היום ב 12 בלילה ..

היום ב 12 בלילה ..

יש לאלי יצרים בדם יום הולדת ... אליקו מלאךךך שלי המון המון מזל טוב עד 12000000000 הרבה בריאות אושר פרנסה והצלחה חולה עלייךךךךךךךךךך

אליקוווווווווו יום הולדת שמח

מזל טוב עד 120 הרבה בריאות ואושר, הצלחה ועושר וכל טוב

../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

יאללה אנשים איפה הברכות שלכםםםםםםםם

אליהו מסטיק שלי כנס כפרה

שיהיה לך המון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הרבה הצלחה , בריאות , פרנסה וכוח לסקס טובבבבבבבבבבבבבבבב חולה עלייך עובד זר שליייייייייייייייי ... מואהההההההההההההההההההההההההההההההההה!

חע חע חע חע הברכה שלי...

שחורררררררררררררררררררררררררררררררררר פועל זר יושב על ריצפה בשביל שיזהו אותו י'משתתף בפירסומת של המילקי בתור השחור של המילקי י'משתתף בפרוייקט של עידן רייכל עם כל האתיופים י'ראיתם ת'נחיירים של אלי?????????. טוב עדיין לא ראיתם ת'אצבעות קיצ'ר מזל טוב עד 120 מי ייתן ואולי אקונומיקה תסיר מעט מהצבע שלך אושר בריאות אהבה והכי חשוב מוח.. אתה יותר בלונדיני ממני אז ייאללה סייה... מזל טוב

אלי חריץ יפה ושקסי שליייייייייייייי

מזל טוב חיים שלי עד 120 אושר הצלחה והמון בריאות ואל תשכח שאני חולה על החריץ שלך!!! אז מלאן מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אוהבת יערית!

אליייייייייייי אח שלי ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

אלי אח שלי היקר מזל טוב ליומהולדתך שפע ברכות ואיחולים אחי שה' ישמור עלייך ועל משפחתך שתמיד יהיו לך אושר ,כושר ,בריאות ועושר
שתצליח בכל מה שתעה בחיים שתלך בדרכי התורה ובדרך הישר שתמשיך להיות כמו שאתה ולא תשתנה :) כל מה שאני מאחל לעצמי אני מאחל לך ויותר
<שתכבה תנרות ,תביע משאלה והיא תתגשם
א
ל
י
מ
ז
ל
ט
ו
ב
שתהייה לך יומהודלת מקסימה ומתוקה <
ושוב מזל טוב עד 200000 שנה שלך חן מהמר שלא מוותר