היום הגדול

היום הגדול

ההתרגשות מהמפגש השימחה שבמוזיקה הרעד מהאהבה מפגש הקבוצה והכל בערב אחד קסום ובלתי נשכח לא חווינו אותו עדיין, אבל נזכור אותו זמן רב. שיהיה לכולכם ערב מצויין, נפלא, ומלא בהפתעות...

אהבתיה

New member
זה היום ! ! ! ../images/Emo99.gif

אני לא יכולה לחכות!!! רק שתדעו שאני הולכת לישון בבית החייל כי אין לי איך לחזור הביתה אחרי ההופעה...אבל מה לא עושים בשביל שלמה!!!

שייני

New member
ביום קייצי של מאי...לפני 30 שנה

זה קרה קנינו כרטיסים להופעה זה היה פעם רחוק חשבנו שזה לא יגיע לעולם לעולם לעולם אבל! הזמן עובר......... הזמן עובר בטיסה ולאחר יגון, עצב, וצפייה של שנים בסבלנות רבה עברנו את הייסורים ו.....לצוותא היום נוסעים אז .....שלמה תתכונןןןןןןן אנחנו באים בהחלט יום שלא יישכח, גם בגלל מפגש הפורום החלקי ו.....אמ...גם בגלל שלמה אז כל מי שהולך היום- שיהנה

רום!!!

אתה עושה לי לבכות, תפסיק! יש חיים אחרי השלמה! (מי לעזאזל אמר את השטות הזאת?!) טוב, אז אין חיים. אבל תתעודד.. אתה עוד תגיע להופעות.

R o M

New member
אבל.. אבל! אבל אבל אבל!!!!!!!!!!!

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למברטה

New member
רום רום רום../images/Emo24.gif

הגעתי הביתה ונצבט לי הלב ממך בכל מקרה אם כבר ראית את ההופעה פעם אז לא הפסדת הרבה שלמה היה אותו שלמה ואפילו עם אותו כאב גב הוא אפילו לא עצר אחרי המופע לדבר עם אף אחד מרוב כאבים וברח בנוסף על רגלו השמלית התנוססה תחבושת אז נראה לי שהוא גם היה עייף וגם חבול ועל כן מן הסתם גם די עצבני, בכל מקרה לגבי המופע עצמו אותו מופע למעט שינויים קלים זכינו לשמוע לראשונה אתמול את השיר "בדרך" מתוך צימאון, ביצוע מהמם לדעתי בשביל פעם ראשונה, וחוץ מזה תאמין לי הכל אותו דבר באמת בלי שינויים אפילו את אנחנו לא צריכים הוא לא שר אבל הוא כן שר את מטוס סילון יחד עם צילי והיה נחמד, אז מה החיה לנו עד עכשיו: שלמה חבול כואב ועייף ... שירים מוכרים ואחד חדש... והכי חשוב שכחתי שלמה הסתובב 3 שעות ורבע עם חולצה הפוכה ואף אחד לא אמר לו כלום... והפסדת את הנגן החדש המתופף מתי סרי בהופעת בכורה ושלמה דאג לציין שהוא אפילו לא התכונן (השקרן). בכל מקרה לא הפסדת כלום ויהיו עוד הופעות והכל רגיל והכי חשוב תחסוך לצימאון כי הוא מגיע בקרוב והוא הולך להיות פצצה של מופע. אז שוב תתעודד לא הפסדת שום דבר רציני. שבת שלום ותעלה חיוך לפחות בשבילי ביי

אהבתיה

New member
דווקא כן אמרנו!!!!!

אני וחברה שלי אמרנו לו שהחולצה שלו הפוכה והוא עשה לנו "לא" עם הראש ועם היד...אכן מוזר!

R o M

New member
היי למברטה

אני ממש מבואס מזה, אני מת להופעה.. הייתי בממש מעט הופעות ואני מת ללכת ללפחות עוד הופעה אחת. ממש בכיתי אתמול. אבל יהיה בסדר, יעבור. תודה על זה שאתם תומכים. מקווה שממש נהנתם. אגב, איפה רוני עם החוויות שלה? מה היא נעלמה?

שייני

New member
רום

אוףףף ממש עצוב לי לראות אותך עצוב אל תדאג!!
יש קיסריה כמעט בטוח ועוד מלא מלא הופעות אז תוכל ללכת! אנחנו נפגש כל הפורום יום אחד בקיסריה ויהיה כייף אל תהיה עצוב

למעלה