פשוט לא יוכל. אני לא מצליחה לחשוב על הדרך שבה הכותבים יצרו ליציאה של מארק חוץ ממוות. ואין לך מושג כמה ניתחתי את זה כבר.. אולי הוא ישאר אבל לא יעבוד בבית החולים ופשוט לא יראו אותו - אבלזה דיי טיפשי. אבל נו טוב, אם החליפו את הבת שלו רייצ´ל בשחקנית אחרת מי יודע מה עוד יכול לקרות. איך עברתי נושא, שיהיה. אה, - וקליאו למרות שלא למדנו ממש להכיר אותה, עדיין חבל לי שהיא עוזבת. אחרי הכל, היו יכולים לפתח כל כך את הדמות שלה. אולי אם מייקל הייתה מחכה עוד קצת זה היה קורה..

Yaniv-DC

New member
עם בת כזאת

הייתי מתפטר מאבהות, לא מחליף שחקנית. החדשה יותר מעצבנת מבת אמיתית.

אם כבר מדברים על רייצ´ל...

משהו ששמתי לב אליו (זה די אידיוטי אבל..) שם המשפחה של רייצ´ל לפי אביה הוא גרין... מזכיר לכם מישהי? (מי שלא רואה חברים לא ייזכור אבל מי שכן- ואני מנחש שרובכם רואים- יבינו...) אני יודע זה אידיוטי (סליחה על הביטוי) אבל עדיין... שווה איזכור...

~*~gaL

New member
כן כן

חחח.. שמתי לב לזה אני מתארת לעצמי - שידור הפיילוט של שתי הסדרות - אם הן שודרו גם אז אחת אחרי השניה, ונדמה לי שכן (ממש לא בטוח), אז בשני הפיילוטים הייתה רייצ´ל גרין. פשוט לא בכל הפרקים של אי. אר. הראו אותה.. נו טוב, דוגמא לא מעניינת. אה! ותגידו! מי שראה את אי. אר. מההתחלה, כלומר.. זה הגיע ב95 לארץ, לא? יודע איך היה הפרסום לזה באותה תקופה?.. פרומואים?.. משהו?.. פשוט הייתי קצת ביסודי אז, ומה שראיתי זה היה גינת ההפתעות ודברים בסגנון. מעניין אותי לדעת..

למעלה