היום ב-
אנשים

היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

בעוד כחצי שעה, ב-10:00 בדיוק, תתארח הדיאטנית הקלינית טובה קראוזה בפורום הריון ולידה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול את שאלותיכם.
פינת יעוץ נוספת צפוייה לנו היום גם בפורום וידויים מהלב בשעה 19:30. ד"ר דניאל וטלמן, סקסולוג קליני ומטפל זוגי, יענה לשאלותיכם וייעץ לכם.
תחרות מתכוני הגבינות של מחלבות "גד" בעיצומה! שלחו ממיטב מטעמיכם המלצות למתכונים המשלבים לפחות אחד ממוצרי "מחלבות גד". אפשר לשלוח כמה מתכונים במקביל ולהגדיל את הסיכוי לזכות בחופשה זוגית לטוסקנה....!
אנו מקווים שתהנו היום ממגוון הפעילויות קיץ של בילויים בתפוז אנשים

gp53

New member
ספיישל קווין סמית ביס

וכן, הוא כולל גם דוגמה. יום שישי ב21:30

love potion

New member
תראו גם את...

..."מוכרים בלבד" ובעיקר את "לרדוף אחרי איימי" - סרטים אדירים!

מלאכית16

New member
אני חוללללה על קווין סמית'..../images/Emo110.gif

אבל צריך חיים בכדי לראות טלוויזיה...ולי ממזמן אין זמן לחיים...טוב שיש לי זמן לאכול פעם ביום...וגם זה בלחץ... בית ספר סאקס...

שניש

New member
היא משחררת את הלחץ בדרך אחרת../images/Emo123.gif

סתם.... את באמת צריכה להירגע קצת,בסוף את תקבלי התקף

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifובאותה היזדמנות צריך

להזכיר כי בערך באותו הזמן כשמשדרים את לרדוף אחק איימי בערוץ יס 2 משדרים את בעיניים עצומות, כן סרט עם אלן... ולזה אין שידור חוזר יותר מאוחר שאפשר לראות... תעשו את החישובים שלכן בנות

love potion

New member
../images/Emo5.gifסרט משעמם!

ראיתי איזה חצי ממנו ואז העברתי ל"לרדוף אחרי איימי", למרות שראיתי אותו שבעים אלף פעם ואני מכירה אותו בעל-פה, ובכלל יש לי אותו על DVD נמאאאאס לי שלוקחים את הPrecious לתפקיד של הטמבל שאיזו מכוערת מרשה לעצמה לבגוד בו עם איזה יצור חצי עשיו!

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifלמעשה אני ראיתי את הסרט

עד הסוף... איךשהוא חשבתי לי במעמקי מוחי שהוא ישתפר לבסוף... טעות מרה למדי. וגם הסוף לא היה כזה ברור, אל תשאלו אותי מי המופרע שכתב את התסריט הזה

love potion

New member
אוף, היה כזה דוחה... (ספויילר(

שהיא שכבה עם אח שלה! מה הם חשבו לעצמם?!

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifטכנית זה לא ממש ספויילר...

כי זה על ההתחלה ואנחנו יודעים את זה במשך כל העלילה (חוץ מזה שהם כתו את זה בתקציר עצמו). אני חושבת שזה היה בשביל שאלן לא יחשוד שזה הוא... כי אם למשל זה היה "חבר ילדות" שלה שבא לבקר אז היה אפשר לחשוד בו אבל הוא בחיים לא יחשוב שהיא בוגדת בו עם אח שלה.. זה פשוט לא יראה הגיוני.. זה לא בדיוק מה שהפריע לי עם הסרט (מלבד התסריט הגרוע)... יותר הפריע לי שהם הראו את זה ... וכפי שאמרתי לעצמי בזמן ראיית הסרט: "יותר מדי סקס בשביל סרט רגיל, פחות מדי בשביל סרט כחול".

love potion

New member
ובעיקר...

...יותר מדי סקס לא עם ה-Precious! נכון, זה היה בתקציר ובכלל הסרט היה כ"כ מפגר שזה לא משנה אם מספיילרים אותו, אבל חשבתי "אולי אני אכתוב בכל זאת". אגב כשהמפגרים האלה שידרו את "פסיכו" הם לגמרי הסגירו את העלילה בתקציר, אני התפקעתי וזעמתי במשך דקות ארוכות.

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo11.gifאני כבר יכולה לדמיין את

התקציר שלהם לחוש השישי... (כאן בא ה-
, אל תאשימו אותי אם אני אהרוס לכם את כל הסרט, כמו שעשו לי דרך אגב): "פסיכולוג שנרצח וחזר מעולם המתים עוזר לילד בעל כוחות מיוחדים לראיית אנשים מתים.... ידה ידה ידה, הסוף!

מלאכית16

New member
תקציר מעניין...../images/Emo110.gif

לא מגלה אפילו פרט אחד חשוב על הסוף או על העלילה...

למעלה