היום, היום, היום

היום, היום, היום

לא לשכוח לבוא היום בשעה 21:30 למתנ"ס. למרטון סרטים ישראלים. כניסה 5 ש"ח.

המילה מרתון

לידיעתך מיכל ולידיעת כל חברי הפורום. המילה מרתון או יותר נכון מרטון קרויה על שם העיר מרטון ביוון בה הביסו האתונאים את הפרסים במלחמות הפרסים כ כ 400 לפנה"ס. בגלל שבכל ספרי ההיסטוריה העיר כתובה כמרטון עם ט' ניתן להניח כי מי שכותב מרתון ב ת, הרי שהוא בור ועם הארץ,ושמהיום צריך לכנותו "שליף שלף הארנב"

טל ממך הייתי מצפה ליותר

מכיוון שמרתון/מרטון היא מילה לא עברית אפשר לכתוב אותה איך שרוצים ואם הולכים לפי שיטת התעתיק המקובלת מקבלים מאראתון-מרתון מכיוון שט' הוא עיצור גרוני במקורו!!!!!!!!!!!!!!! דרך אגב זה שמישהו כתב בספר הסטוריה מרטון וכל השאר הלכו אחריו זה לא אומר שזה מה שאפשר לניח על מי שאומר מרתון (בטח גם אתה היית אומר מרתון לפני שהתחלת את הקורס בהיסטוריה) חתיכת בור!

Ofer Tal

New member
ב'

זה שרונית חזן מכינה לך שקשוקה לשעה ראשונה לא אומר שאתה יכול להסתובב פה בפורום כמו עבאדי! אתה הוא הבור בלשון ידידי, ובנימה זו אני רוצה לצעוק ולצרוח: "לעופר גואל יש פנקס שיעורי בית!!!!" (חרשן,חנון,יורם...)

Hbentzur

New member
ולא סתם פנקס שיעורי בית!

אל תזלזל עופר טל, זו הדרך למצוינות! באמת, ככה לימדו אותם במיכא"ל... כבר עשרות שנים שפנקסים משמשים כדרך להשגת מצוינות, זה מתכון בטוח! זה ידוע שלכל חכמי העולם המערבי בתקופה המודרנית היו פנקסים. אבל עופר- אההה עופר הלך על זה בגדול. לא עוד פנקסי כיס מקרטון, לעופר יש פנקס מפלסטיק ירוק! זו, זו מצוינות אמיתית...

הדר בן צור....

אני אגיד לך מה הדרך למצוינות... ללמוד בביצפר שאם אתה משקיע בלימודים אומרים לך בסוף השנה-"אתה ילד נחמד" ואם אתה לא משקיע בלימודים אומרים לך בסוף שנה-"אתה ילד נחמד" ואז שאתה מסייים בית ספר ומחפש עבודה ישאלו אותך "יש לך בגרות" ואתה תגיד "לא אבל אני נחמד"!!! זו מצוינות אמיתית (אהמ ניסויי אהממ אהההמ)

אהמ*סתום תפה ילד מיכאל*אהמ

מכניסים לכם לראש שלעשות מבחנים מכיתה א' זה טוב וזה מרגיל אותכם לזה וזה עוזר לכם ואם זה לא ממריץ אותכם ללמוד אומרים לכם שתיכשלו במקצוע אם לא תצליחו ואם תכשלו בכמה מקצועות לא יעבירו אותכם כיתה! או בכלל יעיפו אותכם מבית הספר! כן!!!! זו הדרך לדחוף ילדים לרצות לדעת וללמוד!!!!! יש לי חדשות בשבילך!!--> זה לא עוזר ולא גורם לרצון ללמידה. ולדעתי מספיקלהבין מספיק על מבחנים בשלוש השנים של הבגרויות. לדעתי זה ממש מיותר לפני כן. אומנם לא לכולם זו הדרך הכי טובה ונוחה אבל, לא כולם לומדים בניסויי. רק מי שזה מתאים לו. וחוץ מזה יש לנו אחוז דיי גבוהה לעומת הממוצע של זכאים לתעודת בגרות.

Hbentzur

New member
../images/Emo163.gif אתה קצת טמבל האדון גואל!

חשבתי שמיכא"ל אמור לעזור לך להבין דברים, אתה יודע- להיות מצוין... אבל מסתבר שזה עושה בדיוק ההפך! אתה יכול לקנות אלף פנקסים, אבל להגיד דבר כזה, זה אידיוטי ממש.זה שאין לי 70 בתעודה בספורט?! או 80 בהיסטוריה?! זה אומר שלא תהיה לי בגרות ושכל מה שאומרים לי זה שאני ילדה נחמדה? וגם אם אומרים לי שאני ילדה נחמדה- עדיף שיגידו "הדר, היא נחמדה..." מאשר שיגידו "הדר, היא 76...". אני בטוחה שאתה היית מעדיף לקבל דפי הספגים כמו שלנו מאשר להיות בלחץ כל השנה מהדף האידיוטי הזה שלא משקף כלום שנקרא תעודה! ואיך לעשות מבחנים משפר את הלמידה?! ונניח, כן נניח שזה משפר, אז איך הממוצא ציוני בגרות שלנו הוא גבוה? וכמות הילדים שזכאים לתעודת בגרות הוא גם גבוה? אז קח את הפנקס שלך, ותעשה סקר. תשאל ילדים מכל מיני בתי ספר "האם אתה אוהב את בית הספר שלך?" אני יכולה להבטיח לך שאני מסוגלת לחזות את התוצאה מראש.

אני לא מקבל דפי הספגים

אני מקבל תעודה ובכל זאת אני אוהב את הבית ספר שלי מה תגידי על זה???? אני לא אומר שתעודה זה דבר משקף אני אומר שזה תנאי קבלה למקומות עבודה ולאונברסיטה... אני יודע שהשיטה הזאת דפוקה אבל מה לעשות

Hbentzur

New member
לאיזו עבודה או אוניברסיטה אתה

מראה תעודה מכיתה י'?! אם זה מה שמכניס אותך למקומות עבודה ואוניברסיטאות את אתה מוזר ביותר... זו שיטה דפוקה, דפוקה מאוד אפילו בעיני, ועובדה שאפילו "תלמידי הניסויי היפי נפש האלו שלא מקבלים ציונים" יוצאים לעבוד, והולכים לצבא, והולכים ללמוד. אז עופר, יכול להיות שתעודות זה לא הכל? ויכול להיות שמה שקורה בכיתה י' לא משפיע על כלום ולא קובע כלום להמשך? ואני שמחה מאוד שאתה אוהב את בית ספר שלך, אבל נראה לי שאתה במיעוט. צריך לבדוק את זה...

הדר בואי נסיים את הויכוח...

אני חושב שהבית ספר שלי מחנך בעיקר למצוינות, והבית ספר שלך מחנך למצויונות אחרת ובאווירה שונה... כל אחד ומה שמתאים לו...

Hbentzur

New member
יפה מאוד האדון גואל!

אהבתי את משפט המחץ... קבל צל"ש אמיתי ומכל הלב.

למעלה