היום הבנתי משהו

Drorrrrrr

New member
היום הבנתי משהו

הבנתי מה כל כך מיוחד בקול של אלכס. אני לא יודע אם הקול של אלכס כל כך מיוחד. אבל בתקופה הזו שלכל הזמרים יש קול של בחורה [ג'סטין טימברלייק, מייקל ג'קסון, אנריקו אגליסיאס, דוד דאור, יוסי אזולאי, חמי רודנר] אתה פתאום מוצא להקה [טוב נו, צמד] שלסולן שלה יש קול גברי סוף סוף, קול מיוחד, אולי הוא לא מיוחד, אבל בין כל הקולות הנשיים ששומעים בכל מקום יש לו קול מיוחד, כי הוא קול גברי. אני לא יודע אם זה מה שעושה את הקול של אלכס כל כך מיוחד בעיני. אני מאמין שגם הקול עצמו, כל הירידות והעליות בקול, כל הטונים, כל פסיק ונקודה משפיעים, אבל אני חושב שזה גם עוד דבר קטן שניתן להוסיף לרשימה של : "למה הקול של אלכס מיוחד?". [אם יש טעויות כתיב בקטע סלחו לי, אני פשוט תחת השפעת עוגת שיש].

המממ....

תאוריה מעניינת.... וכניראה גם נכונה.... אותי נורא מרתק כל העלייות והירידות בטונים שלו, ובכלל היכולת שלו לעבור מגובה מסוים לאחר בכזו מושלמות.... יש לו קול גברי ומחוספס- ועם זאת הוא גם עדין ורך....בדיוק כמו שאני אוהבת את הגברים שלי
חחחח

crazy4tc

New member
זהו, בדיוק

יש לו גם קול גברי ומחוספס וגם עדין.... אין, הקול שלו פשוט... אלכסי!!! (אוצר המילים שלי קטן...) חחחחחחחחח דרור, אתה תחת השפעת עוגיות שיש?? מה הם נפלו לך על השיש????? האוכל שלי הוא דווקא אוכל ריצפה בדרך כלל
אני לא בהשפעת כלום... זה משהו מלידה

aYaLoLy

New member
הממפפפפ../images/Emo132.gif|אפי|../images/Emo79.gif

הקול של אלכס פשוט..... מיוחד
| בצורה הכי יפה שיש
... הוא עולה ויורד בטונים .. רגע אחד הוא יכול לשיר שיר שקט. שבו צריך את שיא העדינות.. ורגע אחד - לא
יאמי

T a L L L

New member
אממ...

דבר ראשון, אתה השוות את הקול של אלכס לכל מיני זמרי פופ [רובם הגדול], ואני מאמין שמי ששומע את TC שומע יותר רוק, ככה שזה שהקול של אלכס לא נשי לא עושה להם הרבה. אני מסכים שלאלכס יש קול ממש מיוחד, הייחודיות שלו היא כמו שנאמר העלייה והירידה בטונים.

Drorrrrrr

New member
אני לא יודע אם זה דבר כל כך חשוב

בטוח שעכשיו הוא לוקח פעם ב... שיעור פיתוח קול אבל אני לא יודע אם כשהוא היה צעיר הוא למד לא כל ה"מוכשרים" למיניהם לקחו פיתוח קול ודווקא יש הרבה שלקחו פיתוח קול וזה לא מראה תוצאות

crazy4tc

New member
לא אמרתי שזה חשוב

פשוט עניין אותי אם הוא לקח... דווקא נראה לי שלא, כי הוא לא ידע אז שהוא יעסוק בזה לא? כי מי שרצה להקה היה אהרון ולא הוא...

למעלה