היום הזה

היום הזה../images/Emo10.gif

היום הזה לפני שנתיים בדיוק, זהו היום שבו החיים שלי ושלנו השתנו, זה היום שבו התחילו החיים שאחרי, החיים ה"חדשים".. זה היום שבו אמא שלי נפטרה. היום שממנו אנחנו יתומים מאם ואבא הפך לאלמן. אמא שדואגת, תומכת, מפנקת, מבשלת ועושה הכל למען אחרים, ממש אישה טובה. אמא נפטרה במפתיע מהתקף לב בזמן אישפוז בבית חולים .אשה בריאה לגמרי לפני האישפוז הזה שנמשך יומיים. היה שיפור עצום, דיברו על המשך טיפול, דיברו איתנו על תפריט תזונתי ומקום לשלוח אותה להחלמה, צחקנו איתה ואמרנו שניקנה לה כלב שתוכל לטייל איתו שיעביר לה את הזמן וכו'. בעשר וחצי בלילה אמא התקשרה אליי להגיד לי לילה טוב ושניפגש בבוקר, אחרי שעתיים התקשרו מבית החולים שנבוא,
היא לא ויתרה עד הרגע האחרון, שעה של נסיונות החייאה כשאנחנו מחוץ לדלת ואני צורחת וכולם בוכים.. הכי לא צפוי, הכי לא צפוי, הכי לא מגיע. אני חושבת שבמשך שנה תמימה עוד הייתי בהלם, לא יצאתי מהבית לאן שלא חייבים, בקושי הלכתי ללימודים ותיאבון בקושי, ופתאום קיבלתי כוחות והתחלתי לתפקד, למדתי לבשל, לעשות סידורים ולדאוג לכולם.. ממש המחליפה.החלטתי להסתכל קדימה ולהתמקד בדברים הטובים שיש לנו בחיים, ולא לחשוב על למה זה קרה. הרבה מהכוחות שקיבלתי זה בזכותכן, הפורום הזה נפתח קצת אחרי שקמתי מהשבעה והוא "הציל " אותי, תמכתן בי ברגעים הקשים ועדיין תומכות.עוד מעט מגיע לפורום "מזל טוב" לכבוד שנתיים להיווסדו. הרבה הרבה תודה מגיעה לסקאלי
היום זה שנתיים בתאריך הלועזי ושבוע הבא האזכרה.
מקווה שנעבור בשלום. מצטערת על ההשתפכות וסליחה על האורך.
תודה שאתן כאן.

עידן64

New member
../images/Emo24.gif

מוחה את הדמעות.קוראת אותך תמיד ואת נוגעת לליבי מאוד מאוד....... מחבקת אותך חזק,כואבת איתך על הקושי והכאב ושמחה גם לראות את הבחירות שלך בחיים,באופטימיות בהסתכלות קדימה ובהתמודדות הכל כך קשה הזו....... איתך נר|

החיים שהשתנו

אני מקנאה בך על היכולת שלך לעבור את היום הזה כפי שאת עוברת... אני מאחלת לך להרגיש שאינך מחליפה של אף אחד, גם לא של אמא. תהיי את עצמך עם כל הכוח שיש בך וכל החום. תזכרי שאת כל מה שיש בך גם את זכאית לקבל ולא רק האחרים. וגם לך מגיע שתהיי גם "קצת אמא" של עצמך. מה שכתבת זו לא השתפכות ועל האורך לא צריך להתנצל. יש לאימך הרבה על מה להתגאות. רותי.

היום,היום הזה ממש../images/Emo141.gif

יום קשה עברוך,ומי כמוני שמבינה כל כך על מה את מדברת.אני חייבת לציין שהיום היה לי יום עצוב במיוחד ושאלתי את עצמי?"איך אפשר לחיות ללא אמא?" ושאלות בסגנון של "מה הטעם?". זה אומנם נשמע קיצוני אבל אני עם הרגליים על הקרקע. מחבקת אותך ומנחמת אותך.לומר שזה יהיה יותר קל לא אוכל,אלא להיות אמיתית.אנחנו הבנות ללא אם יש לנו גורל שונה משל כולם/ן,זהו גורל של חור שפעור לנו בגוף ואין לנו מאיפה לינוק או להיות מוזנות,וזוהי הבריאה אומנם ואנו כאן ללא בוראתנו?! אוהבת מאוד אותך.את יודעת נכון? מאחלת לך המשך שבוע יותר קליל מהכובד הצפוי.

הוקוס יקרה..

מה זאת אומרת מצטערת על ההשתפכות, עוד לא הבנת שאנחנו מברכות השתפכויות מהסוג הזה? זה כ"כ חשוב לפרוק, ואנחנו כאן כדי להבין ולהקשיב, לנחם ולתמוך.. שולחת לך חיבוקים חמים ומשתתפת בצערך, שונאת רופאים...

את יודעת שפה אין צורך להתנצל...

...בטח שלא על השתפכויות... שולחת לך
ענקי ומעריכה מאוד את החוזק שלך להיות העוגן של משפחתך.

הוקוס יוקרה...

איתך ביום הזה
עוד זוכרת את הימים הראשונים שלך הכואבים והעצובים כל כך של החיים שאחרי... והנה את כאן מסתכלת לאחור מגלה את הכוח שהיה בך להתמודד ולגלות בתוכך כוח עצום להתגבר ולהמשיך... מחבקת אותך ביום הזה, מעריכה את העוצמה שהיתה בך וגאה בך כל כך... שולחת לך חיבוק גדול ותודה ששיתפת אותנו - את זוכרת שכאן לא מתנצלים על השתפכות או אורך...

ymz

New member
לבי איתך ../images/Emo16.gif

אין ספק עברת דרך ארוכה ובים השורות אפשר להרגיש הרבה כח של אישה צעירה שלמדה כמה דברים בחיים. תמיד איתך

הוקוס אהובתי ...

זוכרת אותך כשנכנסתי לפה [עוד עם הכוכבית ליד השם ...] זוכרת את הדרך שעברת. והדרך שתיארת שעברת במקביל איתנו, היא סמלית בעיני, כי זו בעצם התכלית של הפורום הזה - הליות כאן ולעזור למי שצריכה ואיך שהיא צריכה ... אני חושבת שעשית דרך מאוד אותנטית. לא התחמקת מהכאב, ובהמשך - לא התחמקת מהאחריות על המשך חייך ומחויבויתייך לעצמך ולקרובים אליך. אתמול היה ללא ספק יום קשה. עם כל העיכול במשך השנתיים, היום הזה מזכיר את השוק, את ההלם, את הכאב המפלח. ובשבוע הבא האזכרה. גם זה יהיה לא קל, אבל זו טבעה של פרידה מאדם שכל כך אוהבים. אנחנו נלווה אותך מכאן, וכמו תמיד, נחבק אותך ונאמץ אותך אל הלב. אוהבת.

הוקוס יקרה!

שולחת לך חיבוק ענקי......
ללא ספק עברת דרך ארוכה.. ויש בך כוחות גדולים.. אמרתי לך פעם שאני מאוד מעריכה אותך? על החכמה, האופטימיות.... וזה רק ההתחלה..... גם בשבוע הבא אנחנו נהיה כאן איתך....

מיקימק

New member
הוקוס מקסימה

איזה יום קשה. לא להאמין איך בשניה אחת החיים מתהפכים לנו. אני כל כך שמחה על הגישה האופטימית שלך. ושולחת חיבוקים

MIF2004

New member
הוקוס פוקוס יקרה....

ואוו זה קרה כל כך בפתאומיות, זה בטח היה שוק איום ונורא.... עם השנים לצערנו מתרגלים בלית ברירה לרעיון שאיבדנו את אמא, אבל הכאב הנורא הזה, הוא לעולם לא עובר, והגעגועים.... הם הופכים לחלק בלתי נפרד מאיתנו, מההוויה שלנו. עצובה איתך ושולחת
גדול וחזק. זה נשמע שהתהליך שעברת לא היה קל, אבל את חזקה וכמו שאת מציינת בעצמך למדת להסתכל קדימה ולתפקד וזה חשוב. אל תשכחי גם לחיות, לא רק לתפקד, לא רק לבשל, לעשות סידורים ולדאוג לאחרים, אלא לדאוג גם לעצמך, לטפח את החיים שלך, לפנק את עצמך, לתת לחיים לחייך אלייך...

Darkmatter

New member
הוקוס../images/Emo70.gif

עוד לא כתבתי לך... רציתי לנחם, לחזק ולחבק אותך, אז קבלי כמה חיבוקים:
קשה לחשוב שעברו שנתיים בלי אמא, מה? ובכל זאת, את נשמעת לי מדהימה. את אמיצה וגיבורה בעייני [אויש, גיבורה רק סבתא שלי אומרת. אני מזדקנת כנראה], ואני מאוד מעריכה אותך ואת הכוחות שלך על ההתמודדות ועל העוגן המשפחתי. אני מקווה שיותר טוב לך בימים אלו. איך את? איתך...

למעלה