MeWithoutU
New member
היום גיליתי על אמא...
חלקן כבר שמעתן בצאט את מה שגיליתי היום... עדין יש לי צורך לכתוב זאת כאן...שיחרט בין דפי הפורום... לא נרדמת... לא נרדמתתתתתתתתתת קשה לי לדבר עם אבא... ואם אני לא שואלת אני לא יודעת!ככה זה איתו... היום גיליתי 2 דברים כל כך חשובים על אמא... שאלתי את אבא שלי למה הוא ואמא רצו ילדים בגיל מאוחר יחסית... והוא סיפר כי כשאמא הייתה יותר צעירה היא נכנסה להריון...ואחרי חודש בערך הפילה את התינוק...
ואז...היא שוב ניכנסה להריון... היא כבר הייתה בחודש 7... ואז היו סיבוכים...אצלה ואצל התינוק... והתינוק פשוט מת... אחרי 7 חודשים בבטן...אחרי שהיא כבר הרגישה אותו בועט... הרגישה אותו בתוכה...7 חודשים...פתאום הוא מת...
היא הייתה בטראומה כמה זמן...לא רצתה לצאת מהבית... ואז כבר לא יכלה ללדת... ובסוף אימצה אותי כשהייתי בת יומיים!... שמעתי את זה וכל מה שרציתי זה לבכות ולבכות... ואז גם גיליתי עוד משהו... כמה זמן אחרי שהגענו לארץ אמא התמוטטה והייתה בבית חולים 3 ימים...ואז נפטרה... אבל לא ידעתי זה שהיא ב 3 ימים האלו היא הייתה מחוברת למכונת הנשמה... היא לה מן התקף כזה...והייתה צריכה להיות מחוברת...ובסוף גם האוויר הזה לא הספיק לה והיא נפטרה... ולא הייתי בבית חולים כשזה קרה...הייתי בת 6... אבל לדמיין את זה שובר אותי... לדמיין את אמא...אמא שלי...היקרה והאהובה שלי שוכבת בבית חולים עם מכונת הנשמה...
זה כל כך כואב... ועכשיו אני חושבת על כל הפעמים שהתנהגתי רע עם אבא שלי ובא לי להרוג את עצמי... איך הייתי כזאת רעה?כזאת חוצפנית? הוא עבר כל כך הרבה בחיים ואני במקום לעזור ולתמוך רק מרדתי והקשתי עליו! הוא התחתן...חיכה לילד שלא הספיק לבוא לעולם... ואז ליראות את אמא שלי מתדרדרת כל פעם יותר בגלל המחלה... ומנסה להישאר אופטימי... ואז היא מתמוטטת...וליראות אותה בבית חולים מונשמת על ידי מכונה! אני לא יודעת איך הוא הצליח לעבור את זה... ליראות אותה ככה שוכבת עם מלא מכשירים לידה... ואני הייתי רעה! לא ידעתי... ואני בטוחה שגרמתילו להרגיש רע!... לא מספיק הוא עבר?אז גם אני גורמת לו לרע??? כפוית טובה! זה מה שאני! שטן...זה שמי...! דודה של גיא - אחותי היקרה...וגיפטוש ...תודה שהייתן היום בצאט...על החיבוקים והעידודים... ושמש ניצחית...תודה רבה לךךךךךך...נתת לי כל כך הרבה תקווה...תודה שאת מחזיקה אותי ועוזרת! אוהבת אתכן בנות... טוב שיש אתכן... טוב שיש את הפורום הזה עם הבנות המקסימות שיש בפורום...
חלקן כבר שמעתן בצאט את מה שגיליתי היום... עדין יש לי צורך לכתוב זאת כאן...שיחרט בין דפי הפורום... לא נרדמת... לא נרדמתתתתתתתתתת קשה לי לדבר עם אבא... ואם אני לא שואלת אני לא יודעת!ככה זה איתו... היום גיליתי 2 דברים כל כך חשובים על אמא... שאלתי את אבא שלי למה הוא ואמא רצו ילדים בגיל מאוחר יחסית... והוא סיפר כי כשאמא הייתה יותר צעירה היא נכנסה להריון...ואחרי חודש בערך הפילה את התינוק...