היום בתפוז

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

CaptainOok

New member
../images/Emo32.gifהקלינגונים בגלי האתר!../images/Emo124.gif

מחר, בין 16:00 ל-17:00, ברשת א' - 98.4FM, יש תוכנית לצעירים בשם "ראש צעיר", ומישהו (|שיעול| ליזידי |שיעול|) הולך להיות מרואיין שם בנוגע לשפה הקלינגונית!
כל התוכנית מוקדשת לשפות מיוחדות כאלו, ביניהן הקלינגונית! מישהו יכול להקליט ולהעביר לקובץ mp3 או משהו? אני לא אוכל להקשיב!
בהצלחה ליזי!

ליזידי

New member
אני מתה מבושה ../images/Emo5.gif

אמנם טאשה מכרה אותי בזיל-הזול (אפילו כסף מונופול לא ביקשת בתור מחיר על ראשי
כלום!) - וזה עוד אחרי שהיא בכלל אמרה לי פעם שעדיף להצניע את חיבתי לשפתם של המאותגרים-מיצחית... כדי להיות מאגניבה...
אבל דווקא סמכתי על זה שלמרות הכל אף אחד לא מקשיב לרשת א' ותיחסך ממני וועדת חקירה... או וול, גם זה הלך. שמעתי שיש תוכניות מה-זה טובות בטלויזיה ביום שני, בערך בסביבות 16:00! רק הערה קטנה למי שלא ראה אותי בתחפושת שלי באייקון - אל תיבהלו, אני מצוננת אז הקול שלי קצת... אה... צרוד? בינתיים, הקלינגונים המשוגעים האלה לא מפסיקים לתרגם... קודם שייקספיר, ועכשיו גיבור תרבות אחר: אמינם. לינק לקובץ MP3 - כאן (ויש באותה הספריה שם גם גירסת כיסוי ל-I'm a Barbie Girl והרבה הקלטות של איזה 2 להקות רוק כבד קלינגוני
אני נשבעת בספר התורה) אה כן, ואם יש לכם מכשיר Palm אז כנסו לכתובת הבאה: http://klingon.freens.org זהו, הוצא המרצע מן הארון, ליזידי מדברת קלינגונית. פףףףף.

Bored Guardian

New member
חחח

גדול! באמת לא הבנתי איך לא שילבו עד עכשיו קלינגונים ומטאל, וגם ציפיתי מזה להיות יותר כבד
ולקלינגונים האלה יש קצת מבטא גרמני, כנראה זה מהגרסא המדובבת
שיהיה לך בהצלחה מחר! אני מקווה שאני אזכור לשמוע את זה..

מחככת ידיי בהנאה... ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

איזה יופי! גאוניותי התגלתה כאן במלוא תפארתה. ביקשו ירושלמי? ביקשו מבין קלינגונית? ביקשו יום שני ב16:00? קיבלו, קיבלו ה-כל ארוז בליזידי אחת! אין לך מה למות מבושה, מותק, אני איתך, מהצד השני של תדר 98.4 FM... עוד רבע שעה עולים לאוויר. GO ליזי!
...

היה יופי ../images/Emo6.gif

אבל מי שירצה לשמוע הקלטה ייצטרך לעלות לעיר הקודש.
(ולקבל את אישורה של ליזי לשמיעת החומר המסווג, כמובן. השמועות אומרות שאנשים חורשי-רעתה כבר איימו לגנוב את הקלטת הלוהטת, להפכה לקובץ MP3 ולפרסמו ברשת בליווי תמונותיה בעירום.) מן הסתם היה אפשר לדבר על קלינגונית יותר לעומק ולהמשיך את הראיון עם ליזי יותר זמן, אבל הנושא של התוכנית היה "שפות" בכלליות, וכשמוסיפים לזה עוד 3 מרואיינים באולפן ושניים טלפוניים, ושלושה שירים שתמיד דוחפים שם באמצע- לא נשאר יותר מידי. תמיד זה ככה, כבר יצא לי להשתתף בתוכניות האלה בעצמי.
(וזהו סיפור לשעת לילה מיותרת, ילדים) אבל היה נחמד ונחמד שהיה. ותודה לליזי.

ליזידי

New member
ותודה להורי שהביאוני עד הלום

החלטתי להסיר בהחלטיות את הסיכון של מציאת תמונות מביכות שלי באינטרנט ע"י כך שאני אפרסם אותן בעצמי! (כן, היגיון בלונדי צרוף) קבלו... |שיעול|סוטים!|שיעול|

ליזידי

New member
מדינת משטרה!

בוז לספר הלבן! צדק חברתי עכשיו - בארון יש רק קולב!

CaptainOok

New member
שמעתי את זה!!! ../images/Emo124.gif ../images/Emo24.gif

נחו ידיי על הקלטת הלוהטת, והקשבתי לליזי עושה עבודה נפלאה בגלי האתר! :) אז ח"ע לליזי, וצפו לשמוע את זה באתר המועדון בעתיד הקרוב (ברגע שאני אבין איך מעבירים סאונד מקלטת למחשב...
)

למעלה