היום הניתוח

היום הניתוח ../images/Emo10.gif

לפי הידיעות בקישורים שאפרת נתנה- מסרו שקיילי נכנסת היום לניתוח להוצאת הגידול. שמעתם משהו על זה? איך הלך? מה קורה?

Nadav נדב

New member
מה שאני יודע...

-הניתוח באמת מתקיים היום -הגידול של קיילי לא התפשט מעבר לשד -הניתוח ישלב גם שחזור שד בהצלחה קיילי! כולנו איתך ויודעים שתעברי את זה כמו גדולה!

שחזור שד....

זה אם מתבצעת כריתה חלקית או מלאה של השד- אז יש אפשרות לשחזר את השד שנכרת.... אבל לקיילי לא כורתים שום חלק כך שהיא לא צריכה לעשות שחזור שד.

Nadav נדב

New member
המנתחת בעצמה אמרה...

אפשר לחשוב כבר מה זה, כולן עושות את זה אחרי.

אפרת ר

New member
שלחו גלויה עם תודה למנתחת....

Dr. Jenny Senior c/o The Jean Hailes Foundation Medical Centre PO Box 1108, Clayton South, VIC 3169 Australia נתנו את הכתובת היום בסייהיי... חושבת שזה רעיון נחמד...

p i n g o

New member
לפי מה שידוע לי,

שחזור עושים אחרי כריתה, ואחרי שמוודאים שאין שאריות לתאים סרטניים. לקיילי פשוט הוציאו את הגידול, לא ידעתי שכרתו לה את השד (גם לא חלקית). ואיך אפשר לדעת כל כך מהר אם אפשר לעשות שחזור כבר קיבלו את התוצאות של הביופסיה?

אפרת ר

New member
כתבה על הצלחת הניתוח מהבוקר

בעברית ממעריב... שימו לב ל"דיוק" בכתבה...בכותרת כתוב שבוע, שורה אחר-כך 4 ימים...

p i n g o

New member
"קיילי נמצאת במצב רוחה מצוין"...

אחרי זה בא עורך, שואלת כמה כתבות בא בלובה? אחד כתבה בא בלובה! כי זה רוצה מדייקת בזמנים, זה רוצה נצמדת לעובדות, זה רוצה כותבת שם כמו שצריכה....

אפרת ר

New member
הכתבה הזו נראית כל כך מזוייפת!

נראה לך שאם הבית חולים שומר על פרטיות ושקט בנושא הניתוח מישהו באמת יוציא החוצה מידע על גודל הגידול? ועוד כדור גולף? נשמע לי ענק.... וגם כתוב שהיא מצאה את זה במקלחת.... לא נראה לי שמישהו מהמשפחה יספר את זה....

למעלה