היום בתפוז Live

היום בתפוז Live

יוסי פינקלשטיין, עו"ס, מגשר, יועץ זוגי, ובעצמו חלק ממשפחה מורכבת, מתארח היום בפורום משפחות מורכבות בין השעות 21:00 ל-23:00 ויענה על שאלות הקהל. אתם מוזמנים!!!

PURPLE CHICKEN

New member
ניצו"שון קטנטן...../images/Emo13.gif

מחר בבוקר אני נוסעת לטיול של ביצפר לכינרת עם קייאקים ומים והמויין דברים רטובים וכיפים (
), אבל אני חוזרת כבר ביום רביעי בערב....
אל תעשו שומדבר מיוחד בלעדי...
אז, ניפגש ביום רביעי, רייט?
אוהייבת
ירדן

blue dragonfly

New member
תיהני../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אויש זה נישמע ממש כיף
....|מקנא| לא נורא, סביר להניח שאני אעשה את זה כל הקיץ
המפ כולנו לא

ליאור נרקיס בתפוז.... ../images/Emo165.gif

לא הוא לא נעלם. רגע לפני נסיעתו לאירוויזיון מגיע אלינו ליאור נרקיס, לענות על שאלות הגולשים. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live היום בפורום אירוויזיון בשעה 18:30. האירוויזיון יערך ב-24/05/03 בריגה שבלאטביה. במהלך שבוע האירוויזיון יתקיים מידי יום שידור מיוחד מריגה ויכלול את מיטב האמנים המשתתפים השנה בתחרות

PURPLE CHICKEN

New member
איימ באק! הוריי!../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

דבראשון, טוב לקרוא אותך שוב אופירע..
אז כן, חזרתי! והיה לי כיייייייף...
נתעלם מהעובדה שבטיול "הקפת הכנרת בקיאקים" חתרנו בקיאקים בערך שעתיים וכל מה שהקפנו היה אולי משהו כמו הברכה של ביל גייטס...
לול.... אחרי החתירה הארוכה הייתה לנו, מה שנקרא "פעילות ימית", וויץ' מינז סירות פדלים, קיאקים (שננטשו בצד... הספיק לנו הברכה של ביל...
), מן מזרנים כאלה (ששיחקנו איתם בשודדי ים!
הלכנו והשתלטנו על מזרנים של ילדים ולקחנו אותם לעצמנו...
הו הו הו... אני מוכרחה לציין שהייתי שודדת ים מעולה.
לקח להם המוווווווון זמן להפיל אותי למים...
) ו... השוס של השוסים- בננה!!
בננה זה כ"כ כיף! או, או... וגם היינו בלונה גל! הלונה גל זה גם נורא כיף!
אנשים- האבובים בכחול כ"כ הרבה יותר שולת מבשחור.
אתם פשוט לא קולטים מה הלך שם!
עלינו איזה מיליון ילדים ביחד, והיו... וול, הרבה תאונות!
כמעט טבעתי בגלל שנקרעתי מצחוק!
ברצינות.
הוי! והטייפון (זה עם הגלשן...) שולת ביותר!
אבל אני הולכת לטבוע אותם על כוויות בכפות הרגליים...
היה שם בדרך קטע כ"כ לוהטטטט... הכאב...
אבל היה מעולה...
ו... ו... היינו בכאלה בקתות מאגניבות ביותר!
אם רק לא היו קיימים חרקים בעולם, זה היה מושלם. *sigh* איזה כמויות של חרקים היו שם!
והחוצפנים האלה הקציבו לנו 50 דקות להתקלח, ל-10 בנות!
אני בטוחה שגברים קבעו את זה.
סתם, אבל זה היה ממש מצחיק, כל מי שהתקלחה, כולם התחילו לצעוק לה שתסיים ושהן פותחות (אי אפשר היה לנעול..
) וזה מלחיץ.
חוץ מזה, היינו 10 בנות בחדר של כמה? 6...
אבל היה פסדר גמור! והיה דווקא אוכל טעים...
לא מש'ו מיוחד, אבל המבורגר וצ'יפס זה ממש טעים כשרעבים...
אקיצקץ, היה מעולה. ממש נהניתי!

blue dragonfly

New member
שמייחה שנהנית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אבל אני כבר לא יכולה לשמוע את השם הזה יותר "לונגל"
, הייתי שם בערך כל שבוע בשני הקייצים האחרונים
.... דיי נימאס!!!
בננות זה שלות לגמרי, אינדידי
איך אני כבר מחכה לחופש הגדול
|מצפה ביותר|

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo32.gif It's ALIVE!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo32.gif

או - אני בחיים! מודה באשמה. *SIGH* אמממ... היה לי שבוע סופר-עמוס, מבחנים+בחנים ברצף, כנס ט', חזרות, הופעה, וניופט חולה אחת.
אוקצור- סורי שלא הקדשתי לפורום הזה ולא מחצית תשומת לב, זה ישתנה מיום שני הקרוב כשהעומס יירד בהרבה. פרומיס!
אממ.. הבנתי ששמרית עשתה לכם עידכונים אם אנלא טועה.. זה טוב.. עם אצבע על הדופק.
*לא מבינה מה זה
* בקיצור- זהו שרשור עוף רשמי.
אתכם מיצי החתולע.

השחור מתקיף.

נא לפתוח את התמונה. שימו לב שהאותיות מתכווצות בצד ימין של המסך.

לא ]פייר ../images/Emo10.gif

לי אין שחור.. בכל מקרה, גם אני רציתי שתראו את המחשב.. שעכשיו כשחושבים על זה.. הוא דיי של אח שלי ואחותי..
שלי פשוט.. דפוק אז אני משתמשת בשלהם.. סתם, שתראו.. איך זה מזווית העין שלי.. או המחשב..

בעע.

בואו ואני אספר לכם על היום שלי. היום מיכל קמה בשמונה. מיכל ישבה שמונה עשרה דקות מול הטלוויזיה ושתתה קפה. מיכל קמה והתלבשה והגיעה לביצפר (בעזרתה האדיבה של אמה *המזויפת
*). מיכל ישבה עם חבריה ודברה על דברים שונים ברומו של עולם (באפי נגמרת *
* ושות'). מיכל המשיכה לדבר. מיכל התעלמה מהצלצול. גם כל החברים של מיכל התעלמו מהצלצול. החברים של מיכל ומיכל ישבו עשרים דקות, ודברו, והתעלמו מהצלצול. ואז, בא עֹמר ואמר "היי, צריך 5 אנשים, כל השכבה למסיבת סיום." מיכל ועשרים ואחת אנשים ירדו למטה וסדרו את הכסאות והשולחנות והכל בבית הכנסת. (לא בדיוק בית כנסת, אבל חפיף.) מיכל תתן לכם update: מיכל ושכבתה עושים השנה את מסיבת/הצגת הסיום; בר"ג יסודי זה עד ח' (סתמו
) ותיכון זה מ-ט'. רבאק. בכל אופן, חלקו את כל השכבה לבערך-ארבע-קבוצות (מחול, דרמה, ספורט ומוזיקה), לפי בחירת כל ילד. (היה צריך לדרג בדף איזה הכי רוצים ובלה. הם אמרו שזה יהיה או הראשון או השני שבוחרים, אז מיכל נתנה אולטימטום ובחרה רק בדרמה. מיכל נבחרה לדרמה כי היא מאגניבה שהמליצו עליה לתיאטרון בתיכון. מיכל משוויצה קלות, דונט מיינד הר). אבל, היה היו שמונה אנשים מגעילים ודפוקים בשכבה; המנהיגה של האנשים האלה, הדפוקה והמפגרת ביותר שעכשיו כל השכבה רוצה לז*** (ולא בצורה הטובה), גייסה את אבא שלה שיתקשר ויתלונן שלה ולעוד כמה ילדים אין מספיק תפקידים והם מקופחים ובלה בלה בלה. בולשיט. לילדה הנ"ל, יש, במקרה, שני סולואים. ביץ'. בכלופן, המנהלת, המחנכות והמורות המקצועיות עשו ישיבה בלי שאף אחד ידע, והחליטו שבמקום הדבר המאגניב שהשכבה תכננה, כל השכבה (100 ילדים) יעמדו על הבמה בבת אחת (הם לא קולטים שאפילו 15 ילדים זה יותר מדי בבמה של התאטרון, דפוקי מוחין). קולות מחאה נשמעו בשכבה כולה. במשך שעה שלמה (זה אירע ביום שישי), צרחות וצעקות נשמעו ללא הפסקה. חווה--המורה למתמטיקה--עמדה בראש הכיתה והסתכלה עליה בהשתאות מה. אחרי זה היא כתבה איזה תרגיל על הלוח. יופי לה. מיכל, אישית, ישבה שם וצעקה כמו כולם (כי זה מאגניב), אבל אחרי כמה דקות היא הפסיקה רגע והסתכלה על הכיתה שלה. כולם צרחו, צעקו, מכות, דמעות, ידיים באוויר. מיכל עשתה את הדבר המתבקש. מיכל פרצה בצחוק רם. אחרי איזה חצי שעה מיכל הסבה את תשומת לבו של נמרוד (שיושב לידה) לעניין, וביחד עם גיחכו רבות. בכל אופן, ביום שישי בצהריים החליטה כל השכבה שהם לא תינוקים, ושהם לא ישתמשו בהורים שלהם כמו הכלבה הנ"ל. ביום ראשון, דבר ראשון על הבוקר, הוגשה עצומה למנהלת והמחנכות, ושיילכו לדפוק ת'צמם. (
) עד בוקר זה, דבר לא אירע. אבל לאחר 20 דקות בשיעור הראשון של כלום, כשקראו לנו למטה, התחיל הדיון. לאורך כל השיחה, המורות והמנהלת צידדו בברור בצד של ה-92%, אבל משום מה הם החליטו לשנות את הטקס סיום בכל זאת. שילוב של שתי התכניות. רבאק. בלה. מיכל חזרה לכיתה וראתה את "פרל הארבור" עם כולם. מיכל הלכה לחזרות בדרמה. מיכל חזרה. מיכל המשיכה לראות "פרל הארבור" עד סוף היום. מיכל חזרה הביתה. מיכל מפספסת באפי!
*מיכל רצה*

למעלה