היום זה היום

היום זה היום

כך אומרים בכול אופן... היום זה יום האהבה
(גם אם זה לא "קשור" לפורום)

../images/Emo48.gif לחיי האהבה

אני מצאתי אהבה אמיתית, אהבה ללא תנאי, ללא דרישות, אהבה טהורה... . האהבה שיש לי לאפרוח שלי. (נראה שבשעות האלה רק אני ואתה כאן)

נפרדתי מחבר שלי ועשיתי בדיקת אידס

ככה היקום מראה לי איך להפרד מהאטצ´מנט לאהבה רומנטית נוסח לבבות וקישקושים

איידס ורומנטיקה

לא מתחברים... אבל כורח מציאות. והיקום.... הוא גם מראה איך להיתחבר ללבבות וקישקושים רומנטיים. המון אהבה חיפוש ית

drall

New member
הסיפור האמיתי על ט"ו באב

לא קשור בכלל לרומנטיקה. חטא המרגלים התרחש בתשעה באב. בגללו אלוהים העניש את דור המדבר בכך שגזר עליהם שחוץ מיהושוע וכלב , איש מהם לא יזכה להכנס לארץ. הגזרה התבצעה ככה. כל ערב תשעה באב היו מתים איזה עשרים אלף איש במגיפה קטלנית ומהירה. האנשים הללו נקראו "מתי מדבר". בגלל שזה היה סיפור מסובך ללאסוף ולקבור כל כך הרבה גופות ביום אחד , הם פיתחו כזו שיטה. בערב תשעב באב , כולם היו חופרים לעצמם קברים וישנים בהם. מי שקם בבוקר , היה מכסה את אלו שלא קמו. אחרי ארבעים שנה , הם חפרו בערב תשעה באב את הקברים וכולם התעוררו בבוקר. בהתחלה הם חשבו שהם התבלבלו ביום אז גם באותו הלילה הם הלכו לישון בקברים ושוב כולם התעוררו. אחרי כמה ימים בהם אף אחד לא מת הם הגיעו למסקנה כי בטלה הגזירה וכמובן שהם פצחו בשירה וריקודים ומסתבר שזה יצא בדיוק בט"ו באב. עד היום חוגגים את זה. דרול

drall

New member
נהפוך הוא , מלאכית.

ככה היקום מראה לך שבגישה הזאת את לא תצליחי למצות את הנושא. דרול

שי חגאהבה

לא הבנתי. אולי לא אצליח למצות אהבה. כן, הלוואי והייתי יכולה. אך אין לי לב לתפילה אמיתית כנגדה.

drall

New member
אושו אמר משפט נפלא

"אם יש לך בעיות עם אהבה , תשקיע במדיטציה . אם יש לך בעיות במדיטציה , תשקיע באהבה." וזה מדהים וזה עוצר נשימה כי אהבה הוא דבר שהרבה אנשים מאוד מחפשים ולא מצליחים להשיג. ויש כאלו שמתאמצים מאוד בשביל זה , הולכים לטיולים , עושים ניתוחים פלאסטיים , מרעיבים את עצמם. כל זה רק כדי לגלות בסוף שלא על המראה החיצוני ייפול או יקום דבר. אהבה בסופו של דבר היא היכולת "לתת" היא לא מתאימה למי שמעוניין לקחת , גם אם הוא טוב , גם אם הוא חביב . כל זמן שהוא רוצה , הוא לא יקבל , כי הרצון הזה רצון קבצני. אף אחד לא אוהב קבצנים , מקסימום זורקים להם עשר אגורות וסותמים את החוטם. אבל המדיטציה היא בדיוק ההפך מהחיפוש הזה אחרי אהבה , היא התעשרות , היא רוויה. והאדם שחי במדיטציה הוא ההפך מקבצן , הוא שליט על הממלכה של עצמו. יש לו די והותר ולכן האהבה ניתכת עליו מכל כיוון. דרול

למעלה