היום השני של הלימודים.........

מירב ד

New member
היום השני של הלימודים......... ../images/Emo13.gif

אני מוצאת לנכון לעדכן אתכם (לא יודעת למה...) בקשר ללימודים שלי... והיום המצב הרבה יותר טוב...
אז כמו שאמרתי (אתמול נראה לי) הלכתי למנהל, אמרתי לו את דעתי...הוא הבין...וקיבלתי את המערכת שכל תלמיד בעולם היה רוצה... קבלו לפניכם את המערכת הכי טובה בעולם: יום א´- מתחילים בשעה שניה, שיעור חינוך גופני, שעה חמישית שיעור חברה, שעה תשיעית עשירית ואחד עשרה (15:00-17:00) פילוסופיה. יום ב´- שעות תשיעית עשירית ואחד עשרה (15:00-17:00) פילוסופיה, ומ 17:00 עד 19:00 תאטרון. יום ג´- תאטרון מ 17:00 עד 19:00. יום ד´- שעות שנית שלישית אנגלית פרטי. יום ה´- שעה רביעת אנגלית פרטי, שעה חמישית חינוך גופני,שעה שישית אנגלית פרטי. יום ו´- שעה שישית חברה. אני צריכה למצוא עוד 4 שעות להוסיף (כל מקצוע שאני אבחר) כי זה לא מספיק שעות... וזהו!... תודו שבחיים לא ראיתם כזאת מערכת... מעבר לזה בימים שאני לא לומדת (נ"ל) אני צריכה למצוא עבודה... וגם כנראה מצאתי את העבודה הכי שווה בעולם (כל מי שמכיר את חוות האלפקות במצפה רמון)... וזהו... אז היום הרבה יותר נחמד לי...מקווה שכם לכם נחמד
שלכם מירב (מאושרת יותר מתמיד)

למירב

קודם כל בהצלחה בלימודים. את ראוה שלא צריך להתיאש בסוף מוצאים מישהו שמבין ועוזר. ולגבי הצהרתך שלא תלכי לאוניברסיטה הייתי ממליצה לך לא להחליט עכשיו כי זה עוד רחוק ודברים משתנים. חוץ מזה לפי מה שקראתי באינטרנט היום יש הרבה מודעות לסטודנטים עם ליקויי למידה וניתנת הרבה עזרה רק צריך לדעת לבקש. גם אני חוששת מללכת לאוניברסיטה לאחר הטראומה של בית הספר(סבלתי 12 שנים למה לסבול עוד שלוש) אבל הבטחתי לעצמי למצוא את הדרך ואת המקום שיאפשרו לי לילמוד בלי לסבול ואני מקווה שזה יצליח לי בבוא הזמן. בנתיים אני לוקחת חופש מלימודים בצבא ומשתדלת לאגור כוחות. אז חיזקי ואימצי ובהצלחה. ליאור

מירב ד

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

בקשר לאוניברסיה באמת יש לי עוד הרבה זמן...כשנגיע לגשר נחצה אותו... בהצלחה בצבא... שלך מירב

היי מירב ..

המממ, אני לא דיסלקטית, אבל אני בהחלט יכולה להזדהות עם מצבך. רציתי רק להגיד, שאם זה מעודד אותך, שניים מהחברים הכי טובים שלי הם דיסלקטים, והצליחו לסיים את התיכון כמו גדולים, עם ציונים שאכן הותירו את חלקינו עם הלשון בחוץ ... אני יודעת שיש רמות שונות של דיסלקציה, אבל אני לא מאמינה שמערכת החינוך - למרות כל הפאקים שלה, הייתה מעמידה בפני תלמידים אתגרים שהם לחלוטין מעבר ליכולתם. אני שונאת להשמע קלישאתית, אבל זה סה"כ עניין של רצון ונחישות. פשוט תהי קצת אופטימית ותשמחי בחלקך ( ואת יודעת שבית ספר, בייחוד בית ספר כמו שלך מציע לתלמידים הרבה יותר מחינוך פורמאלי) בכל מקרה בהצלחה, ושתהיה לך שנה טובה. אנונימוסית. נ.ב - נשמע טוב הבי"ס שלך. רק שאלה שסיקרנה אותי - שמתי לב שאת לא לומדת חלק ממקצועות החובה (מתמטיקה לדוג´) איך את עושה את זה ????

מירב ד

New member
עושה את זה בקלות...

אני לא לומדת שום מקצוע חובה... אני פשוט לומדת מה שבא לי...ומה שאני רוצה...ואיך שמתאים לי... זה חלק מהעניין של התוכניות האישיות בבית ספר (כמה הודעות למעלה- או למטה).. מתאימים לכל אחד מערכת כמו שמתאימה לו...עד הסוף... לא חובה לגשת לבגרויות..לא חובה ללמוד את המקצועות האלה... באמת בית ספר מיוחד...עם תלמידים מיוחדים...כל אחד אינדיבידואלי (מקווה שרשמתי נכון)... אשמח לענות על עוד שאלות בקשר לבית ספר ולשיטות לימוד...כי זה באמת דבר מיוחד שעדיין אין בשום מקום בארץ... שלכם (התלמידה המיוחדת
) מירב

למעלה