היום הראשון בג'סי

היום הראשון בג'סי

טוב אני חזרתי הביתה... למה? כי שכחתי את משהו של העדשות שלי שככה היה ממש בעיה להסתדר בלי זה... אז זה לא בעיה כמובן בשבילי אתם יודעים כולה 10 דקות נסיעה.... וגם מחר אני לא אשן בקן אני אהיה בבית כי לידיד טוב שלי יש יום הולדת מחר.... אז בטח זה יהיה עד מאוחר בקיצור אני אתחיל לישון רק מיום חמישי... למרות שהנסיעות ממש לא בעיה בשבילי.. הייתי עושה את זה גם כול יום... בקיצור היום עצמו! היה ח-ם! ברמות! כ-ל כ-ך חם! יש לי חניכה שממש אוהבת אותי איזה קוצי היא!!! היא פשוט הביא לי את כל השקית במבה שלה... כאילו פתוחה! כמובן שיש לי גם 3 חניכים ממש ממש מופרעים! שאפילו אחד שעבר כל גבול הבאתי אותו לראשראשית שלי שזאת בת חן (קובי הבנתי שהיא הייתה מדריכת גרעין או משהו כזה?) הקיצור היא הכי מותק בעולם והיא שחקה אותה כ"כ קשה וביצית עם החניכים שזה היה ניראה מהצד כ"כ מתוק כי זה לא מתאים לה כ"כ עוד חניכה הכינה לי משהו באחד התחנות שהיו... גם כזאת מותק בקיצור היה ממש ממש ממש קשה! יש לי 11 חניכים ברובם מופרעים.. לקבוצה שלי קוראים שבט בוזונגו למרות שבוקאה היה הרבה יותר יפה... אבל מילא.... אני מדריכה את כיתות ד' 7 (כי מכל שכבה יש 2 קבוצות)..... בקיצור לנצח אני אהיה עם ד' קרוב לוודאי.... חיחיחיחיחי לא סתם סתם... חזרתי להכין צופרים וזה כזה כזה כזה כיף!!!! אוף במיוחד שיש לך כ"כ הרבה חומרים לצופרים!!!! עוד משוה מצחיק היום כשחזרתי אחרי זה לקן אז ראינו סרט וכל אחד לקח לעצמו מזרון ושכב על הריצפה והיו כאלה שנירדמו כמובן שאני אחת מהם עד שהתעוררתי קפואה מקור ולמדתי להכין צמידים מחוטים אז אני אכין לכם מלא מלא מלא מלא מלא מבטיחה!!!!!! וזהו... עכשיו חוששני שאלך להתקלח.... בכל זאת... יום ארוך וזהו בה בייי!!!

למעלה