היום הבאתי לו...

מותר לי

New member
היום הבאתי לו...

אתמול דיברתי איתו בטלפון, וסיכמנו שצריך לעשות סוף לסוף שנגרר אינסוף... סיכמנו שהיו נשב ונדבר, ואני אביא לו משהו שכתבתי לו, אבל אני חולה ומישהו עשה לו קטע מסריח והם רבו ושנינו לא כשירים לדבר (בטח לא אחד עם השני...) אז ישבנו קצת, החלפנו תיסכולים, וכשיצאנו החוצה ביקשתי ממנו לחכות. נכנסתי חזרה לבית וחפנתי את המכתב המגולגל והקשור, יצאתי, ופתחתי את כף ידי לאט, בידיעה שהוא לוקח את זה ואין דרך חזרה. החלפנו מבטים עצובים והוא "השחיל" את הנייר המגולגל באנטנה של המכשיר קשר, מפחד לקרוא. והלך... אוהבת אותך מאד... אוהבת הכי... כל כך אוהבת! והכל, הכל אני מוכנה לעשות בשבילך... למענך... למעני... שאוהבת כל כך... כל האושר, כל הרוגע, כל האהבה שבי אקריב על מזבח הכאב- למענך... וליבי, כל עולמי, ימשיך לפעום בחוזקה... היי שלום, אהבתי...

משיייי

New member
../images/Emo201.gifמתוקה שליייייייי

קשה לי קצת לנחם כי אני באותה סיטואציה אבל אני אשמח לשוחח איתך מתי שבא לך ומבינה אותך כל כךךךךךךךךך שלך אני

מותר לי

New member
לחזור לימים ההם...

לימים בהם הייתי קמה כמה פעמים באמצע הלילה... לימים בהם לא היה לי תיאבון... לימים בהם הייתי מכניסה את הראש עמוק עמוק בעבודה, צוברת שעות נוספות כאילו אין מחר... לימים בהם החיבוק והנשיקה הולכים לחתולה... לימים בהם חופש זה זמן טוב להשתעמם... נפרדנו בטוב, וזה העיקר, הקשר ממשיך כקשר ידידותי-אחי, יהיה טוב

exterior

New member
../images/Emo24.gif, כן. יהיה טוב. זה רק עניין

של זמן (לצערי אין לי תאריך)....אוי מתוקונת מקסימונת רק אל תברי שעות נוספות בעבודה...רק לא זה

מותר לי

New member
בקיץ זה יקרה בכל מקרה...

קוראים לזה- הרבה עבודה וקצת עובדים
אבל אם עד החורף אני לא מוצאת מישהו- אז גם בחורף אני הולכת לטחון, והרבה...

exterior

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מרשה לך...
אל תמלאי את חייך בעבודה. תאמיני לי, הייתי שם. אני יודעת על מה אני מדברת.... **חיבוק ענק**

או לא לברוח

ולהתמודד נשמאמי.. ניסיתי לתפוס אותך במסנגר אבל את לא שם
אני הולכת לארוע במידה ותהיי פה שאחזור נשוחח בנתיים רק מחשבות חיוביות

Barvazoom

New member
את לא בדרך הנכונה...

מה גם שאת אינטלגנטית ואת מבינה שאת מודיעה פה בקול רם שאת הולכת לקבור את עצמך בעבודה, בעצב, ברחמים עצמיים. לא חבל? החתולה שלך היא היתה ותשאר שם תמיד אז מה מבעס בלנשק ולחבק אותה? העבודה שלך מספקת לך כסף, שקט כלכלי ואולי חברים מהעבודה א ב ל היא בחיים לא תספק לך שקט נפשי ואת זה את יודעת לבד. קומי, תשטפי פנים ותזכרי שאף אחד לא שווה את הכניסה הזאת למקום של רחמים/עצב/כלום וריק.
**אגב, להשאר בקשרי ידידות איתו? למה?!

../images/Emo201.gif נשמתי..

אלוהים כמה שאני מרגישה את הכאב שלך.. ואת יודעת... לצערי אין שום דבר שיכול לנחם אבל לדבר זה כן עוזר, היום יש לי ארוע לכן לא אוכל לקשקש איתך בערב אבל מבטיחה שאם אחרי צהרים יהיה לי קצת זמן הוא יוקדש לך. תזכרי ש.. שהכל קורה לטובה. המכתב.. המכתב פשוט...
לבנתיים אומר לך תהיי חזקה אל תשברי את ההמשך אמשיך ביותר פרטיות...

מותר לי

New member
מחכה לך...

אני חולה, אין לי ממש לאן ללכת (אלא אם נצליח לארגן רכב ולנסוע לרופא שיהיה בסוף העולם השני...) איזה עיתוי

מבטיחה לך

שאסיים לעשות הכל מהר ואתפנה אליך עכשיו בייביסיטר בערך לשעתיים אח"כ לאחותי לקחת ממנה כמה דברים אח"כ לנקות את הבית שנראה כמו סדום ועמורה משבת אח"כ איתך קצת או לישון טיפה.. לא ישנתי טוב בלילה והלוואי והייתה לזה סיבה טובה
אח"כ מקלחת שמה הכל בצד את הכל הדברים שיהיו מוכנים לארוע ואז.. אם לא ישנתי אשן ואז אתארגן ואדבר איתך אם ישנתי אדבר איתך ואח"כ אתארגן תזכרי.. אני
אותך

Dolphinea

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

העכביש2

New member
לא אוסיף מילה

הזמן עושה דברים, הרבה פעמים חיוביים... בכל מקרה...איתי את יכולה לדבר בעוד מקומות

מותר לי

New member
הוא קרא ../images/Emo14.gif

הוא הגיע אלי היום... הוא קרא את מה שכתבתי לו, אמר שיש שם המון כאב... שאלתי אותו מתי נדבר, והוא אמר "מחר" לשאלה האם הוא סתם דוחה או מתחמק- הוא מתחמק, חושש לפגוע בי... (להזכירכם- שלשום אמר אתמול, אתמול אמר היום, היום אמר מחר, והתחזית אומרת שמחר יגיד מחרתיים) מצד אחד הוא צודק- זה יפגע בי, מצד שני- הוא לא צודק, כי בכל מקרה זה יפגע בי, ואני במצב של לא-לכאן-לא-לכאן, וזה מצב דיי מעצבן... טוב, מספיקה לחפור להיום, הלכתי לישון...... לילה טוב!

מתוקה שלי

כל קודם סורי על אתמול, לא יצא לי... וכשיצא לי לא היית. דבר שני אני אומרת שגם אם המציאות כואב עדיף אותה על פני השקר, תחשבי על זה.. עדיף לחיות עם המציאות הכואבת מאשר באשליה שבסופה פגיעה יותר חזקה. אל תדחו את זה יותר מידי, תסבירי לו שאת חייבת לדעת מה קורה ואת רוצה כבר להספיק את חוסר הוודאות הזאת <גם אם את יודעת על מה תדברו...> מאחלת לך רק טוב, מחכה להמשך..

exterior

New member
*את בתוך החיבוק שלי ואני שולחת לך

כח* מותק, אם את צריכה לדבר, אני כאן.

למעלה