היום היה לי טסט

ק י ז י

New member
היום היה לי טסט

ואני בטוחה שנכשלתי כי הו בלם אותי פעמיים טסט ראשון לא שחשבתי לעבור אבל בכל זאת מאכזב

כן זה מאכזב..

אבל למה ניגשת אם לא חשבת שתעברי? את צריכה לגשת לטסט ברגע שאת בטוחה שאת עוברת אותו.. ברגע שאת מרגישה מוכנה, ברגע שאת יודעת לנהוג טוב! זה יהיה לך לקח לפעם הבאה.. קחי עוד כמה שעורים.. ותגשי כשתהיי מוכנה:) לא נורא.. יהיה בסדר. בהצלחה!! :]

ק י ז י

New member
אני לא רציתי לגשת אבל המורה שלי

אמר שאני מוכנה ואני כבר אחרי 45 שעורים ומכיוון שאני בקבלנות עד הרישיון אז הוא אמר לי שאני כבר מזלזלת והוא מתחיל להגיש אותי לטסטים בכדי שיכאב לי על הכסף שאני מוציאה על הטסטים וככה אני אשתפר ואתפוס את עצמי בידיים#?#? למרות שאני חושבת שאני פשוט לא מבינה כלום סתומה שכמותי

איזה מורה דפוק..

אל תסכימי לעשות טסט אם את לא חושבת שאת מוכנה. עשיתם הסכם והוא צריך לעמוד בו. אם הוא חושב שיכאב לך בכיס על הכסף של הטסטים ובגלל זה תעברי הוא טועה.. קיצור.. את ממש לא סתומה.. הרבה לא עוברים ראשון. יהיה בסדר.

לילה טוב יקירתי

לעבור בטסט ראשון זה פוקס נטו . אין לזה שום קשר לנהיגה . זה תלוי בטסטר . במצב הלחץ האישי . במצב התנועה . קחי את זה בקלות ותחשבי על אנשים שלא לומדים בקבלנות ונכשלים 3 פעמים ... כמוני למשל .... נמאס לי כבר .... איחולי שתגמרי עם זה כמו שיותר מהר ... בהצלחה !

Benightedxx

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif

גם אני נכשלתי טסט ראשון ובין השאר קיבלתי בו 2 ברקסים. קורה, טסט ראשון זה לחץ זה פעם ראשונה לא בהכרח מעכלים עדיין איך שכל העניין של הטסטים הולך. אל תדאגי, יש עוד הרבה טסטים שאפשר לעבור בהם, ואני בהחלט מקווה שזה יהיה בקרוב.

NaAlBaYt

New member
גם אני בטסט ראשון

אכלתי איזה שני ברקסים לפחות ועוד אחד שאני לא בטוח עליו. הטסט שלי היה איזה 10 דקות הוא ישר הבין שאין לי סקילז. אבל יש תקווה, בסוף עברתי שלישי לא נורא :]

למעלה