החרגול המנומש שוב יבש!../images/Emo2.gif../images/Emo59.gif|קסם
או יערה, בנסיון מעורר רחמים להשתוות לכותרות של נוף. שתקו
. נו אז כן, עדכון שבועי (
) חד פעמי\דו פעמי, עד שנוף תשוב לכתוב אותו.
אז מה היה לנו השבוע\\שבועיים?
*כמו פטריות
אחרי הגשם(השנינות חוגגת, הא?), צצים להם טופיקי מפגש, אירגונים ושאר גידולים ממאירים, רוצו לאשר את הגעתכם. *אמרי מנסה להחיות את הפורום, שכמו פייטון נמצא עם רגל אחת בקבר. אל תיעלב פייטון, אתה בעצמך אמרת
. ההחיאה לא מתפקדת כראוי. אני דורשת לראות את מנהל בית החולים הזה, ומיד.
*יש לי חתימה חדשה!. הצטרפו אליי, בסגידה מטורפת לאריק ובנץ.
*אל קורטיטו- בשרשור אהבה חיבוקים ושוקולדים.
קיטשי ביותר.
*חורף או קיץ? חד משמעית חורף. כל הפורום נגד בני וע(ו)מר. משעשע. באותו הנושא, אייקוני חורף הגיעו! קבלו אותם בתרועות:
. *טופיק של מאדמאן2 (כן, ההוא שמגיב לעצמו) תחרות הטופיק הכי מעפן. המוחות ההזויים של הפורום בטופיקים מעפנים(?). שווה להציץ. סוט הוא עציץ.(בשביל החרוז כמובן.)
*סטארהד בטופיק שהוא הבטיח, מה היה קורה אילו סופרים שונים היו כותבים את סדרת הרומח? טופיק שגרר אחריו הרבה
. עוד שרשור הזוי ומשעשע- בדיחות הנורה של הפורום. מאת לירון והדר הנסגדות. * מגוון שרשורים דורשי חיבוקים-
*עוד מגוון דיונונים
(אני ממחזרת חומר של נוף. פויה לי.). שאלון שלי, שרשור סגידה ללירון, נופר, ענת, אנוכי (צנועה שכמוני!) ולרייסטלין. טרול חביב שטוען שהוא מחונן ועוד שאר שטויות.
חדשים, ארועים ומזל"טים למיניהם.
*לורד סייבר הנסגד, פרש מניהול הפורום.
יורשו מעתה, הוא..*תופים* כולכם כבר יודעים, לא שווה. אז מזל טוב לבני, שמעכשיו הוא לא סתם גמבה אלא, גמבה כחולה ורשמית ביותר
. בהצלחה בניהול!
חדשים
*איתמר ג – הלא הוא טרולנו המחונן. *ReaL PsYcHo * eyall19 ברוכים הבאים! השתלבות מהירה!
חזרו אלינו
*ע(ו)מר. *ענת. (
) *נוראל(?). * בני, מקטורה. *סטרהד, שחזר עם טופיקים מרעננים. ברוכים השבים
מזלט"ים
*אלון, שחוגג יומולדת! (שר הטבעות) *מרינה, כנ"ל. וגם על הניק החדש! * בני, ראה כמה סנטימטרים למעלה. * פייטון הקשיש שחוגג שנה בפורום! מזל טוב!
הודעת השבוע\שבועיים.
*היה קשה למצוא הודעה שכזאת. שמתי לב שרוב הפורום מלא בהודעות אופטופיק, ואין משהו בולט במיוחד בתחום הרומח. אז נבחרו 2 ביקורות הספרים של סטארהד.ישר כוח. וברוך השב כמובן. בית הארורים. מנוסת המובסים.
ההודעה המצחיקה של השבוע\שבועיים.
*נו, ליאור חזר, ואיתו גם מבחר הודעות מצחיקת. למה ציפיתם? כרוביות מעופפות? זאת לא העונה. עילגים.
אז ליאור (פייטון, למתקשים) מדגים את כישוריו בהתאמת חתימות לחברי רומח- קיטיארה. *באגביות אציין ש- כל הזכויות על 'אני אשתוק עכשיו', שמורות לענת. (
). שהיא גם קוסיט, באגביות מס' 2.
פורומיסט השבוע\שבועיים.
והגענו לפינה המבוקשת ביותר. התואר הנחשק- פורומיסט\טמבל השבוע. אז לזוכה המאושר\ת... טם טאם טאםםםם *תופים* נוף!
. בגלל שהיא עושה עדכוניים שבועיים שהפכו לאגדה,היא יפהייפה והתגובות שלה תמיד מצחיקות\שנונות. וכי יש לה תירוצים נעלים-
האמ וגם בגלל שרק עכשיו הבנתי, איזו טרחה זאת לעשות את העדכוניים השבועיים האלו
. אני יושבת על המחשב מ- 11 וחצי עד 2 בערך! בושו והיכלמו כולכם. |לאקשורה|. אז בקיצור נוף צל"ש, את כה נסגדת.
. (מישהו אמר שאני מנסה להשיג את התואר בעדכון הבא? שישתוק עכשיו
)
כיעור\סיכום השבוע\שבועיים.
נאמ פינה חדשה? כיעור השבוע? נשתדל לעמוד בציפיות,למרות שאין לי מושג מה אני אמורה לכתוב פה. *היה שבוע מת למדי, אנחנו נאלץ להתגבר. *האחים שלי לא צופים בסרט כמו אחיה של נוף, אבל אשתף אותכם במה שהם עושים עכשיו. שומעים פינק פלויד בפול ווליום שמגיע עד אליי
. מבשלים ורוקדים אני מניחה, כרגיל. * כיעור השבוע היא לירון, שהיא ההפך מכיעור לכן היא נבחרה. נאמ. * אני משתדלת, באמת באמת. אל תסקלו אותי. יש לי מגן-
. זהו ניסיון עלוב לחקות את עדכונייה האגדתיים של נוף, אבל תאלצו להסתפק בו עד שהיא תחזור לכתוב. באסה
.
* אני דורשת סגידה, אני יושבת פה מ- 11 וחצי עד 2 בערך. מחפשת את עדכוניה של נוף, בוהה בטופיקים ומחפשת אנשים בעלי ימיהולדת. בנוסף הייתי צריכה לחזור שוב ושוב, לחפש את הפינות האייקונים והסדר הנכונים. שלא נדבר על השאלה הגורלית- מה בא קודם:
או
?? ומציאת כותרת. אהההההההה עדכון שבועי זאת טרחה
. שבוע מעניין ומעשיר לכולכם, החיו את הפורום הגוסס שלנו! ואם כבר קמתם, תסגדו לי. ותביאו מכבי.