היום ה - 20 ליולי...

היום ה - 20 ליולי...

שזה אומר שהיום 34 שנים לנחיתת אפולו 11 על הירח!!! ניל ארמסטרונג ובאז אלדרין היו הראשונים ללכת על הירח ,כאשר מי שנשאר בתא הפיקוד למעלה היה מייקל קולינס ( - אגב לקפסולה קראו קולומביה) ...If you believed, they put a man on the moon, man on the moon

deathcaster

New member
אפללו 11 ? מרוקאי על הירח ? ../images/Emo13.gif

נחמד לדעת שנושא שם של מנהיג מרד באנגליה היה אחד מהראשונים לצאת מכדוה"א
אגב יש עד היום פראנואידים שמשוגעים על קונספירציות שטוענים כי בידם הוכחות כי כל הקטע של הירח היה פיברוק מתוחכם שצולם באולפן טלוויזיה משוכלל דאז של ארה"ב , כדי שידם תהייה על העליונה המלחמה הקרה !

n i v1

New member
שאלה

אנחנו רואים אסטרונאוט יורד מהמדרגות של החללית הקטנה ומתחיל ללכת על הירח. מי מהם זה היה? ומי החזיק את המצלמה? האם מי שהחזיק את המצלמה אינו האדם הראשון על הירח? הבהרות? מישהו?

tivol man

New member
כןן

ידוע שהראשון ששמו שורבב כאדם הראשון היה זה שהחזיק במצלמה, וצילם את השני בפיקוד אני לא זוכר את השמות..

itstzar

New member
נו מה? לא ברור , זה הוולקנים שם ../images/Emo6.gif

ורגע ברצינות, ניל ארמסטרונג היה הראשון שצעד על הירח, והוא זה שצילם את באז אולדרין יורד במדרגות ומתחילל לקפצץ לט על הירח

Tolan

New member
זאת שאלה מאוד מטרידה!

אני שנים חייתי בהערצה כלפי ניל ארמסטרונג עד שמישהו ציין את העניין שהזכרת, והייתי בשוק! בכל מקרה, נראה לי שההסבר הכי הגיוני הוא שניל ירד, הניח את המצלמות, חזר וצילם את עצמו יורד...

ROZELESS

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif אני צילמתי אותם .. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Tolan

New member
אם אנחנו כבר בנושא

שני שקל למי שיודע מי הבנאדם האחרון שדרך על הירח ובאיזה חללית הוא טס לשם

קדימה לשלם...

המשימה האחרונה הייתה אפולו 17. מפקד המשימה היה יוג'ין סרנן. הטייס היה הריסון שמידט (שהיה המדען היחידי שדרך על הירח - היה גיאולוג) טייס תא הפיקוד (זה שלא נוחת על הירח) היה רונלד אוונס. הם גם נסעו ברכב השטח שתוכנן. אחרי אפולו 17 בוטלו לפחות 3 נחיתות מתוכננות (18-20) כמובן בגלל תקציב. היתה עוד טיסת אפולו אחת - 18 שמטרתה היתה חיבור לחללית הרוסית (סוביטית אז) סוייז. (יולי 1975). אם ראית את הסדרה של טום הנקס - מכדור הארץ ליחר (סדרה נפלאה), מסופר שם על רוב המשימות של אפולו.

למעלה