היום הגדול הגיע!!!!!

iDVDi

New member
היום הגדול הגיע!!!!!

סוף סוף הארי פוטר בלשון הקודש.. לכל פורום יש את יום החג שלו. בפורום הסרט, זה הסרט החדש שיוצא. בפורום מקינטוש, זה הצגה חדשה של סטיב ובפורום שלנו - זה ספר הארי פוטר חדש שיוצא. ויותר מכך, בשפת העיברים! זה אירוע מיוחד! נ.ב. האם גם אתם חושבים שבמידה שג`קי תנסה להרוג את הארי, תופעת שרלוק הולמס תכה שוב? דהיינו, מיליוני מכתבים לסופרת? ואם כן. אצל שרלוק הולמס היה ניצחון למעריצים. וכאן? מי יקרה? יום מעולה שיהיה לנו

אני לא חושבת שהולמס יחזור על עצמו..

היופי ברולינג שהיא לא צפויה.. שהיא מסוכנת ומסכנת את דמויותיה.. רולינג קשורה לדמויות.. היא חיה אותן. ככל סופר כמובן.. גם אם תחליט להרוג את הארי.. המעריצים יקבלו זאת בדממה, דמעה, והמון המון אהבה לסופרת שהחזירה לי את האמונה בספרי הפנטזיה של ימינו. אגב חדשדשה כאן

hadasusha

New member
ידיעות אחרונות כאלה גרועים...

אל תשאלו אותי מה אני עושה ערה בשעה שכזאת... העיתון הגיע ויש כתבה על הארי פוטר... כמובן. יש שם את הפרק הראשון (מוזר לקרוא אותו בעברית אחרי שקוראים אותו באנגלית
) ויש שם מן דבר כזה: "הארי פוטר בארבעה שלבים" חחחח הם אומרים (ואני מצטטת) ש: "...ובנם הגרגרן דאדל שעישוריו המנטלייםדומים לאלו של פותחן שימורים ואישיותו כובשת כמטרייה" חחחח משעשע. הם כמו טומטומים טעו והתבלבלו בין לוציוס לדראקו...
הם אמרו ש "השלישיה גם מתנצחת ללא הרף עם לוציוס מאלפוי, תלמיד סלת'רין..." טומטומים. שלפחות ישיגו מישהו שמבין בזה... הם מתארים את קווידיץ' כשילוב של כדורגל ופולו?!!! וואט דה ??? חחחח הם אומרים שלורד וולדמורט "נאלץ לסגת אל הצללים,משם, כמו צביקה פיק, הוא מנסה לעשות קאמבק" פחחחחחחחח וולדמורט= צביקה פיק... אנלוגיה מעניינת למדי. קיצר... כדאי לקרוא- גם אם רק לשם השעשוע! הם פשוט קראו אותי בתיאורים.. שיהיה... אה ו... היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (למרות שכבר קראתי באנגלית)

hadasusha

New member
נו באמת

*בנם הגרגרן דאדלי שכישוריו המנטליים דומים לאלו של פותחן שימורים ו... השלישיה זה אומר הארי הרמיוני ורון כמובן
*קרעו אותי... אני מתנצלת על כל שגיאה נוספת. אופ זו השעה! באמת! אין לי שגיאות בד"כ... נא לא לשים לב.

Fragile rose

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי את ההשוואה בין וולדמורט לצביקה פיק עלי להגיד שהם צודקים
עד שחושבים שהוא נעלם הוא חוזר

AceMagician

New member
תקשיבו....

אני זוכר שכשעוד הייתה את ההלהבות של הספר החמישי (אותו לא קראתי באנגלית אז...), ציפיתי מאווווד לספר בעברית. אבל סוף סוף כשהיום הזה הגיע, חשבתי שאני אתלהב יותר ממה שאני מרגיש עכשיו... כלומר, קראתי את הספר השישי קרוב לארבע פעמים באנגלית; ושלא תטעו, אני מצפה לו בעברית, אבל חשבתי שאני גם אתלהב כמו בפעם הקודמת. טוב - אז אם אני לא אספיק להגיד את זה קודם, קריאה נעימה לכוווווווווווווווווווווולם!!!!!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifמה זה ומתי זה הופיע?../images/Emo12.gif

סיימתי תספר ביום כיפור
לא זוכרת
-ספוילר בחתימה-

למעלה