היום הייתי שם

teen17

New member
היום הייתי שם

בסוף רחוב שלומציון, שעה אני מסתובב ברחוב הזה עם האוטו הלוך חזור בשביל לדעת איפה אני בשביל לדעת איל להגיע לשלומציון וכל אחד ששאלתי אותו "אני לא מפה" עד שהגיעה איזה אחת עם תינוק ואומרת לי"אתה נמצא ברחוב שלומציון" ואני אומר לעצמי...."שעה אני מחפש את הרחוב שאני נמצא בו". הקיצר הדעתי לסוף הרחוב ומה אני אגיד, משהו מדהים נוף מקסים ורו נעימה וקרירה נושבת. זהו ה-מקום שחיפשתי. הצליח להרגיע אותי קצת אחרי שחזרתי עצבני מהמכון כושר.

tankgirl21

New member
משיח שלי ....

את קצת פיספסת בשירשורים קודמים הבחור שאל פה איפה יש בחיפה מקום עם נוף....

ה מ ש י ח

New member
טוב. סליחה.

אבל לא באשמתי שאני טיפה מעופפת כרגע, מזמן לא הייתי פה ויש עליי לחץ עצום ככה שאני לא מרוכזת. אגב, אני בת.

tygger

New member
נו טוב אז כמו שכבר ציינתי.

זה אחד הרחובות עם הנוף הכי מדהים בחיפה. פשוט יופי של מקום. מקווה שמצאת את המקום לשבת. למקום קוראים בחיבה פה "סוף העולם" ולא נראה לי שצריך להסביר למה...

teen17

New member
מסכים איתך

רק חבל שמצד ימין ההר מסתיר את כככככככככככככככככככככככל חיפה עצמה. אבל אפשר לטפל זאת בעזרת חופר נפיץ.......

teen17

New member
טלי טל-היכן את?

המצב קשה, בקקט (למי שמבין מה זה), כואב נורא ובעיקר מעצבן מאוד מאוד מאוד.

teen17

New member
../images/Emo12.gif למה לא?

ומה שקרה אז היא יודעת במה מדובר.

sagi.exe

New member
בפעם הבאה תבדוק את השילוט על...

הבתים. אתה יודע...שלומציון 2 שלום ציון 4 שלום ציון 6 וכן הלאה. מסתבר שחדר כושר מנפח את השרירים אבל לא את השכל.

teen17

New member
סייג לחוכמה שתיקה-שמעת על זה?

אומרים את זה לאנשים מהסוג שלך שכותבים ורק אחרי זה חושבים מה שהם כותבים וככה זה גם נראה.....
וחוץ מזה לא היה רשום שלומציון 2, 4 וכו אלא רק מספרים כי אם הייתי רואה איזה רחוב זה, כשהסתכלי על מספרים של בתים כדי לדעת את שם הרחוב, לא הייתי מסתובב בו שעה, חשבת על זה? כאילו דה שכזה? לא נראה לי!!!!!!!!!!! ועשה לי טובה, אן ככה התגובות שלך, אל תכתוב לי תגובה!!!!!

למעלה