היום הראשון!! :)

יעלליי

New member
היום הראשון!! :)

בס"ד תקשיבו,מה זה,כולם פה התבגרו פתאום?? היום היה היום הראשון של שנת הלימודים התשס"ז! (ברוב במקומות..) ספרו חוויות! התגעגעתם?היה נחמד לפגוש את כל החברה?? יאאיייי...איזה קטעים!! הלכתי לרב של האולפנה והתלוננתי על זה שאנחנו מתחילים לסיים מאוחר כבר מיום ראשון (ולא מאחרי החגים)... טוב,אני יודעת שזה רגיל ושגרתי ככה...אבל אני תמיד אוהבת להתלונן... ואז הרב ענה לי שהוא רצה שגם היום הראשון יסתיים מאוחר והוא קיצר אותו רק כי הוא מפחד ממני! :p אני יודעת שזה רק בצחוק! אבל ראו,הוזהרתם!! כנראה שאני מסוכנת אם הרב מפחד ממני... 8) ב"הצלחה לכל הזקוקים לזה נואשות... :)

elivnat

New member
העתקתי מסרוג..../images/Emo42.gif

איזה יוםםםםםםם הגענו לבי"ס, חיבוקים נישוקים, כיף לראות את כל החברות אחרי חודשיים וקצת.. התאכזבנו מזה שלא קיבלנו את הכיתה של השמיניסטיות כיאה לשמיניסטיות כמונו... התבאסנו מהמערכת שעות העמוסה לאללה!! המורה הביאה כמה צ'ופרים מושקעים וממתקים.חחח חמודה תפילה מרוכזת, טקס פתיחת שנת הלימודים, למדנו תנ"ך ולבסוך שיעור חינוך כזה שכונתי...חחחח יום נחמד בסה"כ.. דרך אגב, מי עוד משתתפ/ת השנה בפרויקט "לאורו נלך"?

חחח איזה קורעת

אני מתחילה רק ביום ראשון אבל באתי היום לבית ספר כדי לעשות חזרות למופע בתחילת שנה לשכבת ז'... וגיליתי שאני דוקא ממש מתגעגעת לבית ספר (למבנה ל-א למורים... טוב נו.. אולי לאחת שממש מצחיקה ולכל המורות הקשישות שממש מצחיקות).. אהה וגם ללחם שום!!.. אויי איזה טעים!!!! עם פוול רוטב שום מעל

ואי בצפר! ../images/Emo10.gif

אני התחלתי שירות כבר ביום ראשון
אבל אנשים באמת ספרו חוויות מהיום ה1 ללימודים,זה היום הכי כיפי! אתם עוד תתגעגעו! (ואי נכון אני נשמעת כמו המבוגרים האלה שאומרים את זה תמיד?!)

אנחנו התחלנו יום שישי...

בס"ד ובהשתדלותנו כיתה ט'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
.

למעלה