היום הלכנו לביקורת אצל הנוירואופטולמולוגית

נשמע כיוון טוב

מבינה את התסכול שלך מהרפואה הציבורית. כמו בהרבה דברים במדינה הזו בריאות היא כבר רק לבעלי הממון. עצוב. גם אני, כשזה נוגע לילדים, נכנעת לבירוקרטיה (ולרמה) וקובעת לפרטי.

חדשות נהדרות.. מניחה שאת נושמת לרווחה

מקווה שהשיפור ימשיך והרטיה תלך ל-
צער עמוק נגרם לי מלשמוע על הבירוקרטיה במערכת הרפואה הציבורית. מדגיש כמה חייבים להיאבק לשיפורה והבראתה

איך אני שמחה לשמוע! ממש ממש!

שרק ימשיך ככה.. ולגבי הרפואה הציבורית..אנחנו ההוכחה שאפשר גם אחרת, כנראה שזה תלוי מרפאה.

rnavina

New member
תראי. במיון הכל הלך מעולה

אבל במרפאות החוץ... זוועה. למרות שבנוירו היה קצת בלגן אבל אחר כך הכל הסתדר.

Forever Mom

New member
גם הקטנה שלי

פוזלת :( ואנחנו שמטופלים ברפואה פרטית קיבלנו תור חודש וחצי אחרי. הרופא היה בכנס, ואחר כך הבן שלו התחתן וכו וכו וכו אז היא תפזול לפחות עד ה 6 בדצמבר, אז יש לנו תור. מעניין ענין המיגרנה והפזילה.

Forever Mom

New member
גם אצלנו הפזילה הפתיעה

היא פזלה בתור תינוקת וזה הסתדר, ואז לפתע פתאום שוב פזלה. כמובן שלקחתי את זה לאקסטרים (גידול במח, אלא מה????) וכמובן שרופא הילדים הרגיע. מחכה לראות מה יאמר רופא העיניים.

rnavina

New member
בת כמה היא?

פזלה כתינוקת ואז הסתדר מעצמו? לא הבנתי. אצלנו היא בת שנה וחצי וככה פתאום יום אחד הופיעה פזילה ממש רצינית. דווקא הרופא מאיכילוב ניסה מאד להפחיד ממה שציינת (למה עדיין לא עשיתם MRI?(

Forever Mom

New member
כן,

פזלה כתינוקת ואז הסתדר. עכשיו בת שנתיים ושוב פוזלת באופן רציני ובולט לגמרי.

נושי 14

New member
טוב לשמוע

תורים לרופאים בקופות החולים זה זוועה. אני מתקשרת בשלישי בבוקר לקבוע תור לילד חולה. אומרים לי ביום ראשון. באמת נראה לכם.

rnavina

New member
תור במרפאת חוץ בבית חולים זה הרבה יותר גרוע..

את מתקשרת עכשיו ומציעים לך תור לפברואר

נושי 14

New member
ברור

רציתי לקבוע תור לכירוג פלסטי אמרו שכרגע לא ניתן לקבוע תור ורק עוד שבועיים היומן שלו יפתח לקביעת תורים הבאים. זה פשוט זוועה.

rnavina

New member
זה קטע שאני לא מבינה. יש מחשב עם יומן

לחמישים השנים הבאות ויותר. אז מה הקטע הזה???

פישים

New member
שיבוץ דברים אחרים שיש להם (בעבודה או בחיים)

כדי לא לקבוע ואז להזיז, אני מניחה. + אולי מטעמי יעילות ניצול הזמן - למלא הקיים ורק אז לפתוח עוד?

rnavina

New member
לא השני

כי למשל התקשרתי למכון שמיעה לקבוע תור לבדיקה אז אמרו לי שהתור יהיה בדצמבר אבל כרגע היומן לא פתוח אז רק לקחו פרטים ויתקשרו אלי. ועוד לא התקשרו. זה מבעס. לגבי הסעיף הראשון- אני מניחה שאפשר לפתוח יומן ולשריין כמה ימים סגורים כדי שיהיו במידת הצורך. הביורוקרטיה הזו כה מתישה אותי.

וגם

בגלל התפטרות מתמחים רבים בבתי החולים, חלק מהמתמחים במרפאות החוץ ממלאים את מקומם, כך שלא תמיד ברור מי יעבוד במרפאות ומתי.

למעלה