היום היה לי צו ו..

היום היה לי צו ו..

היום דווקא שהלכתי לצו לא עשו לי הרבה בעיות הכל היה רגיל והיא שלחה אותי לרופאת משפחה לעשות כמה בדיקות ולשלוח להם בפקס מקווה שהכל יהיה בסדרר

רק גל

New member
היי

לא ממש הבנתי מה עשית ומה ביקשו ממך אבל אני כבר עברתי את הצו ועשיתי אותו כרגיל אני לא חושבת שצריכה להיות בעיה בכל מקרה אם את רוצה את יכולה ליצור קשר דרך האיסיקיו ואני יוכל להגיד לך מה אני עברתי ואם זה יעזור לך אז בכיף 161108044

evgeniy2

New member
../images/Emo24.gif לא היו שום בעיות

פשוט מאוד פעם שנייה שאת בא לשם מצטער להגיד לך אבל יתנו לך ככול הנראה פוט משירות הביטחון !! ככה הם כוךם כאלה שם בלשכת הגיוס ישר נותנים פטור !!!! אני מכווה בשבילך שזה לא יקרה. דרך הגב באיזה לשכת גיוס את ? אם בא לך לדבר זה האיסיקיו שלי: 799751

הם לא קראו לי פעם שניה

אין לי סכרת נעורים אני יש לי סכרת טייפב ולגביה אין לי מושג מה הם עושים אני צריכה לעשות בדיקות ולשלוח להם בפקס.

רק גל

New member
אוקיי

אז בטייפ 2 אני לא ממש יודעת איך הם מתייחסים לזה אבל אני למרות הסוכרת עברתי את הצו כרגיל כי גם לא שלחתי את הטפסים ורק אחרי זה קיבלתי את הפטור.בכל מקרה גם אם קיבלת את הפטור ותרצי להתנגב את תצטרכי לעבור את הצו.בכל מקרה אני לא חושבת שיש ממש הבדל אבל את יכולה להתקשר ללשכת גיוס או לאגודה לסכרת או לרופא המטפל ואני מאמינה שם יענו לך על כל השאלות.אני לא ממש מבינה בזה אז אולי אני מטעה אותך אבל ככה אני חושבת אז אל תסתמכי על מה שאמרתי.שיהיה בהצלחה.

למעלה