היום ב-
אנשים

היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

בעוד כחצי שעה, ב-10:00 בדיוק, תתארח הדיאטנית הקלינית טובה קראוזה בפורום הריון ולידה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול את שאלותיכם.
פינת יעוץ נוספת צפוייה לנו היום גם בפורום וידויים מהלב בשעה 19:30. ד"ר דניאל וטלמן, סקסולוג קליני ומטפל זוגי, יענה לשאלותיכם וייעץ לכם.
תחרות מתכוני הגבינות של מחלבות "גד" בעיצומה! שלחו ממיטב מטעמיכם המלצות למתכונים המשלבים לפחות אחד ממוצרי "מחלבות גד". אפשר לשלוח כמה מתכונים במקביל ולהגדיל את הסיכוי לזכות בחופשה זוגית לטוסקנה....!
אנו מקווים שתהנו היום ממגוון הפעילויות קיץ של בילויים בתפוז אנשים

פּוֹנְג

New member
../images/Emo32.gifהשרשור האופטימי של היום../images/Emo142.gif

היום יש לי שתי סיבות להיות שמחה. בעצם שלוש כי זו הפעם הראשונה שאני פותחת שירשור אופטימי
קודם כל זה שקיבלתי תשובות טובות בנוגע לאיזו שהיא בדיקה שעשיתי (שאינה קשורה להריון אבל בהחלט גורמת לכך שאני נמצאת ב ON HOLD בנוגע למאמצים. אמנם עדיין אין לי אישור סופי להמשיך ולחזור לקו הזינוק, אך יחד עם זאת התוצאות היו מרגיעות מאד מאד.) אחר כך קיבלתי תשובה שה X השביר שעשיתי יצא טוב. כך שגם מבחינה גנטית אני יכולה לעמוד ללא חשש על קו הזינוק. זהו איתי, מה איתכן?

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifיופי טופי

זה תמיד נפלא לפתוח את הבוקר עם בשורות טובות, בטח בשורות כאלה. מקווה בשבילך שתחזרי לעניינים במהרה. אני גם מריחה את הבוקר הנעים הזה ושולחת לכולם אופטימיות ואהבה
אז שיהיה יום מקסים!

יום שלישי פעמיים כי טוב../images/Emo140.gif

וגם אוטוטו נגמר השבוע המקוצר שלנו פונג, הרבה בהצלחה בינתיים תיהני מלעשות הרבה-הרבה אהבה, גם אם אין כרגע תוצאות מזה מקווה שתצטרפי במהירות למירוץ

גם לי יש סיבה לשמוח והיא שמחר אני

הולכת להרשם ללימודים שאני נורא רוצה בהם ואני מקווה שהכל יהיה בסדר עם זה ובאוקטובר הבא אני אהיה שוב סטודנטית !!

m i c h a l y

New member
דווקא היום אין לי ממש מצברוח...

אבל בכל זאת עשיתי משהו משמח היום - קניתי לי זר של פרחים מיובשים מ ק ס י ם ובלי להתבלבל אני הולכת חמושה בזר אמיתי למסיבת שבועות בעבודה (החזיקו לי אצבעות שהבוסית לא תחשוב שהתחרפנתי לגמרי...) ופונגי - איזה יופי! אני מאושרת לשמוע שהדברים מסתדרים כי בין אם בהריון ובין אם לא - הבריאות תמיד במקום ראשון
. מיכל.

זוג חדש

New member
לאן נעלמת????

כבר כמה ימים שאני מחפשת את תגובותיך לשרשורים, אבל - את לא כאן. שתהיה אחלה מסיבה.

m i c h a l y

New member
באמת

קצת נעלמתי... תודה לכן על תשומת הלב
גם הייתי נורא עסוקה וגם (בעיקר) אני החודש במחזור שאינו נגמר. על תופעת ה"ביצית הביישנית" כבר שמעתן? 36 יום וביוץ - אין....
אז אני נורא נורא מנסה להתאזר בסבלנות ולא לבקר אצל הרופא. בכלל - אני מנסה לעשות שינוי מחשבתי שיאפשר לי "שרידות בטווח הנורמה" (או בעברית: מניעת אישפוז בבית חולים פסיכיאטרי...) כך שתסלחו לי על השתתפותי הפאסיבית משהו... מיכל.

זוג חדש

New member
פונג יקרה - סליחה

מרוב התרגשות אני רואה שהשרשור הזה ברח לי מהעיניים. אני מצטרפת לאופטימיות שלך, וכמו שאומרים כן ירבו - בדיקות עם תוצאות טובות.

6ליהי

New member
טוב, יש לי סיבה טובה להיות אופטימית

זוכרות את צרותיי עם השחלות הסרבניות? אתמול הייתי במעקב זיקוקים חמישי במספר, ביום ה-25 למחזור, ולפתע היה זקיק בגודל 12 מ"מ! כך שאולי אולי אולי אולי (
) מחזור מאי לא אבוד עבורי עדיין! בכל מקרה, אני עם היד על הדופק ואקבע תור לרופא אם זה לא יתקדם. מחר מעקב שישי.... וחוץ מזה, בעלולי חזר מחו"ל ביום חמישי וגם קיבלתי בבחינה שקיטרתי לכן עליה-85, כך שהמצב קצת השתפר מאז אותו שרשור. אני מחזיקה לשחלה שמאל שלי (שם התגלה הזקיק ה-אולי אולי- מוביל) אצבעות שתגדל אותו כמו שצריך...

mishi1

New member
העם איתך../images/Emo8.gif

התלהבתי שסתם לב שזה משפט נפוץ שלי מקווה שיהיה בסדר!!! אם את אופטימית אז גם אנחנו

6ליהי

New member
ופונג-

מזל טוב על הבדיקות, ואני מאחלת לך שתחזרי לקו הזינוק במהרה!

28קטנה

New member
../images/Emo171.gifמצטרפת באיחור כרגיל לבוקר טוב!

אבל, אצלי בינתיים השבוע כולו טוב, המצב רוח מצוין, קניתי את הדיסקים החדשים של ריטה ושל ירמי קפלן ואני נורא נהנית באוטו... פונג! טוב לשמוע שיש תוצאות חיוביות ! הי מיכלי מה נשמע איתך? נראה לי שאנחנו קשישות הפורום ונשארות פה לבד ביחד... אני חוששת שאני לא מצליחה לעקוב אחרי כל הבנות החדשות שהגיעו ועזבו אחרי חודש
והנה מגיע לו שבועות שזה לדעתי החג הכי שווה, אז בואו נרים כוס חלב לכבוד האופטימיות!

משתדלת להיות אופטימית למרות שקשה

אז היום בבוקר קמתי "יבשה" והלכתי לעשות בדיקת דם לאחר יומיים של איחור...המכשפה טרחה להופיע לי בצוהרים
אבל במילא לא הייתי אופטימית כי תוצאת בדיקת הזרע של בעלי לא נראתה טוב! העידוד היחידי הוא שיש לנו תור לרופא פוריות ביום א הקרוב וגם הוא וגם רופא הנשים שלי ציינו שאפשר להכנס להריון והנתונים בהחלט יכולים להיות משהו זמני ולכן צריך לחזור על הבדיקה של בעלי. החלטתי בכל מקרה לשנות גישה ולנסות להיות יותר אופטימית!!!
חג שמח לכולכן!!!

ופונג -עכשיו התעמקתי ושמחה על

התוצאות ביחד איתך
. מקוה שהחודש באמת יהיה החודש שלך לאחר הפירגון הגדול שאת נותנת לכולנו!!!

אפרסקה

New member
היי קטנטנה! אל תשכחי אותי, קשישת הפ

הפורום... נקים יחד מועדון גריאטרי... אני חושבת שהגיע זמננו לעלות לכיתת המצטיינות, לא?

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif פונגי - איזה יופי! ../images/Emo45.gif

לא יודעת מה היתה הבדיקה אבל זה עדיין מאוד מאוד משמח אותי לדעת שאת יכולה להמשיך הלאה...
אני אופטימית כי הצלחתי לעשות איזשהי שיטה שלמדתי במעבדה ולקבל תוצאות לא רעות. חוצמזה היום יום רביעי והשבוע למעשה נגמר בזכות החג
אז שיהיה לנו סופ"ש ארוך וכיפי...

פונג, אני מצטרפת לברכות ומאחלת לך,

ולכולנו, סוף שבוע נעים וטוב ומלא אהבה (אני לא אוכל לעשות יותר מזה בגלל המחזור, אבל אתן כן) ותודה לכל הבנות המעודדות - אתן יודעות איך זה ביום הראשון של המחזור, העצבים בשיאם, הבאסה בשיאה וצריך להירגע ולהמשיך הלאה. יום טוב וחג טוב.

יעלה לי

New member
../images/Emo140.gif אומנם באיחור של יום, אבל..

מצטרפת לאיחולים על בתשובות הטובות שקיבלת בבדיקה. ובכלל, מקווה שמעכשיו אולי משהו בתהליך ישתחרר לו פתאום, ועוד תפתיעי את כולנו בהריון עגלגל..

למעלה