היום גיליתי על אמא...

MeWithoutU

New member
היום גיליתי על אמא...

חלקן כבר שמעתן בצאט את מה שגיליתי היום... עדין יש לי צורך לכתוב זאת כאן...שיחרט בין דפי הפורום... לא נרדמת... לא נרדמתתתתתתתתתת קשה לי לדבר עם אבא... ואם אני לא שואלת אני לא יודעת!ככה זה איתו... היום גיליתי 2 דברים כל כך חשובים על אמא... שאלתי את אבא שלי למה הוא ואמא רצו ילדים בגיל מאוחר יחסית... והוא סיפר כי כשאמא הייתה יותר צעירה היא נכנסה להריון...ואחרי חודש בערך הפילה את התינוק...
ואז...היא שוב ניכנסה להריון... היא כבר הייתה בחודש 7... ואז היו סיבוכים...אצלה ואצל התינוק... והתינוק פשוט מת... אחרי 7 חודשים בבטן...אחרי שהיא כבר הרגישה אותו בועט... הרגישה אותו בתוכה...7 חודשים...פתאום הוא מת...
היא הייתה בטראומה כמה זמן...לא רצתה לצאת מהבית... ואז כבר לא יכלה ללדת... ובסוף אימצה אותי כשהייתי בת יומיים!... שמעתי את זה וכל מה שרציתי זה לבכות ולבכות... ואז גם גיליתי עוד משהו... כמה זמן אחרי שהגענו לארץ אמא התמוטטה והייתה בבית חולים 3 ימים...ואז נפטרה... אבל לא ידעתי זה שהיא ב 3 ימים האלו היא הייתה מחוברת למכונת הנשמה... היא לה מן התקף כזה...והייתה צריכה להיות מחוברת...ובסוף גם האוויר הזה לא הספיק לה והיא נפטרה... ולא הייתי בבית חולים כשזה קרה...הייתי בת 6... אבל לדמיין את זה שובר אותי... לדמיין את אמא...אמא שלי...היקרה והאהובה שלי שוכבת בבית חולים עם מכונת הנשמה...
זה כל כך כואב... ועכשיו אני חושבת על כל הפעמים שהתנהגתי רע עם אבא שלי ובא לי להרוג את עצמי... איך הייתי כזאת רעה?כזאת חוצפנית? הוא עבר כל כך הרבה בחיים ואני במקום לעזור ולתמוך רק מרדתי והקשתי עליו! הוא התחתן...חיכה לילד שלא הספיק לבוא לעולם... ואז ליראות את אמא שלי מתדרדרת כל פעם יותר בגלל המחלה... ומנסה להישאר אופטימי... ואז היא מתמוטטת...וליראות אותה בבית חולים מונשמת על ידי מכונה! אני לא יודעת איך הוא הצליח לעבור את זה... ליראות אותה ככה שוכבת עם מלא מכשירים לידה... ואני הייתי רעה! לא ידעתי... ואני בטוחה שגרמתילו להרגיש רע!... לא מספיק הוא עבר?אז גם אני גורמת לו לרע??? כפוית טובה! זה מה שאני! שטן...זה שמי...! דודה של גיא - אחותי היקרה...וגיפטוש ...תודה שהייתן היום בצאט...על החיבוקים והעידודים... ושמש ניצחית...תודה רבה לךךךךךך...נתת לי כל כך הרבה תקווה...תודה שאת מחזיקה אותי ועוזרת! אוהבת אתכן בנות... טוב שיש אתכן... טוב שיש את הפורום הזה עם הבנות המקסימות שיש בפורום...

קינגית7

New member
ג'ולי

לא היית רעה ואת בטח לא שטן. היית ילדה ונערה רגילה. ככה זה, כולנו עושים צרות להורים שלנו. לגבי אמך, תחשבי כמה היא רצתה אותך, כמה נאבקה כדי לחיות ולהיות איתך. נכון, היא סבלה, כך גם רבות מהאמהות של כולנו לפני מותן, אבל רצו שהיא תחייה, היא רצתה לחיות וגם רצתה ליצור חיים והנה, יש לה אותך. לכן חוברה למכונת הנשמה ולכן ניסתה להכנס להריון שוב. תחשבי על זה באופן חיובי, אל תחשבי רק על הצדדים השליליים ותכי את עצמך על דברים שטבעי שעושים אותם. ותמשיכי לשאול את אבא שלך שאלות ולהתעניין בדברים. נכון, זה קשה, אבל לא חושבת שכדאי שתשארי עם תמונות קשות שאת מדמיינת לעצמך, תמצאי זכרונות טובים לדמיין אותם.

אשבל1

New member
היי ג'ולי

כבר אמרתי כאן פעם את דעתי בנושא זה, שאין ילד רע ,יש ילד שרע לו.. וזה מה שקרה , היית ילדה, אימך נפטרה כשהיית כל כך קטנה וצעירה, וזה מאוד ברור שבגיל כזה לא חושבים מה אבא מרגיש, יותר שקועים בכאב של עצמנו, ואני חושבת שזה נפלא שבגיל 18 את מבינה אותו, חושבת מה עבר עליו, וזה ממש לא מאוחר, ואת לא היית רעה, היית ילדה עם חיים לא פשוטים בכלל......ויש לך סיבה טובה לאהוב את עצמך ולהעניק מאהבה זו גם לאביך שהיום אתם מתחילים להבין טוב יותר האחד את השני, שיהיה יום נעים

הי ג'ולי ../images/Emo201.gif

הי חמודה, איזה גילויים מדהימים וקשים (מלשון תדהמה כמובן...) זה לא פשוט לעכל את הדברים שגילית... ובקשר להתנהגות שלך, כולנו התנהגנו בצורה מרדנית זו או אחרת כלפי ההורים שלנו, זה חלק מהחיים ואני בטוחה שאבא שלך קיבל את זה באהבה... הכי חשוב זה שמעכשיו תתני לו את כל האהבה והכי חשוב שידע כמה את מעריכה אותו ואת אמא שלך ז"ל...

MeWithoutU

New member
היי בנות...

תודה על העידוד... עדין קצת קשה לי עם הגילויים... אני כל כך מתגעגעת לאמא...()= אבל אני מנסה לעמוד על 2 הרגליים לא להישבר...
היום הלכתי לבקר בבית ספר...
המורה שלי לצילום היה שם... היה נחמד לדבר איתו... הוא באמת אחד האנשים הכי חכמים שאני מכירה... תמיד יודע להגיד את הדבר הנכון... ובעיקר מעביר הרבה חומר למחשבה...תמיד רואה את הצד החיובי ורואה מעבר למה שאחרים רואים...
באתי גם לקחת תעודות... לא כולם הגיעו...(אלוהים ישמור...כבר עברה שנה והם עוד לא הגיעו)... היה מוזר לדרוך שוב בבית ספר אחרי שנה שלמה שלא הייתי שם...
וגם הלכתי ללשכת תעסוקה... משום מה היה ריקקקקקקקק... וכל מה שעשו זה להביא לי תכרטיס הדפוק הזה...ואמרו לי לבוא בראשון בצהריים... מקווה שביום ראשון אני אמצא עבודה...כזאת שאני אחזיק בה יותר משבועיים... כבר נמאס לי מהעבודת של השבועיים... החלטתי שהגיע הזמן לעשות רשימה עם דברים שאני רוצה לעשות... ולמצוא עבודה זה הדבר הראשון...ואני כבר רוצה לסמן
(או שבעצם השני...כי ללכת ללשכה זה משהו שדרש ממני הרבה אומץ...בעיקר לי שהביטחון העצמי שלי על הפנים... וגם שאני עצלנית ומעדיפה לשבת כל היום מאשר להזיז תעצמי...) אני יודעת שאני במסלול הנכון... כמה שקשה אני לא אוותר! אני רוצה שאמא תיהיה גאה בי...

../images/Emo24.gif

בבקשה מתוקה אני תמיד פה איתך מתי שתצטרכי.. ואני כבר הייתי מסמנת
אחד, את מתחילה להתחבר לכוח הפנימי שלך...את תיראי זה רק יתחזק ...והבטחון שלך יעלה ...

אשבל1

New member
ג'ולי, איזה כיף לשמוע../images/Emo70.gif

אני בטוחה שאימך גאה בך, את אכן במסלול הנכון, נהדר, ואל תשכחי, סבלנות וחשיבה חיובית....

קינגית7

New member
היא כבר גאה בך, אמא שלך

זה בכלל לא משנה מה תעשי, העיקר שתעשי ותחיי. אל תוותרי. אין לי ספק קל שבקלים שהיא חשה גאוה.

חיבוק עידוד להמשך הדרך...

ברור שאת עולה על דרך המלך,ברור שיש בתוכך את בכוחות. זיכרי-אין דבר העומד בפני הרצון. מחזיקה אצבעות,אחות קטנה,ואנחנו כאן תמיד,כתמיד..

efratushb

New member
הוייי קטנה שלי../images/Emo7.gif

אם את שטן אז אין שטנים בעולם הזה.... מתוקה שלי אל תחמירי עם עצמך כל כך אל תשכחי שאת עדיין צעירה והיית מאוד קטנה כשאמא נפטרה. ולהתנהגות שלך הייתה כאילו "סיבה טובה" לקחו לך את אמא. וחוץ מזה את עברת את משבר גיל ההתבגרות וזה משהו שכולם עוברים עם אמא או בלעדיה. לכן אל תחמירי עם עצמך כל כך. את הדברים שגילית לא ידעת קודם ובטח את לא צריכה לקחת עליהם אחריות. זו לא אשמתך. להיפך, את המתנה שהם קיבלו אחרי הטרגדיה שלהם.... ואת לא רעה... את מקסימה ואיכפתית ומבינה את הכאב של אביך. אז מעכשיו קחי עצמך בידיים ותתחילי לגרום לו לקצת נחת ואת זה את תעשי בקלי קלות אני סומכת עלייך קטנה... באהבה ענקית אפרת

למעלה