../images/Emo32.gifרוצה גם לשתף../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif
אתמול בבוקר נסענו לטיול השנתי והיה כיף חיים!! ב6 וחצי היינו שם[נוראי
] וראינו את כולם!
לחברה שלנו עדי היה יומולד אז שרנו לה שירים וילדה אחת הביאה זיקוקים וגפרורים ושעה ניסינו להדליק אותם אבל לא הצלחנו,וזה היה מצחיק!
אחרי ניסיונות נואשים,צעקות וריבים ויתרנו על זה,ועלינו לאוטובוס ב-7 וחמישה,כשעלינו חשבנו,"
יהיה מדריך חתיך?הלוואי!!" ומלא דברים כאלה,אבל בסוף התברר לנו שזאת הייתה מדריכה.
אומנם נחמדה,אבל עדיין מדריכה. אחרי שהיא הציגה לנו את החובש יהודה זה כבר לא היה משנה. הוא היה כ"כ
מושלם!! אלוהים!אחרי שנסענו והצלחנו לשרוד בין שירי ערסים[
],עצרנו עצירה קלה לאכול ארוחת בוקר לפני שממשיכים לנסוע. הייתה שם מסעדה חלבית עם מלא דברים ודוכנים עם פיצות וזה[
] והילדים הסתערו וקנו כאילו הם לא ראו את זה מימיהם.
אז אני וירדן ישבנו לאכול עם עוד כמה חברות,וכל הזמן חיפשנו את יהודה. אחרי זה היינו צריכות לעלות באוטובוס,אז חיפשנו אותו,ואז ירדן אומרת "הנה הוא!!" ואז היא שעה מראה לי איפה הוא,וזה אנחנו מתחבקות וקופצות וצועקות וזה היה מצחיק כ"כ!!
עלינו והמשכנו לנסוע,ואז אני ירדן וויקי[
] צעקנו כזה "איך קוראים לחובש?איך קוראים לחובש?" חחחחח עד שהמדריכה אמרה לנו שקוראים לו יהודה.מה,שכחנו.
.המשכנו לנסוע עד למצדה.כשהגענו ירדנו מהאוטובוסים,והתחלנו לעלות.ירדן אני ועדי[זאתי עם היומולדת]היינו הכי מאחורה ממש לפני יהודה,וכל הזמן ירדן ועדי הדפוקות[
] אמרו "כואב לי הרגל","נתפס לי שריר" וכל מיני דברים כאלה ואני נקרעת!! ואז ירדן אמרה למישהו[לא זוכרת
] שיהודה כזה חתיך,והוא היה מאחוריה.
אז היא באה,וסיפרה לי את זה,והוא היה מאחורינו.
אז הגענו למעלה בצעדים נואשים
היא התחילה להסביר לנו וזה,ויהודה הסתכל על הציפורים.אז ירדן ישבה בקצה אחד ואני בשני.אז אנחנו מדברות בפה בלי מילים,וניקרעות כל דקה וטליה מסתכלת עלינו
אחרי זה,הלנו לאיזה בית כנסת שם,ונעקמה לי הרגל.[וזה כואב!!!!!!!] אז הלכתי לטליה ואמרתי לה,והיא אמרה לי "טוב".מה טוב!?!?!?!?מה טוב?!!?!?!?שום דבר לא טוב!!
אז צלעתי.התחלנו לרדת את שביל הנחש,והיו לי ולירדן רעידות נוראיות!!!זה היה ממש קשה ללכת ככה,ובאיזשהו שלב עיקמתי עוד את הרגל שעיקמתי,וזה היה נוראי.אז למטה,אחרי שהלכנו 4 קילומטר,[
]ועדיין לא סיימנו את ההר,אבל הייתה שם עצירה,יהודה הטיפש קיבע לי את הרגל בתחבושת.
ירדן אחרי זה אומרת לי "איזה כיף לך!" עכשיו תבינו,הוא לא יודע לקשור!!!!!!!!!
או שהוא חשב שאני עושה את זה בכוונה ושלא באמת כואב לי.
תוך שניה אחרי שהלכתי הקשר יצא.
אז קשרתי אותו,והוא שוב יצא,ועוד פעם,והוא שוב יצא.בדרך התלוננתי לטליה שעתיים על זה שכואב לי נורא,והיא קשרה לי את התחבושת. בקיצור,יצאנו מהמצדה,לעבר נחל דויד.הייתה שם עצירה לצהריים[
],ואני וירדן רצינו להישאר באוטובוס,ויהודה נימנם באוטובוס. אז טליה אמרה שאנחנו יכולים להישאר,ואמרה ליהודה,"בזמן הזה,אתה יכול לסדר לה את התחבושת בשביל שתילך בנחל דויד" אז הוא אמר "טוב". בקיצור,בסוף הנהג סילק אותנו מהאוטובוס וזה.ויהודה הלך לאנשהו.
הלכנו והגענו למפל בנחל דויד,וטליה אמרה לי שאני אכניס את הרגל למים, להרגיע אותה קצת,ואז יהודה יקשור לי.
טבלנו ואז הוא קשר לי.והלכנו לעבר היציאה. ואז המדריכה עצרה אותנו לסיפור,באמצע שהלכנו.ישבנו על אבנים וזה,וכל הכיתה הצטלמה חוץ ממני וירדן ועוד ילדה אחת. והמדריכה התחילה לספר לנו סיפור.ואז ראינו תיירים תאילנדיים[היו שם מלא],ואני וירדן צעקנו "קאם טו וויזיט!" "ווי לאבלי לאבלי היר אין איזראל!" וכולם היו זקנים או מבוגרים.
חוץ מנער אחד,בן 15 בערך.
איך שראיתי אותו אמרתי לירדן איזה כוסון!!
היא אמרה לי"אם את אומרת לו- you are hot! אני מביאה לך 50 שקל" אז צעקתי לו "you are hot!" בקול וכל הכיתה כולל המדריכה והמורה שמעו.
אז ירדן אומרת לי"לא שמעתי,עוד פעם" אז צעקתי לו עוד פעם "you are hot!" חחחח אבל הוא שמע כבר,אז שאלתי אותה איפה הכסף,ואז אני רואה שהוא צילם אותי ואת ירדן
. והוא היה כזה חתיך ומתוק שבא למות. והביאו לירדן 2 ממתקים יפניים אז היא נתנה לי אחד.
אז חזרנו הביתה. בדרך חזרה היינו צריכים לסבול שירי ערסים ופריחות,כגון::"את לא יודעת כמה אני אוהב אותך,הלילה שלי ושלך!!",או::"מהרגע הראשון שראיתי,את חיי אני שיניתי....אור כן את האור,את הכוח את הכול"
,אבל מזל שיש לנו את דקל עידו ועמית,שסבלו איתנו
. במשך
כל הטיול דיברנו על ג'וי,ודני הזמיר,וירדן התחילה עם ג'וי!!!
בקיצור[
],היה ממש כיף,ונהנינו.
וכן,יהודה התעורר ואמר לנו ביי ושהוא לא ישכח אותנו
ואמרנו לו "ווי לאב יו יהודה"
חחחחח והוא כזה מתוק. היה ממש כיף,חוץ מזה שירדן גנבה לי את ג'וי! ו,חחחחחחח היה מלא דברים,אבל זה רק קצת.
יווו ירדן יקופה,לא קראת לי בסוף שגם אני יצטלם עם יהודה!!!