היום הלכתי ברחוב,

היום הלכתי ברחוב,

ועברתי ליד פח זבל עמוס דברים המון המון ספרים, ועברתי עליהם במבט בוחן, ופתאום ראיתי ספר שכתוב עליו ``ספר זכרונות``. פתחתי אותו וגיליתי שם זכרונות שחברים כתבו לנערה בשם ניצחיה בשנים 62-63 וגם מצאתי אלבום תמונות משנות ה60 מדהים, פשוט מדהים, אז לקחתי את זה. לא מדהים??

נעל

New member
קופצת לבקר, שנה טובה

כן, נעל קופצת לבקר. הרבה היה כאן בזמן שהיא לא הייתה (אל תשאלו, עשתה חיים). נשמע מעניין לקרוא כזה ספר, למרות שנעל אולי הייתה מרגישה קצת חדירה לפרטיות של אנשים. הכי קרוב לזה שנעל הגיעה היה למצוא מחברת של אמא שלה מהתיכון, או ליתר דיוק - יומן תלמיד כזה, ובו יש קשקושים בינה לבין חברה שלה. השפה... הו, השפה... באמת דיברו מוזר אז? ואולי זו רק אמא של נעל שדיברה מוזר? מוזר, איך זה שעכשיו היא לא מדברת מוזר? זה אומר שנעל הולכת לדבר מוזר (יחסית לעכשיו) כשהיא תהיה גדולה? ואיך היא מדברת עכשיו, מוזר? והכי מצחיק זה שהן דיברו על איזה מורה חדש בתיכון, אבל נעל לא יכלה להבין את הרגשות מהכתוב, בגלל שזה עניין שאמור לעבור בין השורות. השפה... השפה... איפה מתחילה ואיפה נגמרת השורה? איך אפשר לגלות ככה מה יש בין השורות? נעל ;-)

עברתי גם על הספר זכרונות וגם על האלבום תמונות וגיליתי ש...

קוראים לבחורינה נצחיה, היא למדה באיזשהו ביצפר יסודי, לא זוכרת איזה, למדה בתיכון עירוני ו`, גרה במרכז ת``א. ב76 היא נישאה לבחור בשם יצחק, ובשנת 81 נולדה לה בת בשם מיכל, אני דיי מאמינה שהמיכל הזו למדה בבית הספר שלי שנה שעברה, כי מצאתי את כל הזבל מול הביצפר זה כ``כ מעניין נ.ב. לא רק במחברת שלה רשומות שטויות תאר לעצמך מה זה שירונים של שנת 62, דיי מפחיד ומרובע...

בלה בלה

New member
זה בסדר

כבר עכשיו נעל מדבר מוזר p-: סתם... (ושנה טובה!) בלה בלה (-: (גם אני תהיתי על נחמדותו של התאריך 01.01.01 )

למעלה