היום השני של הלימודים......... ../images/Emo13.gif
אני מוצאת לנכון לעדכן אתכם (לא יודעת למה...) בקשר ללימודים שלי... והיום המצב הרבה יותר טוב...
אז כמו שאמרתי (אתמול נראה לי) הלכתי למנהל, אמרתי לו את דעתי...הוא הבין...וקיבלתי את המערכת שכל תלמיד בעולם היה רוצה... קבלו לפניכם את המערכת הכי טובה בעולם: יום א´- מתחילים בשעה שניה, שיעור חינוך גופני, שעה חמישית שיעור חברה, שעה תשיעית עשירית ואחד עשרה (15:00-17:00) פילוסופיה. יום ב´- שעות תשיעית עשירית ואחד עשרה (15:00-17:00) פילוסופיה, ומ 17:00 עד 19:00 תאטרון. יום ג´- תאטרון מ 17:00 עד 19:00. יום ד´- שעות שנית שלישית אנגלית פרטי. יום ה´- שעה רביעת אנגלית פרטי, שעה חמישית חינוך גופני,שעה שישית אנגלית פרטי. יום ו´- שעה שישית חברה. אני צריכה למצוא עוד 4 שעות להוסיף (כל מקצוע שאני אבחר) כי זה לא מספיק שעות... וזהו!... תודו שבחיים לא ראיתם כזאת מערכת... מעבר לזה בימים שאני לא לומדת (נ"ל) אני צריכה למצוא עבודה... וגם כנראה מצאתי את העבודה הכי שווה בעולם (כל מי שמכיר את חוות האלפקות במצפה רמון)... וזהו... אז היום הרבה יותר נחמד לי...מקווה שכם לכם נחמד
שלכם מירב (מאושרת יותר מתמיד)
אני מוצאת לנכון לעדכן אתכם (לא יודעת למה...) בקשר ללימודים שלי... והיום המצב הרבה יותר טוב...