היום הייתי

היום הייתי

באחת מהשגרירויות המתגוררות בת"א, נקרא לה בקיצור א'. התור היה מאוד ארוך, ובו עמדו בין השאר גם א.ש., זמר אהוב, וידידו הותיק (עוד מהלהקה הצבאית) הזמר ג.ג.. נורא רציתי ללכת לא.ש. ולהגיד לו שאני מאוד אוהבת את השירים שלו, אבל לא היה לי נעים לא להגיד כלום לג.ג. (הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו הוא שאני אוהבת את תכנית הבוקר שלו) אז לא הלכתי. מה עושים במצב כזה?

צריך להסתכל אחרת על פידבקים

אומנים ואנשים שיוצרים ומפיצים יצירות אוהבים לקבל פידבקים וחוות דעת אמיתיות ובונות על היצירות שלהם, חוץ מזה שבד"כ יש להם אגו אדיר. אם את פוגשת אומן שאת לא אוהבת את יצירתו, חשוב לו גם לשמוע למה את לא אוהבת את זה, ולא רק לקבל תגובות אהדה אוטומאטיות שסתם יישמעו לו חנפניות. את יכולה להגיד לו מה אהבת אצלו פעם, אילו מהשירים היותר ישנים שלו אהבת, ומה ההבדל, לפי דעתך, ביניהם לבין מה שהוא עושה היום, שאת זה את פחות אוהבת. זה פידבק בונה, ולא רק קנטרנות. תאמיני לי שאומן רציני יעריך את זה לא פחות מתגובה של אהבה מוחלטת ליצירתו.

נועהד

New member
../images/Emo6.gif

בתור התחלה אומרים לו שימצא ראשי תיבות קצת יותר נפוצים מג.ג. אם רוצים להשאיר אותו בעילום שם.

shellyland

New member
הייתי פעם באירוע פתיחה של מועדון

ג'אז, אליו היו מוזמנם גם א"ש ו-ג"ג (וגם י"ק חברם לאותה להקה) ולפת-פתע חברה הפנתה את תשומת ליבי לעובדה ש-ג"ג פתח את רוכסן מכנסיו, הפשילותם עד לתחילת הירך, סידר את החולצה וסגר - והכל בפרהסיה! כמובן שבאותה שנייה דווח האירוע לאלוקה, שהבטיח להזכיר בעיתון את הזר הברזילאי ב"פ שהיה הופעת הבית של המועדון.

למעלה