היום הבנתי ש...

נעמה!

New member
היום הבנתי ש...

כנראה אני בנאדם מאוד מוזר ושונה. אני לא יודעת למה..אבל אני תמיד עצובה אפילו שאין לי על מה , ושהכל (בערך) טוב לי... אני לא יודעת מה יש לי! אני משתדלת להיות מאוד שמחה ולשכוח את כל הרע אבל הדבר המגעיל הזה כל הזמן חוזר אליי! אני כל הזמן חושבת כמה נוראה אני ומגעילה.. כמה שומן יש לי בגוף וכמה שאני שונאת את עצמי! נסעתי היום לטייל... היו לי את כל הסיבות להיות מאושרת (עשיתי קצת שופינג..) , אבל לא! חשבתי על איך אני צריכה להיות כמו זאת שעברה ברגע זה ממול..או כמו ההיא מהפרסומת.. אני לא יודעת מה לעשות..! זה כבר הופך לשגרת חיי - העצב הזה! כולם אומרים לי שאני סתם רוצה תשומת לב..אבל זה בכלל לא נכון! הם לא מבינים כלום! הם לא יודעים מה עובר לי בראש! אז איך נפתרים מזה? איך מצליחים לחייך, כשכולם מסביב רק צועקים ומציקים איך???

עופרי-

New member
זה משהו שעובדים עליו

גם יל זה קורה. אין לי מצב רוח היום. אבל אני מוצאת פתרונות. לפחות אני מנסה. במקום לשקוע בדכאון, אני שומעת שיר שעושה לי טוב. מדברת עם חברים טובים שנמצאים כאן בשבילי.

קארן_@

New member
נעמה מתוקה...

אין לי תשובה לשאלתך, כל מה שאני יכולה לכתוב לך זה שאת לא שונה ולא מוזרה והכי חשוב- את לא לבד!!! רוב הזמן גם אני מסתובבת באותה התחושה הלא ברורה הזו ונראה שאין הרבה מה לעשות. תמשיכי לחייך ולשלוט במה שקורה לך, זו הדרך היחידה לשרוד, אני יודעת שקשה, אני בטוחה שכואב אבל דעי שאת לא לבד!! קארן

למעלה