היום ב-22:00 ב-vh1

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
היום ב-22:00 ב-vh1

"הרגעים הגדולים" של אמ שווהההההההההההההה ד"א-יש עכשיו ת'קליפ בטופ אוף דה פופס

LadySnowBlack

New member
חחח!! בדיוק ראיתי את זה מקודם...

אבל אח שלי היה במחשב ולא יכולתי להודיע... בלאק איד פיז הופיעו אחרי זה... בכל מקרה-
רבה על ההודעה!! אני אראה היום אם אוכל, את הרגעים הגדולים ב-VH1... KK1 מה דעתך על הוידיאוקליפ? איזו חליפה סקסית ביזאר לבש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! כמעט התעלפתי!! לולו

k k1

New member
בבקשה! :)

קליפ קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לדעתי!!! וביזאר ענקקקקקקקקק (תרתי משמע חחחח) ד"א-קוראים לי קרין :)

LadyLuvJess

New member
חחחחחחחחחחחחחח

זה היה כ"כ פאקינג מצחייייייייייייייייייייייייייייייייק!!! (כן, ראיתי אותו רק עכשיו, הוא נתקע לי בפעמים הקודמות... אז למי שרוצה יש באתר של אמטיוי האמריקאי...) איך נקרעעעעתי כשביזאר ירד כמו בin da club חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכשהם בוי באנד... בלבן.... עם הכוריאוגרפיה.... ואז ביזאאאאררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי ת'תלבושת של בת הים הקטנה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והסוף... כשהם מכסיקנים... חחחחחחחחח ואמ רקד.... עם הרוטב.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח ובכלל כשהוא היה עם הזה של ג'נט

ואמ' הוריד לו חחחחח ענקקקקקקקקקקקקקקקק

ROXIRAP

New member
בובה.

מה שיהיה בתוכנית הזאתת זה כבר היה בערך 18125709437 פעמים באמ טי וי.. אבל זה אמ וכל פעם שווה לראות

k k1

New member
חחח נכון! אבל

לא אכפת לי לראות את זה עוד 657483928457 פעמים...

אוף פספסתי.........................

חפיף ראיתי את זה כבר 100000 פעם אבל כבר הרבה זמן לא ראיתי... באסה.

אה והילה..!! כנסי

צאי חחח סתםם.. שומעת מה זה הדבר הזה שאביה מנהלת משנה בהייד פארק ואת לא..? הילה להשתלט@@!!..! ומה עם ההנהלה פה..? שלחת כבר את הטופס..? הסתדרת עם התיאור וכל זה.?..? יאללה הילה להשתלט@@!!..! חחחחח

k k1

New member
הילה!

אל תתני לעדי לדרדר אותך!!!!! אל תקשיבי לה!!! חחחח סתםםם, ובאמת למה את לא מנהל תמשנה שם-חוצפה!!!!

bLAck hALo

New member
קודם על תפוז! אחרי זה על הייד!!

אחרי זה על כל שרתי האינטרנט ובסוףףףף על העולםםםםםםםםםםםםםםם!!!

למעלה