היום הכי גרוע בחיי

היום הכי גרוע בחיי

אתמול הייתה לי מריבה עם החבר שאני לא יודעת אם הוא יוכל לסלוח לי מה שלא ממש ניראה לי. יום ראשון נסענו לים המלח והכל היה טוב ויפה אני חזרתי יום שלישי והוא נשאר כדי לחפש עבודה. לאחרונה אני לא ממש בטוחה ואני כל הזמן שואלת אותו אם הוא רוצה שניהיה ביחד? אם הוא אוהב אותי? ומתקשרת אליו כל כמה דקות ולא בוטחת בו. אני חייבת לציין שהוא אישית אף פעם לא נתן לי סיבה לחשוב שהוא משקר לי. לפני ארבע שנים יצאתי עם מישהו תקופה ארוכה ואחרי שניפרדנו גיליתי שהוא בגד עוד במהלך התקופה שהיינו יחד חשדתי אבל הוא אמר לי שזה שטויות ושהוא לא בגד בי. מאז אני לא מסוגלת להאמין לאף אחד וחושבת שכולם בוגדים בי. אתמול בבוקר דיברתי עם חבר שלי ושאלתי אותו אם הוא רוצה שניהיה ביחד וגם אמרתי לו בלי שום סיבה הגיונית שאני יודעת שהוא בוגד בי. הוא אמר שזה לא נכון ושהוא רוצה להיות רק איתי השתכנעתי והכל חזר להיות בסדר הבטחתי לו שאני מאמינה לו ושאני לא ישאל שוב ולא יפקפק בזה שהוא רוצה להיות איתי ואוהב אותי. אבל זה נמשך עד הערב, בערב שוב פעם שאלתי אותו ואפילו הצבתי לו אולטימטום מה שגרם לו להגיד שבסדר שניפרד. ההחלטה שלו פגעה בי מאוד וששאלתי אותו למה אז הוא אמר לי שהוא כבר אמר לי שהוא רוצה אותי ואני עדין ממשיכה לשגע אותו עם השאלה הזאת ושאני הבאתי את הפרדה הזו על עצמי ושאין לי לבוא בתלונות. הוא ניתק את הטלפון ומאז הוא לא ענה לי. שלחתי לו SMS בבוקר שאני ידבר איתו שאני יחזור מהעבודה. אני כל כך מפחדת שהוא לא יענה לי ושזה הסוף. אני לא יודעת איך לעשות כדי לשכוח את מה שעשו לי ולנהל איתו מערכת יחסים בריאה. מצטערת שזה יצא כל כך מבולבל ותודה לכל מי שהגיע עד לכאן יום מצויין לכולם

אוייי

איך במו ידיך.... חבל... אין לי הצעות רק יכולה לשלוח לך עידוד ומחזיקה לך אצבעות

תהיי קריאטיבית

לכי אליו עם פרחים עם אזיקים מפרווה משהו בשביל לשבור את הקרח תעזבי את הטלפון

השאלה..

אם גם אחרי שחזרו את תחזרי על זה...אם את לא סומכת עליו אז אין לך מה להיות איתו.את צריכה להיות החלטית עם עצמך לגבי מה שאת מרגישה כלפי החבר שלך ואם את מאמינה או לא.תעשי חושבים עם עצמך ותיראי בדיוק איפה את עומדת מה את חושבת עליו..ורק אז כשתחזרי אילו יהיה לך יותר קל להיות איתו.המון הצלחה.

בקשר לזה יש בעיה

הוא נמצא בים המלח ואני בנצרת עילית המרחק קצת גדול את לא חושבת???

למעלה