היום בתפוז

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

נצל"ש!

פחחחחח, טוב, אז המחשב שלי מטומטם ואין אצלו אינטרנט (
) אז אני עכשיו באינטרנט אצל אח שלי. בגלל שזה הרי מחשב אחר,אז נכנסתי לתפוז בשביל להיכנס לפורום, כי במחשב שלי זה במועדפים, אז אני נכנסת לקהילות, ומחפשת......... ומחפשת....... אבל לא מצאתי את "אורלנדו בלום"!!!
ככה שאחרי מספר דקות של חיפוש פשוט הלכתי לא'-ת' ומצאתי את הפורום. הקיצר.............. תחת איזה מושג הפורום שלנווו?!

g a g a

New member
הפורום של אורלנדו נמצא בקטגוריה של

פנאי ובידור, צריך לרדת למטה לתת קטגוריה של "מעריצים". אגב, אם את במחשב שהוא לא שלך הכי מהיר זה על פי סדר האלף בית..

Lettuce Girl

New member
לא ממש.. יש יותר מהר..../images/Emo15.gif

הכתובת המקוצרת שלנו
forums.tapuz.co.il/obloom

g a g a

New member
שרון, את יכולה אולי לשים פה

את התמונה המקורית של אורלנדו שיש לך בכרטיס האישי?
תודה מראש

וואלה, כן?

חיחיחי...
ובקשר לאיפה שזה בקטגוריות, זה ממש מוזר כי נכנסתי לפנאי ובידור (בתור הדבר הראשון) ולא ראיתי את זה...
מוווווווווווווווזר

יוו, איזה מוזר.. ../images/Emo4.gif

אני בדיוק הסתכלתי על כל התוכניות טלוויזיה (כולם) אבל לא ראיתי כלום מתחת... אולי זה לא עלה לי?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gifנצל"ש ../images/Emo7.gif

המחשב שלי לא עובד !!! אני צריכה לפרמט אותו ועד אז אין לי מחשב !!! אני מנצלת אץ העובדה שאני עכשיו בשיעור מחשבים כדי להשאיר הודעה ואני מקווה שעד היומולדת של אורלי המחשב שלי יהיה בסדר אני מתגעגעת ...
לאב יו !!!

למעלה