היום הראשון.... חברה , זה היום הראשון שלי בבסיס , אחרי המון זמן שלא הייתי...... תאחלו לי בהצלחה
B benpual New member 12/9/04 #1 היום הראשון.... חברה , זה היום הראשון שלי בבסיס , אחרי המון זמן שלא הייתי...... תאחלו לי בהצלחה
B benpual New member 13/9/04 #3 עכשיו אני חוזר.... עכשיו אני חוזר מהיום הראשון , היה דווקא כיף , היינו באבטחת אירוע , ואחר כך יצאתי לסיור ממונע , ואחר כך רגלי , משהו חבל על הזמן אבל לא תפסנו כלום.....
עכשיו אני חוזר.... עכשיו אני חוזר מהיום הראשון , היה דווקא כיף , היינו באבטחת אירוע , ואחר כך יצאתי לסיור ממונע , ואחר כך רגלי , משהו חבל על הזמן אבל לא תפסנו כלום.....
ש שלום30 New member 13/9/04 #4 כבר יצאת לשטח ? כתבת לפני יומיים שיתנו לך שבועיים מנהלה, העיקר שנהנת. ולא חייב תמיד לתפוס משהו בסיור - גם הנוכחות שלכם מרתיעה ומשרה ביטחון.
כבר יצאת לשטח ? כתבת לפני יומיים שיתנו לך שבועיים מנהלה, העיקר שנהנת. ולא חייב תמיד לתפוס משהו בסיור - גם הנוכחות שלכם מרתיעה ומשרה ביטחון.
B benpual New member 15/9/04 #6 היום השלישי שלי וכבר יצאתי לבט"ש תח"צ משהו חבל על הזמן שני אירועים של חפצים חשודים , כמה זמן לא טיפלתי בזה..... ( מהיום , אני עושה יומן אישי פה......חחחחח)
היום השלישי שלי וכבר יצאתי לבט"ש תח"צ משהו חבל על הזמן שני אירועים של חפצים חשודים , כמה זמן לא טיפלתי בזה..... ( מהיום , אני עושה יומן אישי פה......חחחחח)
א אלמוג 28 New member 17/9/04 #7 שלום30 בן חושב יצאה עוד פעם לסיור גם לא סיום את מנהלה שלו חחחחחחח יש לו עוד שבוע תודה סגן מפקד מ.נוער זמנהוף !!!!!!!
שלום30 בן חושב יצאה עוד פעם לסיור גם לא סיום את מנהלה שלו חחחחחחח יש לו עוד שבוע תודה סגן מפקד מ.נוער זמנהוף !!!!!!!
B benpual New member 17/9/04 #9 בואנה מייקל? איך רואים שזה אתה?!? קאלק אלמוג 28 , אל תחשוב שאתה המפקד של הנוער , ואגב אני יצאתי יותר לסיורים ממך על בטוח!
בואנה מייקל? איך רואים שזה אתה?!? קאלק אלמוג 28 , אל תחשוב שאתה המפקד של הנוער , ואגב אני יצאתי יותר לסיורים ממך על בטוח!