היום בתפוז...

היום בתפוז...

דן תורן, מעמודי התווך של הרוק הישראלי מגיע היום ב-19:00 לאירוח בפורום רוק ישראלי. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live ולהשאיר שאלותיכם.
היום מתחיל חידון בוסה נובה בפורום מוזיקה ברזילאית, לרגל צאת האוסף החדש "בוסה נובה ישראלית". מידי יום במשך שלושת השבועות הקרובים תתפרסם חידה ואחד מכם יוכל לזכות בדיסק.... לחידה היומית
מדונה ובריטני ספירס יורדות השבוע מהמקום הראשון בקופסא ודיידו חוזרת לשלוט ביד רמה במצעד התפוזי. אתם הכנסתם את רדיוהד היישר למקום השני, ואת אלכס פארקס, ה"נינט" של בריטניה- למקום ה-14. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו ואולי תזכו גם בסינגל החדש של הפט שופ בויז!

can i?

פלייייייייייייייייייייייייזזזזזזזז (נו, טוב, נוותר לך הפעם...):
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM

../images/Emo26.gifנצל"ש חשוב!!!../images/Emo53.gif

שלום לכולם, אנא קיראו ועיזרו אברהם זאב חזקיהו בן נעמי נער בן 16 מאושפז בבית החולים חסר הכרה. את/ה יכול/ה לעזור לנו להציל את חייו. אנחנו לא מבקשים תרומת מח עצם וגם לא כסף, אנחנו מבקשים שתקראו מזמור תהילים אחד (מזמור כ') ושתפיצו את המייל הזה לכל המכותבים שלכם. גם אם אתם לא מאמינים, אנחנו כן, אז טובה קטנה שלא גוזלת מכם כלום ומצילה את הנער - ואתם שותפים. לרפואת אברהם זאב חזקיהו בן נעמי

שרוך

New member
נצל"ש אני לא פה נצל"ש

בס"ד הי לכולם!! ככה כמו שאתם רואים אתם כמעט ולא רואים את ההודעות שלי בפורום!! אני מחר נוסע לסמריון של יומיים!! !! ואני עסוק עכשו עם חודש ארגון1! אל דאגה אני קורה את ההודעות בפורום!! אבל לא יוצא לי להגיב !! מתגעגע אתם חסרים לי!! שרוך אאםםם נגמלתי?

איילת כ

New member
נצל"ש

חזרתי מטיול שנתי,היה כזה כיףףףףףףףףף.... ד"א אנשים נגיע לי מזל"ט יש לי אינטרנט מהיר עכשיו, וזה אומר שאני יכולה להכנס בכל שעות היום.......

למעלה