היום המאושר בחיי

היום המאושר בחיי

קצת באיחור אבל אתמול לא היה לי כוח להיכנס אחרי העבודה. אז אני מספרת לכם היום שאתמול הוא התקשר אלי והסביר לי שהוא לא ענה לי לטלפון לא כי הוא לא רצה אלה בגלל שהוא מצא עבודה ואז שהוא היה בדרך חזרה לדירה שלו בערד אז הוא התקשר והסביר לי. הוא אמר שאנחנו עכשיו בתקופה של מבחן. אני מתכוונת לנסוע אליו בעוד שבועיים. אבל אני מפחדת לא למצוא עבודה. אז אני יודע לכל מי שמכיר מישהו בערד או ים המלח שיוכל לעזור לי למצוא עבודה. תודה לכל מי שעודד ותמך בי ברגע המשבר אתמול. יום טוב ושבת נפלא

שיי21

New member
היי:))

צהריים טובים חמודה מה המצב? אני מקווה שכבר יותר טוב:))) שמחתי לשמוע שהכל חזר לקדמותו והכל אחלה עכשיו המון בהצלחה לכם ולך במציאת עבודה:))) רק תשתדלי מעכשיו ללמוד ממה שקרה כי אם לא זה לא שווה כלום תזכרי מה הרגשת ושזה לא אשמתו...תאמיני לי זה היה מייאש גם את הגבר הכי מאוהב במדינה:))) אז שוב המון בהצלחה ביי המשך אחלה יום והכי חשוב אל תפסיקי לחייך:)))) ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:)))

תודה מתוק אבל נפרדנו סופית

ביום ראשון. הוא מזלזל בי ולא מכבד אותי, מגיע לי מישהו טוב יותר. תודה רבה לך

שיי21

New member
היי:))

מצטער לשמוע אבל סבבה אם זה מה שאת מרגישה אז אחלה:)) המון המון בהצלחה ואין בעד מה באמת בכיף:) מתי שיבוא לך אני ישמח להקשיב:) ביי המשך אחלה יום והכי חשוב אל תפסיקי לחייך:)))) ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:)))

תודה רבה לך מתוק

אני חזרתי לחייך. זה בדיוק מה שרציתי, אבל זה מה שאלוהים מכתיב לנו ואין מה לעשות. צריך לחיות עם זה למרות זה קשה וכואב מתגברים על הכל. תודה והמשך יום נפלא

למעלה