היום היה טסט...

munge88

New member
היום היה טסט...../images/Emo182.gif

וההמלצה החמה שלי, היא לא לגשת לטסט ביום גשום! ברור צריך לדעת לנהוג ביום גשום ואפילו ביתר זהירות מיום רגיל אבל בטסט לא צריך את הלחץ הזה... מהקור נהיו לי אדים על החלון ולא ידעתי איך מדליקים את החימום של החלון...
כמובן לא הכל באשמת הגשם אבל הייתי מאוד לחוצה, ובאמת סתם, לכל מי שעוד לא עשה טסט אל תהיהו לחוצים!! זה ממש מיותר. הוא נגע לי בהגה במעבר בין נתיבים, דפק לי ברקס לפני במפר והעיר על מהירות בכביש מהיר
טסט הבא ביום יפה

M o l

New member
ואם היית נוהג עם רישיון

ולא היית יודע להפשיר אדים
כנראה אתה עדיין לא מוכן לנהוג בלי קשר למזג אוויר. לנהוג צריך לדעת בכל ימות השנה.

NewUser4

New member
../images/Emo45.gif

מלבד זאת, מדוע אינך יודע מה הן כל הפונקציות (כפתורים למיניהם) ברכב?

Freemee

New member
נכון שלהוג בגשם זה לא כיף

וגם אני מאחל לכל אחד שהטסט לא יתבצע בגשם. אך צריך לדעת כמובן לנהוג בגשם בלי קשר. ולכן הטסט שנותנים לך, תיקח (העיקר שקיבלת מוקדם ככל האפשר (תאריך) ואתה מוכן) אבל חוץ מזה, אני אישית לא הייתי מחכה ליום טוב יותר כי עכשיו חורף ואני יכול לחכות גם חודש עד שיהיה יום טוב.

MrJacKasS

New member
שימו לב

שהיא לא האשימה את הגשם בכישלונה והודתה שמגיע לה להיכשל (ככה הבנתי מהודעתה). אבל תסכימו שדווקא במבחן נהיגה יורד גשם זה לא הכי כיף .. אני למשל למדתי נהיגה ועשיתי טסט בקיץ והמורה לא הסביר לי על אף כפתור ברכב..מה היה קורה אם פתאום היה תוקף אותי גשם דווקא ביום הטסט? למרות שעכשיו תקופת חורף וחובה ללמוד את הכפתורים במחשבה שנייה נתתי דוגמה גרועה חחח

NewUser4

New member
צריך ללמוד את כל הכפתורים גם בקיץ

אפילו אם אין צורך להשתמש בהם. לפחות כדי לדעת מה הם עושים. זה שהמורה שלך לא הסביר לך על אף כפתור ברכב זה לא אומר שזה בסדר.

Freemee

New member
../images/Emo45.gif

לי בשיעור הראשון של הלימודי נהיגה, המורה שלי הסביר על כל כפתור וכפתור שנמצא ברכב.

MrJacKasS

New member
צודק ..

אבל שיעורי הנהיגה שלי היו בשיא הקיץ (מאי-יוני-יולי) ..אני מניח שאם לא הייתי עובר טסט עד בוא החורף הוא היה מסביר ..

munge88

New member
אני יודעת לנהוג גם בגשם

היו לי שיעורים כאלה עם מגבים אבל אף פעם לא התאסו אדים על החלון ולא היה צורך בחימום והמורה שכח ללמד אותי איך לעשות זאת... זה לא קשור ליכולות נהיגה.

M o l

New member
חלק מלדעת לנהוג זה לדעת לתפעל

את הרכב בצורה אוםטימלית. לא ידעת אז לא נורא, עכשיו את יודעת ואת הרבה יותר מוכנה למצבים כאלה. בהצלחה.

4LeafClover

New member
../images/Emo203.gif

המורה שלי לשעבר, אמר לי מזמן שיש טסטר פה באיזור, שכל הטסט הוא אומר לך כמובן "ימינה" ו"שמאלה" אבל הוא בקושי מבקש שתעשי משהו כמו פרסה או חניה, אלא- הוא מבקש שתפעילי מזגן, תגבירי רדיו, וכל מיני דברים שקשורים לאוטו. אפילו לפתוח חלון. בקיצור, חשוב לדעת. גם לטסט.

למעלה