היום הועמד הנער לדין

היום הועמד הנער לדין

היום הוגש כתב אישום נגד הנער שרצח את מעין ספיר. אמה של הנרצחת חוששת ובצדק מסיוט חדש שבו השופט ירחם על הרוצח וינסה להבין את מניעיו. הפעם יש לי הרגשה שהסוף יהיה שונה. הפעם אני חושב שהנער יקבל את העונש המגיע לו. לא "מעצר בית", לא עבודות שרות למען הקהילה, אלא עונש מרתיע מאחורי סורג ובריח לשנים ארוכות. אין לי מקורות יודעי דבר, סתם תחושת בטן. תחושה הנובעת מפרסום נרחב של התקשורת, שכמעט מדי יום דנה בנושא. תחושה הנובעת ממלחמה בלתי נלאית של האם שחרטה על דגלה את המלחמה בקולת העונשים ולא רק של רוצח בתה, אלא גם של הרוצחים המתועבים האחרים. מקווה שלא אתבדה והמשפט הזה יסמן איזו שהיא תפנית בפסקי הדין. תפנית שלפי דעתי תסייע בהורדת מפלס האלימות. מקווה שאני לא נאיבי מדי, למען כולנו.
שבת שלום, שבת של ביטחון ובטיחות.

s h o o s h a

New member
כתב אישום

כתב אישום המגולל את אירועי רגעיה האחרונים של מעיין ספיר כתוב על שני דפים הוגש אתמול לבית המשפט. רצח ידוע מראש- על פי כל העדויות והסימנים ובכל זאת לא היה מי שימנע אותו. כתב האישום מגולל בין היתר גם את ה'הסטוריה' של הרוצח. כולי תקווה כי אכן דבריו של המשנה לנשיא, השופט מישאל חשין, שקורא באופן גלוי לעמיתיו: "בית המשפט חייב להעלות את תרומתו הצנועה במלחמה הקשה שיש לחברה בישראל באלימות. כל מי שנעשה רחמן במקום אכזרי סוף שנעשה אכזרי במקום רחמן" יקבלו משנה תוקף ומערכת המשפט תתחיל לנהוג ביד קשה נגד רוצחים, אנסים ושאר פושעים.

s h o o s h a

New member
והאלימות ממשיכה כאילו כלום

אם לשניים נדקרה בצווארה למוות חברתה של הנרצחת מצאה אותה הבוקר ללא רוח חיים, לאחר שנדקרה בפלג גופה העליון. צוות מד"א שהגיע למקום קבע את מותה. ל-ynet נודע כי בעבר התלוננה האשה על אלימות במשפחה ובעלה הורחק מהבית, אולם במשטרה מדגישים: כל כיווני החקירה בפרשה נבדקים אלי סניור חשד לרצח בגדרה: אישה בשנות ה-30 לחייה נמצאה הבוקר (יום ו') ללא רוח חיים בביתה כשהיא דקורה בצווארה. לצוות מד"א שהגיע למקום לא נותר אלא לקבוע את מותה. כוחות משטרה נמצאים במקום ופתחו בחקירת האירוע. הבוקר הגיעה חברתה של האישה לדירה, גילתה אותה ללא רוח חיים לאחר שנדקרה בפלג גופה העליון והזעיקה את כוחות הביטחון וההצלה. הנרצחת היא אם לשני ילדים אשר התלוננה בעבר על עבירות אלימות במשפחה ובעלה אף הורחק ממנה. עם זאת, גורמים במשטרה אומרים הבוקר ל-ynet כי כל כיווני החקירה בפרשה נבדקים.

למעלה