היום ב-17:00 בערוץ 9+

מירבי*

New member
היום ב-17:00 בערוץ 9+

אתם מוזמנים לראות היום בשעה 17:00 מייד אחרי מבזק החדשות את התכנית שטח נשי המשודרת בערוץ הרוסי בממיר 9+, התכנית תעסוק בפונדקאות.

מיירבונת איזה חתיך העורך דין../images/Emo8.gif

ואת נראיית נפלא
...נו נו שיגמרו הפרסומות אני מחכה להמשך!

בהחלט תוכנית מפרגנת ונעימה...

אבל לא היה לי צל של ספק שאם את מתארחת שם כך יהיה, גם הקריינית הייתה מאוד נעימה וקבלה את ההסברים באהבה, ותגידי זה העורך דין שאת עובדת איתו...חחחחח...חמודדדדדד! בכל מקרה התוכנית הייתה נפלאה, ואת מירבונת כמו תמיד נותנת את השלווה במסך כל כך נעימה, את יודעת אני זוכרת שאמא שלי זכרונה לברכה ראתה אז גם תוכנית שלך ומיד אחריה התקשרה אלי ואמרה לי תשמעי הביורה הזו מירב כל כך נעימה משרה כל כך שלווה ברור שהמרכז ילך לה ובגדול, זה כל כך חשוב הן לפונדקאיות והן למיועדים, מירבונת, כל הכבוד, אחלה תוכנית אהבתי

מירבי*

New member
ליידי יקרה

כן, זה תומר העו"ד הנהדר שלי, הוא יתארח בפורום בקרוב.

זהבה33

New member
כל הכבוד מירבי

כתבתי הודעה שלמה והיא לא נקלטה בפורום, עכשיו אכתוב שוב. רציתי להגיד לך שהתכנית היתה מקסימה, היית מאוד ברורה ומלאת בטחון דיברת מאוד יפה על התהליך וגם תומר היה נהדר. מאוד התרגשתי לשמוע אותך ואני שמחה שדברת בחום על הקשר שיש לך עם הפונדקאית שלך גם היום. תודה שאת מכוונת אותי בחכמה בכל הקשר הזה עם הפונדקאית שלי, תודות לך אנחנו בקשר חם ופתוח שמאוד מאוד עוזר לעבור את התהליך הלא פשוט הזה.

לי לך

New member
עם העורך דין נפגשתי פנים אל פנים

והוא בהחלט שווה. בעיקר בגלל הנעימות היעילות והפרגון ללא חטטנות מיותרת. כל הכבוד לתומר, שימשיך כך! מירבי , מקווה לראות את התוכנית ביום שישי בערוץ נורמלי, שהטלוויזיה שלי מכירה להשתמע לי לך

מירבי*

New member
אירית, ביום שישי יהיה שידור חוזר

ביום שישי בצהריין ישדרו את התכנית הזאת בערוץ 2, צריך להסתכל בעיתון באיזו שעה בדיוק, אני אבדוק ואודיע.

למעלה