שאלה... מישהו יודע אולי מתי התוכנית של סופי "יופי סופי" עולה לשידור? ובאיזה יום ושעה?
A ADIDIDIDI New member 25/6/02 #1 שאלה... מישהו יודע אולי מתי התוכנית של סופי "יופי סופי" עולה לשידור? ובאיזה יום ושעה?
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 26/6/02 #5 תיקון סופי אמרה בראיון שזה ישודר ב10 בבוקר...לא שזה כזה הבדל אבל בכל זאת. אז או 10 או 11 בבוקר בקיץ, ביולי. (ימי שלישי) פעם בשבוע.
תיקון סופי אמרה בראיון שזה ישודר ב10 בבוקר...לא שזה כזה הבדל אבל בכל זאת. אז או 10 או 11 בבוקר בקיץ, ביולי. (ימי שלישי) פעם בשבוע.
P pompii New member 26/6/02 #8 במעריב לנוער היה כתוב ב11 וזה דיי מעודכן, זה המעריב לנוער שיצא היום... טוב בכל מקרה, אם ניבה אומרת ניבה יודעת
במעריב לנוער היה כתוב ב11 וזה דיי מעודכן, זה המעריב לנוער שיצא היום... טוב בכל מקרה, אם ניבה אומרת ניבה יודעת
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 26/6/02 #9 אני מצטטת את סופיל´ה אבל היא רק בת אדם....אולי התבלבל לה...מה זה משנה- 11 10, אותו דבר!
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 26/6/02 #6 ברור שאני מעונינת- וכולם תשמעו היום בואו נקווה שהיא באמת תהיה היום!!! האזנה נעימה!
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 26/6/02 #12 HELP HELP HELP למה זה לא עובד לי??????????? משהו שומע את זה עכשיו???
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 26/6/02 #15 עדי אני יודעת את זה עכשיו רק... אבל עדיין למה זה לא עבד!? התקשרתי לאולפן, הם אמרו לי שסופי תיהיה רק בשבוע הבא. באסה. עוד תרוצים... שבוע הבא- דיר בלאק אם לא!!!!
עדי אני יודעת את זה עכשיו רק... אבל עדיין למה זה לא עבד!? התקשרתי לאולפן, הם אמרו לי שסופי תיהיה רק בשבוע הבא. באסה. עוד תרוצים... שבוע הבא- דיר בלאק אם לא!!!!
A ADIDIDIDI New member 26/6/02 #17 ניבה אין לי מושג למה זה לא עובד! אני יודעת שזה לוקח זמן! חיכית הרבה זמן? ליפעמים זה לוקח המון זמן!
A ADIDIDIDI New member 26/6/02 #10 אנשיים כנראה שגם היום איןאת התוכנית של סופי! וזה ממש מעניין שהם כל הזמן רושמים שיש ואין!!!!!
T talkedmi1 New member 26/6/02 #13 יש רק שירים!! רמאים גם שהיה את התוכנית על לחיי האהבה אז התקשרתי והשארתי פרטים ואחרי כמה זמן התקשרה אחת ואמרה שהיא מעלה אותי לשידור והתנתקה השיחה אז התקשרתי אליהם ואמרו שמעלים אותי עוד שני אנשים ופתאום נגמרה התוכנית רמאייייייייייםםםםםםם
יש רק שירים!! רמאים גם שהיה את התוכנית על לחיי האהבה אז התקשרתי והשארתי פרטים ואחרי כמה זמן התקשרה אחת ואמרה שהיא מעלה אותי לשידור והתנתקה השיחה אז התקשרתי אליהם ואמרו שמעלים אותי עוד שני אנשים ופתאום נגמרה התוכנית רמאייייייייייםםםםםםם