היום בתפוז

היום בתפוז

היום ב-19:00 תוכלו לצפות live בהופעה של דודו טסה- בלעדי לגולשי תפוז אנשים. ההופעה תשודר ב- blogtv ישירות מאולפני "לונה" בת"א. שווה לראות. הערב ב-22:30, מיד לאחר הפרק היומי של פרוייקט Y2 יתארח יורם לווינשטיין, המורה למשחק של החבר'ה כאן ב- blogtv. מיד לאחר התוכנית "עסק משפחתי" בערוץ 2, יתארח בפורום "עסק משפחתי" מר חזי ביליק - מהנדס מים, שיענה לשאלותיכם בנושא חיסכון במים. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.

ff5

New member
מילון אקיוני חורף:../images/Emo73.gif

= |‏קר|.
= |טי-‏וי|.
= |תרו‏פה|.
= |אי‏שלג|.
= |שו‏קו|.
= |פטריה‏|.
= |טי‏פה|.
= |מטריה‏|.
= |‏ברק|.

Stinki Winki

New member
../images/Emo44.gifיו.../images/Emo12.gif

איך עשית שאתה רושם את המילים של האייקונים בלי שיופיע האייקון?
|עילגות בע"מ|

Yoley

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש: שיניתי כינוי../images/Emo70.gif

אני הייתי לי-מון (Leemon) קודם ושיניתי את הכינוי ליולי (כמו יולי מדיג'ימון ^_^).

CibiHeart92

New member
יולי?!

למה דווקא היא?! הדבר היחיד ששווה בילדה הזו זה שהשיער שלה סגול *-*

Yoley

New member
כי היא חמודה ומצחיקה...

והשם שלה מצא חן בעיני.

אילו רק זה היה שמה האמיתי...

זה נראה לי דיי הפעם היחידה שהאמריקאים עשוט משהוא טוב... (לא קוראים לה יולי בגירסה היפנית נכון?) היה נחמד עם האמריקים היו עושים אך ורק שינויים טובים... טוב מה אתם מסתכלים עליי ככה? מותר לחלום לא?

Yoley

New member
לדעתי היה עדיף אם הם בכלל לא היו

עושים שינויים (ומשאירים את זה ביפנית!).
וכן, במקור קוראים לה מיאקו אם אני זוכרת נכון.

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifבואי נביא לך דוגמא ההודעה

הראשית כאן היא של תפוז שמביא לנו עידכונים וזה בלי להעליב או משהו לא נראה לי שרבנו מתעניינים בזה (או לפחות אני לא) וכבר פתחו את ההודעה ואין סיכוי שמישהו יגיב לה אז מנצלשים את זה לכל מיני דברים במקום לפתוח הודעה חדשה סתם מקווה שעזרתי

חהחה תודה רבה על העזרה,

אני לא בקיאה בפורומים, לא מתה על עניין ה"ביחד", למען האמת זהו הפורום הראשון שאני משתתפת בו ודוקא ממש נחמד לי פה, אני כבר פה שבוע! ^-^'''

גם אני די חדשה...

אבל הייתי כבר בכמה וכמה פורומים,כולם לא היו מרשימים מדי. התנהגו בצביעות ואפילו ברשעות, וזה הפורום היחיד שאנשים באמת מתנהגים אחלה! אז תודה חבר'ה!

BaBy AnImE

New member
גם אני רוצה להחמיא לפורום!!

טוב: זה בין הפורומים היחידים שכששואלים שאלה באמת עונים עליה עם כל מה שיודעים, והאנשים פה ממש נחמדים, ואין הרבה ריבים *אהמ* וקללות. זהו. עכשיו תורכם ^^-

ff5

New member
אף פעם לא חשבתי על זה,../images/Emo73.gif

אבל עכשיו, כששמתי לב, את צודקת!

Yoley

New member
תורי

לא מסלקים פה מישהו חדש בגלל שהוא שאל שאלה. (זה מה שפעם עשו לי באחד הפורומים!)

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo9.gifואוו נראה לי שבשם כל הפורום

אני מסמיקה עכשיו...

למעלה