היום ב-vh1

נריה פי

New member
היום ב-vh1

ב-22:00 יש את האנפלאגד של נירוונה!!!

מקום רביעי!.........../images/Emo8.gif

לפי מה שהבנתי.... צריך להיות בסוף השבוע הזה 100 greatest vidieos של כל הזמנים.... אז נכנסתי לאתר של וי אייץ ואן (כי זה אמור להיות vh1) אז מקום רביעי בכל זה הולך להיות נירוונה עם smells like teen spirit עכשיו זה לא בטוח כי בדרך כלל מה שכתוב באתר הזה לא תמיד משודר אבל רק שתדעו!....

טעיתי......

כל מה שכתבתי נכון לגבי 100 הוידיאוקליפים הטובים בכל הזמנים אבל זה מאה אגדות המוזיקה....וחיפשתי לפחות מידע על זה אבל לא מצאתי אז סורי....

November Rainִ

New member
______../images/Emo36.gif

נירוונה בין המקומות הראשונים נראה לי וגאנס במקום 63 הקליפ של פרדייז סיטי

Friends G i r l

New member
ראיתי....

דווקא לפי דעתי המופעים האקוסטים שלהם פחות טובים... (עדיף עם הגיטרות החשמליות והכל) אבל זה רק טעם אישי

לא ראיתי את זה אתמול ....

אבל ראיתי את זה כבר המון פעמים לפני זה ( שמתם לב שזה אחד האנפלגדים החביבים על VH1 ? :)) לדעתי האנפלגד הוא מופע מצויין , מקורי , ונועז . דווקא זה שהם לא נפלו למלכודת של ההתמסחרות הופך את זה למשהו ממש מיוחד ויפה . הם יכלו לעשות את סמלס לייק טין ספירט ואת אין בלום אבל הם הבינו שביצוע אקוסטי פשוט לא מתאים לשירים כאלו ... מופע מצויין

../images/Emo8.gif

הם יותר חביבים על mtv אבל שיהיה. רק שתדעו (ועכשיו זה על בטוח....רייטינג נמצא איתי) ביום שלישי הזה... יש בvh1 ספיישל גראנג בשעה עשר ומיד אחרי זה האנפלאגד של נירוונה לכל המעוניינים!.

Mr Jack

New member
מקורי ? נועז ? אני לא חושב...

יש מלא להקות שעשו מופע אקוסטי...

נריה פי

New member
אבל משום מה

יש משהו מיוחד במופע האקוסטי של נירוונה. אני לא יכולה להגיד בדיוק מה אבל יש משהו שעושה אותו שונה..

ש ו ק ה

New member
אולי בגלל שהוא נראה כמו

טקס אשכבה/הלוויה ויש בו משהו מצמרר בעיקר בגלל המוות של קורט אני לא חושבת שהיו עושים ממנו כזה עניין אם קורט היה נשאר בחיים

dinara

New member
גם לפני

שקורט מת עשו מהשירים האלו עיניין, זה ביגלל הדיכאון שבשירים. אבל את/ה צודק/ת חלקית
אני אישית מעדיפה את המופעים הרועשים שבסופס שום דבר לא נישאר שלם.

November Rainִ

New member
_____../images/Emo36.gif

גם ככה ההופעה הזאת נראית כמו הלוויה עם הפרחים הלבנים והנרות השחורים. הופעה יפה, ענקית, גדולה
אבל גם "ההופעות הרועשות שבסופם לא נשאר כלום" זה יפה
בלע ראיתי פעם בMTV2 משנת 1993, פלי ואנטוני קידיס מצ'ילי פפרס הגישו, LOL זה היה מצחיק כזה כי הם היו בהתחלה לבושים כמו נקבות, קורט ירק בתוך המצלמה (גם זה היה מצחיק) ובסוף הוא עזר לאנשים לעלות לבמה וכזה ניפנף להם היד כאילו שיעלו ואז הוא ניסה לזרוק את הגיטרה למעלה כנראה בשביל לתלות אותה על התאורה והוא לא הצליח בסוף הוא התעצבן ושבר אותה LOL גם זה היה די מצחיק. וממש בסוף הוא שבר את הרמקולים והמגברים והכול
מישהו ראה

../images/Emo70.gif........

אני ראיתי את ההופעה שהיתי ב- vma של 92' שכריס זרק את הגיטרה והיא פגעה לו בראש ואנשים עולים לבמה ואז קופצים לקהל כאילו כלום ובסוף קורט תוקע במגברים את הגיטרה!......

Runaway Train

New member
חחחחח....אני חייבת לראות את זה

יש מצב שאפשר להוריד את זה מקאזה.?

Runaway Train

New member
אממ..התכוונתי לנובמבר

את הטקס שאת סיפרת עליו ראיתי המון פעמים ויש לי אותו במחשב תודה רבה בכל מקרה

נראה לי שההופעה שנובמבר דיברה עלייה

נמצאת ברשת בשם NIRVANA-Live & loud אבל אני לא בטוחה בקר לזה... ולמה האנפלאגד מיוחד ? כי ככה
הפילרטוטים של קורט עם הקהל האינטימיות שבשירים זה שבסוף יש לקורט את המבט המוזר הזה... וזה שקריסט מנגן על אקורדיון |מאוהב

למעלה