היום הלכתי לראות

nutmeg

New member
היום הלכתי לראות

חדר / אולם בו אוכל לקיים קבוצה חדשה. פתאום היה לי נורא חשוב האסטתיקה. לא עוד חדרים במתנס זה או אחר עם בלטות מכוערות, כסאות שלא נדע ומזגן אפקטיבי אך רועש. מצד שני גם לא התאים לי מקום פלצני. אתם יודעים, עם שטיחים וכסאות כל כך מעוצבים ששכחו לקחת בחשבון שצריך גם לשבת עליהם... יש משהו בהבשלה שלי, בגיל, במקצוע ב-לאיודעתמה שמושך אותי לשים לב ולא להתפשר על כל מיני פרטים עליהם לא הייתי מתעכבת בעבר. די! לא מוכנה יותר לעבוד במקום מכוער. כיתתתי את רגלי עד אין קץ. חם לי וכל מה שאני רוצה זה להתקלח עכשיו. השתגעתי?

magy

New member
מספר דברים

1. לא חבל על המים? 2. הרי גם מחר תתלכלי ותזיעי.....אז למה להתקלח כל יום? 3. אסתטיקה......כל מקום שתבחרי בו יהיה יפה אם ........ תכניסי בו מספר פריטים פרטיים שלך....זה יהפוך את המקום לשלך......כמה חפצי אמנות והמקום יקבל מימד אחר ... חלק ממך ומאופייך..... נהגתי לקחת אל מקומות עבודה, מספר חפצים אישיים, כדי להרגיש כאילו אני בסביבתי הטבעית.....כאילו אני בבית...... ותחשבי על זה........... תמונה, פסל, פרחים, עציצים......משהו שלך...........במקום החדש........

nutmeg

New member
מזה רק מראה כמה אני עייפה!!

לא מדובר על מקום עבודה חדש. מדובר על חדר או אולם לקיום קבוצה אליו אגיע אחת לשבוע לשעתיים שלוש. רציתי (ועדיין אני רוצה) ברוב נאיביותי למצוא מקום "לא שלי" שיראה וירגיש "כמו שלי". אוף!

למעלה