היום הגדול שלי

כריות

New member
היום הגדול שלי

היה זה עוד יום חורף קר, הרגשתי שאני חייבת מישהו איתי, אך ידעתי מה ייקרה אם אזמין את החבר שלי, אני לא ידעתי אם אני מוכנה לוותר על הבתולים שלי. החלטתי שהגיע הזמן, אני כבר כל כך רציתי, ניסיתי לאונן כמה פעמים אבל עצרתי את עצמי, רציתי שכל ההנאה תהיה רק איתו. התקשרי, הוא ענה בקול הסקסי שלו, אמרתי לו שאני לבד ומפחיד לי וקר לי, מיד הוא הסכים ואמר שיגיע בקרוב. רצתי מהר לחדר שלי ולבשתי את החזייה השקופה שלי וחולצה כזו עם כפתורים צמודה, לבשתי מכנסי ג'ינס ושמתי אותם נמוך ככה שכמעט ראו את הכוס שלי, בדיוק שסיימתי להתלבש הוא הגיע, הוא היה מהמם! עם השרירים שלו, והשיער המדהים! ישר הוא בא וחיבק אותי, בהתחלה רעדתי בכל זאת פחדתי. ואז הוא שאל אותי בלחש "את מוכנה?" ולא יכולתי להוציא מילה, פשוט הנדתי בראשי מעלה ומטה. ישר הוא התנפל עליי ונישק אותי כמו שמעולם לא נישק, לאט לאט הוא הוציא את לשונו מהפה שלי והתחיל לרדת למטה, הוא לאט לאט פתח עוד ועוד כפתור, ואני הורדתי לו את החולצה יחד עם זאת. אז לרגע תפסתי אומץ ופתחתי לו את הרוכסן במכנסיים והתחלתי למשש לו את הפין, הוא לאט לאט גדל יותר יותר, ואז שהורדתי לו את התחתונים הוא הוריד לי את המכנסיים והתחתונים ביחד והתחיל ללטף אותי, הוא מרך עליי שוקולד שהביא איתו והתחיל ללק אותו ממני, אני הרגשתי כל כך טוב, כולי הייתי חמה. שכבתי עליו והנחתי את השדיים שלי על הפנים שלו וירדרתי עוד ועוד למטה, כל הזמן הוא מישש לי את השדיים, זה היה כל כך מענג, יכולתי להמשיך כך לעד! ואז הגעתי לפין שלו ואז הוא שאל אותי אם אני מוכנה למצוץ לו, והסכמתי התחלטי, בהתחלה זה היה דיי מגעיל, אחר כך נכנסתי לזה, זה הביא לי המון הנאה, לא יכולתי לעצור. אז הוא בלי לשאול התחיל למצוץ לי ואז ממש נהנתי, אני כבר לא הרגשתי את כל גופי, אני לא יודעת איך לתאר את ההרגשה! זה כאילו עברתי איזה 4 אורגזמות, הוא התחיל לסובב אותי, ואז הוא התחיל ללטף לי את התחת, ואז הוא הכניס והוציא את הפין שלו, הוא אמר שהוא הולך לגמור ואמרתי לו שיאט כי אני רוצה עוד אבל הוא לא יכל, הוא כאילו נכנס לטראנס ובכל זאת המשכתי, הוא גמר והשפיך לי על הגב, הוא אמר לי שבחיים לא היה לו כזה זיון טוב, ואני נהנתי כל כך, כמו שלא נהנתי בחיי, זה היה היום הטוב בחיי, אני מאחלת לכולם ככה תהנו סתיו

למעלה