משקולת נייר גלקטית
New member
היום התעוררתי!
חלקכן תחשובנה "ובכן, כולנו מתעוררים, בדרך כלל כל יום
".. וברצינות, היום השכלתי להבין למה התכוון המשורר כשנאמר ש.. ליסה ב' פאקינג רכלנית סוג א'! האין כלים לשטוף? האין כביסה לכווץ? (קים
) האין חברת בית להחנף אליה?! וואווואה, כמה אפשר לדבר על קים מאחורי הגב? לא פלא שבעלה בגד בה, היא יחנה! אמא של קים מעצבנת אותי. קים מעצבנת אותי. אחת עצבנית כל הזמן וכלום לא טוב לה, בגד שהתכווץ בטעות בגלל כוונה טובה של מישהו אחר מקבל התייחסות של טורנדו או מינימום סופת ברקים שפרצה.. מה יהיה כשיקרה משהו באמת נורא? נגיד.. שיאכלו לה מהסלט!!!!!!!! OMG רק לא זה! השניה נראית כזו מסכנה ומבולבלת ומנותחת שזה פשוט זוועה לעיניים. היא לא מצליחה להגיד משפט שלם והיא שטיחון מקלחת לרגליה של קים. זכותה של קים לכעוס, מה האמא ההזויה שלה חשבה, שקצת פוצי מוצי וקים תימס? לבחורה לב מאבן, היא לא נמסה ב20 מעלות. כל העניין הזה נראה לי לא בריא בכלל. הן לא התקדמו בכלום חוץ מלהצליח לדמוע. האם מישהי כאן צריכה עזרה בלבכות? אני מתנדבת להביא אותה לידי בכי
גם כריסטי עיצבנה! "ג'סטין סתם ניצלתי אותך אבל נו טוב, אני אמשיך להתפשר עלייך כשאחזור הבייתה אז חכה לי". הבנאדם אומר לך שהוא אוהב אותך ומוכן להשתנות, תגידי לו מה לשנות! אני נשבעת שראיתי את השפתיים שלה זזות אבל לא שמעתי כלום. כמה כלום בבחורה אחת, מה זה? היא הוכיחה את מעצבנותה הבלתי נשלטת שנית כשהיא התלוננה שקים רק רוצה לאוורר ולא מחפשת מה דעתה של כריסטי (פתרונות או תשובות). אני תוהה, מה הביג דיל בזה? הרבה פעמים אמרתי לחברות: "אני יודעת מה הדבר הנכון והפותר לעשות אבל ברגע זה אני רק רוצה להתבכיין על זה ולהרגיש מסכנה אז שתפו פעולה ותגידו לי: נכון, נכון. את צודקת את מסכנה". זהו
איווררתי. תגידו לי "נכון, נכון, משקולת את יפה וחמודה"
(הכל בחיוך ובצחוק, אני במצברוח טוב ומקווה שלא העלבתי אף 1)
חלקכן תחשובנה "ובכן, כולנו מתעוררים, בדרך כלל כל יום