הוקוס פוקוס1
New member
היום הזה../images/Emo10.gif
היום הזה לפני שנתיים בדיוק, זהו היום שבו החיים שלי ושלנו השתנו, זה היום שבו התחילו החיים שאחרי, החיים ה"חדשים".. זה היום שבו אמא שלי נפטרה. היום שממנו אנחנו יתומים מאם ואבא הפך לאלמן. אמא שדואגת, תומכת, מפנקת, מבשלת ועושה הכל למען אחרים, ממש אישה טובה. אמא נפטרה במפתיע מהתקף לב בזמן אישפוז בבית חולים .אשה בריאה לגמרי לפני האישפוז הזה שנמשך יומיים. היה שיפור עצום, דיברו על המשך טיפול, דיברו איתנו על תפריט תזונתי ומקום לשלוח אותה להחלמה, צחקנו איתה ואמרנו שניקנה לה כלב שתוכל לטייל איתו שיעביר לה את הזמן וכו'. בעשר וחצי בלילה אמא התקשרה אליי להגיד לי לילה טוב ושניפגש בבוקר, אחרי שעתיים התקשרו מבית החולים שנבוא,
היא לא ויתרה עד הרגע האחרון, שעה של נסיונות החייאה כשאנחנו מחוץ לדלת ואני צורחת וכולם בוכים.. הכי לא צפוי, הכי לא צפוי, הכי לא מגיע. אני חושבת שבמשך שנה תמימה עוד הייתי בהלם, לא יצאתי מהבית לאן שלא חייבים, בקושי הלכתי ללימודים ותיאבון בקושי, ופתאום קיבלתי כוחות והתחלתי לתפקד, למדתי לבשל, לעשות סידורים ולדאוג לכולם.. ממש המחליפה.החלטתי להסתכל קדימה ולהתמקד בדברים הטובים שיש לנו בחיים, ולא לחשוב על למה זה קרה. הרבה מהכוחות שקיבלתי זה בזכותכן, הפורום הזה נפתח קצת אחרי שקמתי מהשבעה והוא "הציל " אותי, תמכתן בי ברגעים הקשים ועדיין תומכות.עוד מעט מגיע לפורום "מזל טוב" לכבוד שנתיים להיווסדו. הרבה הרבה תודה מגיעה לסקאלי
היום זה שנתיים בתאריך הלועזי ושבוע הבא האזכרה.
מקווה שנעבור בשלום. מצטערת על ההשתפכות וסליחה על האורך.
תודה שאתן כאן.
היום הזה לפני שנתיים בדיוק, זהו היום שבו החיים שלי ושלנו השתנו, זה היום שבו התחילו החיים שאחרי, החיים ה"חדשים".. זה היום שבו אמא שלי נפטרה. היום שממנו אנחנו יתומים מאם ואבא הפך לאלמן. אמא שדואגת, תומכת, מפנקת, מבשלת ועושה הכל למען אחרים, ממש אישה טובה. אמא נפטרה במפתיע מהתקף לב בזמן אישפוז בבית חולים .אשה בריאה לגמרי לפני האישפוז הזה שנמשך יומיים. היה שיפור עצום, דיברו על המשך טיפול, דיברו איתנו על תפריט תזונתי ומקום לשלוח אותה להחלמה, צחקנו איתה ואמרנו שניקנה לה כלב שתוכל לטייל איתו שיעביר לה את הזמן וכו'. בעשר וחצי בלילה אמא התקשרה אליי להגיד לי לילה טוב ושניפגש בבוקר, אחרי שעתיים התקשרו מבית החולים שנבוא,