היום היה

• פותח הנושא cb7
  • פורסם בתאריך

cb7

New member
היום היה

ברדיו את השיר "לס מואה טמה". איזה כיף זה לשמוע פתאום את מייקי ברדיו. זה נותן הרגשה שבכל זאת לא שכחו אותו...

rudi87

New member
נכוןןן ../images/Emo99.gif

התחלתי לעבוד אתמול בעבודה חדשה מזהההה משעממת ואז פתאום ברדיו לה מואה טמה... זה בהחלט נותן הרגשה שלא שוכחים אותו. אם אני לא טועה זה היה בגלגלצ לא? לי בכל מקרה זה נתן אחלה הרגשה וגם קצת מרץ לעבודה המדכאת הזאת..

mikebrant78

New member
../images/Emo50.gifבהצלחה רודי!

מה שלומך? איך היה ביוון? קח את העבודה החדשה בכיף כי אחרת היא תיראה לך יותר קשה ומשעממת ממה שהיא.מתי אתה מתגייס? אם העבודה לא מצריכה את חוש השמיעה אז השתמש בו להאזנה לשירי מייק ברנט בזמן העבודה. בכל אופן בהצלחה! אלעד.

rudi87

New member
היי אלעד

שלומי טוב ועייף מאוד, קצת קשה לי בעבודה (ואני גם עצלן אז בכלל..) ביוון עדיין לא הייתי אני טס ב 24 לחודש. בקשר לגיוס אני מתגייס באוקטובר ועד אז אני מקווה להשלים טיסה גם לספרד. הייתי ממשיך לרשום אבל העיניים שלי פשוט נעצמות לילה טוב לכולם

Duvdevan Girl

New member
שלום

גם אני מתחילה לעבוד, בבורגראנץ' בחיפה איפה אתה עובד? ובהצלחה בצבא... זה נשמע מייאש תהנה בחו"ל!

rudi87

New member
תודה לטם ../images/Emo163.gif

בהצלחה לך בבורגראנץ'.. עבדתי בכמה עבודות וכרגע אני עובד בחנות ספרים עצומה שבאמת אני לא חושב שיש משהו יותר משעמם מזה אבל צריך כסף אז מנסים לשרוד.. על הצבא אני בכלל מתבאס לחשוב ומעדיף לא לדבר על זה. אחלה יום לך ולכולם!

למעלה