היום ב20:40

אני ממש מציעה לך תמר שכדי שתתחילי

ללמוד את החומר בספרות!!!! ואם ממש משעמם לך אז אל תלמדי זאת השיטה הכי טובה שאי פעם השתמשתי בה!!!! בצחוק תתחילי ללמוד כבר יעצלנית

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

אורי תודה
הקטע הוא בהתחלה אני עונה לו ומתקרבת לאורגן ותמר ראתה והפסיקה ושאלה מי זה והיא שאלה אם זה קרן אז אמרתי לה שכן כי אם זה קרן אז היא תמשיך
אז בסוף אמרתי לו שיעזוב ואז אמרתי לה שזה אורי ואמרתי לאורי שהיא מוכנה לעשות לו אז התקשרתי אליו והוא שמע
ואני התפוצצתי ונחנקתי מצחווווווק ותמר צצרחה שירים
הוא שאל אותי אם זה כל הזמן... הוא אמר שאני מסכנה
אז אח"כ לקחתי ת'טלפון והלכתי לחדר ואמרתי שעכשיו אני סופסוף שומעת. אז הוא שאל איך הייתה המתכונת אז אמרתי שזה מחר. אז הוא שאל: אה, אז למה חרשת כ"כ הרבה אתמול?! אז אמרתי לו: אה?? אני חרשתי???? וגם לא ממש הבנתי כי לא דברנו בכלל אתמול... הוא היה במשחק... אז בקיצור אני עושה לו: שניה, זו רחלי!!! אז הוא עשה: אהההההההההההההההההההההההההההההההההה זה היה משפיייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מסכן... נארה לי שהרסתי לו ת'אוזן

תיקון

אורי תודה הקטע הוא בהתחלה אני עונה לו ומתקרבת לאורגן ותמר ראתה והפסיקה ושאלה מי זה והיא שאלה אם זה קרן אז אמרתי לה שכן כי אם זה קרן אז היא תמשיך אז בסוף אמרתי לו שיעזוב ואז אמרתי לה שזה אורי ואמרתי לאורי שהיא מוכנה לעשות לו אז התקשרתי אליו והוא שמע ואני התפוצצתי ונחנקתי מצחווווווק ותמר צצרחה שירים הוא שאל אותי אם זה כל הזמן... הוא אמר שאני מסכנה אז אח"כ לקחתי ת'טלפון והלכתי לחדר ואמרתי שעכשיו אני סופסוף שומעת. אז הוא שאל איך הייתה המתכונת אז אמרתי שזה מחר. אז הוא שאל: אה, אז למה חרשת כ"כ הרבה אתמול?! אז אמרתי לו: אה?? אני חרשתי???? וגם לא ממש הבנתי כי לא דברנו בכלל אתמול... הוא היה במשחק... אז בקיצור אני עושה לו: שניה, זו רחלי!!! אז הוא עשה: אהההההההההההההההההההההההההההההההההה זה היה משפיייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מסכן... נארה לי שהרסתי לו ת'אוזן

דש לקש

New member
היום ב20:40

בערוץ 2 יש את "מבחן ישראל" שעת התחלה : 20:40 שעת סיום : 22:15 שעשועון המאפשר לצופים בבית לחשב את מנת המשכל (ה-I.Q) שלהם בטלוויזיה, כשבאולפן מתארחות 6 קבוצות של צופים המתחרות בינן לבין עצמן בממוצע ה-I.Q. מנחים: רמי ורד וקובי מידן.

tamarhp

New member
לא למדתי יותר מדי

כל הבנות בכיתה שלי חרשו היום!!!!! ורק אני לא
לא פתחתי חומר עד 10 בלילה בערך!!!! או בעצם 11... קרן - מתי דיברנו בטלפון?

למעלה