היום ה-21 ליוני 2020

היום ה-21 ליוני 2020

ביום הזה 250 שנה לפנהס ארטוסתנס מצליח לחשב את היקפו של כדור הארץ. כבוד גדול.
כי אני לעומתו לא מצליח היום לחשב אפילו את ההיקף של הכרס שלי.
ביום הזה ב-1942 מלח"ה-2, טוברוק נופלת לידי הגרמנים. אני משער שהרבה בקבוקי בירות נשלפו והמון נקניקי חזיר נבלסו לכבוד המאו-רע. ביום הזה בשנת 1970 – ברזיל מנצחת את איטליה בתוצאה 4 - 1 על זה נאמר: שמחת זקנתי על ראש גלעד.
ביום הזה בשנת 2016 מהלך בחירות דמוקרטיות של תושבי העיר נצרת עלית 62 שנה לאחר הקמתה שונה שם העיר מנצרת עלית לנוף הגליל. עכשיו צריך רק לשנות את אום אל פאחם ל"משולש ברמודה" וזה יהיה פשוט מושלם. ביום הזה בשנת 2017 – מלך ערב הסעודית סלמאן בן עבד אל-עזיז אאל סעוד מינה את בנו הבכור מוחמד בן סלמאן אאל סעוד כיורש עצר במקום מוחמד בן נאיף בן עבד אל-עזיז אאל סעוד. מרוב שיש בן סלמאנים, לא הבנתי כלום ובכלל למה קוראים להוא:"בן נאיף"? זה מהשורש "לא תנאף"? בנוסף ביום הזה ב 1905 נולד ז'אן-פול ס(ט)ארטר, פילוסוף ומחזאי, חתן פרס נובל לספרות בשנת 1964 (נפטר ב-1980) יהי זכרו ברוך. ולהבדיל אלף אלפי הבדלות.. למי שלא יודע, היום זה יום האב.
עד כאן.

ספר לי על זה.

אישתי הראשונה הייתה בת מזל תאומים וגם זאת האחרונה שתהיה לי בריאה. מי שנשוי לאישה בת מזל תאומים לפעמים מרגיש שהוא נשוי לשתי נשים בעת ובעונה.
אז אם כך אני יכול בהחלט לציין ברזומה שהייתי נשוי לחמש נשים. השאלה היא האם הרבנות הראשית בתל אביב משלמת פיצויים לאחד שהיה נשוי 5 פעמים?
הנה לך (עוד) חומר למחשבה.

תראה איזה עולם קטן.

קודם העלינו לכאן פוסט בקשר לפלאפל התאומים. ועכשיו מסתבר שגם הנשים של שנינו הן במזל תאומים.
אל תשכח שגם בראשות הממשלה יש כרגע שני ראשי ממשלה תאומים. הייתה לי הרגשה שהתימנים התאומים האלה יגרמו לכולנו רק צרות.

למעלה